![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Problema este daca ramanand ortodox renunta la bautura. Nu cred ca e imposibil, dar in cazul lui particular, nu stiu.
|
|
||||
|
||||
![]()
mda...atunci citeste Luca 23: 42-43...si mai vorbim dupa. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca este vorba despre mine, pot sa afirm, aproape sigur, ca nu as fi renutat la bautura. Este nevoie sa-L cunosti pe Dumnezeu si sa constientizezi dragostea Lui pentru om si durerea Lui pentru pacat. Pacatele facute sunt lovituri repetate date bunului Dumnezeu, spre satisfactia celui rau. Din pacate, unele biserici trateaza cu multa superficialitate problema pacatelor, iar credinciosii nu cunosc grozavia lor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.bibleuniverse.com/study-t...t-of-No-Return |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
In demonstratia dumnevoastra comparatia este complet aiurea, se vede ca nu ati inteles cultul mariologic
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rămâne aiurea doar termenul de comparat: închinarea "ilegală" înaintea reprezentării (călcarea poruncii a II-a) unei persoane care nu este Dumnezeu (călcarea poruncii I-a). |
|
||||
|
||||
![]()
am mai explicat pe scurt in vreo doua postari feluri inchinarii in BO, nu o sa mai repet
|
|||
|
|||
![]()
OK, sunt de acord cu asta. Orice renunțare la off topic e binevenită.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Interpretarea Scripturii | ancah | Secte si culte | 78 | 20.11.2011 15:33:47 |
diferente intre calendarul patriarhal si cel de pe site | kristy | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 19.11.2011 21:23:51 |
Ce diferente sunt intre catolicism si ortodoxie? | Bast-et | Generalitati | 18 | 16.10.2010 23:56:19 |
Diferente intre oameni | CM | Generalitati | 68 | 18.07.2009 14:58:04 |
Diferente intre B.O. si B.C. | Laurentiu | Biserica Romano-Catolica | 44 | 11.12.2007 19:15:09 |
|