![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Du-te la manastiri,vezi lupta preotilor cu lunaticii,nu stiu... Daca stii spaniola,iti mai dau un vid cu dovezile stiintifice din Biblie,mai consistent decat cel in romana.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cand au legalizat casatoria intre homosexuali in California,brusc,au aparut o gramada de focare de incendii.Bineinteles ca Dumnezeu face ca un lucru sa se implineasca si prin planul fizic.Adica,atunci cand insanatoseste un om,il face sa vada,la TV,numele unui medicament.Astfel,TV e calea prin care ii arata ce trebuie sa faca. Citat:
|
||||
|
||||
![]()
" Trecerea de la o specie la alta nu a putut fi constatată niciodată, ceea ce anulează evoluționismul ca teorie științifică.
Pentru a fi acceptat de oameni, evoluționismul a adoptat două căi: exemplările vulgarizatoare, pline de falsificări ale realității, de mare impact pentru cei mai puțin instruiți (în primul rând elevi și studenți) și construcții labirintice așa-zis științifice, de dimensiuni uriașe, pentru cei instruiți - în care aceștia să rătăcească la nesfârșit. Ipotezele lui Darwin au fost mult sprijinite de anumite puteri anti-creștine și introduse în conștiința oamenilor printr-o reclamă complexă și agresivă. Nulitatea ipotezelor lui Darwin, dovedită clar în timp, nu este recunoscută oficial. Faptul că s-au elaborat între timp alte și alte ipoteze care să explice "evoluția", este un fapt care necesită lămurire: dacă evoluția este un fapt, trebuie să poată fi constatată ca atare și să posede un set de legi determinat."
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Newton credea in DUMNEZEU CEEA CE TU NU STII dar daca nu ma crezi da cautare pe net ca e usor.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Toate alea 34.000 de secte sunt platite de evrei? Al naibii evrei... Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Auzi, eu stiu de 5 copii care se rugau la o cruce de fier, au fost loviti de traznet si au murit. Asta ce arata? Uite aici: http://theins.org/thefrontpage/the-n...-is-a-bad-idea Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Auzi, tu crezi ca majusculele si emoticoanele tin loc de argumente?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Serios acum, daca asta numesti articol stiintific, ne pierdem vremea. Si tu, si eu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() Ce inventii,din moment ce cartea aia e plina de magie?Orice copil sensibil,cand citeste ceva de genul ala,se simte rau.Eu ,cand am vazut dovezi ca papa e mason,m-am simtit rau cateva zile. Deci,tu nu esti de acord cu religia,dar cu magia nu ai nimic.Daca nu stiai,magia crede in veridicitatea Bibliei.Tocmai de aia si iau ritualuri crestine si le fac invers. De mesajele subliminale ce zici?la alea,sunt dovezi ca exista.De ce crezi ca le pun?
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. Last edited by konijiro; 20.12.2009 at 00:47:05. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parerea mea... | iustin10 | Generalitati | 22 | 20.09.2010 11:18:01 |
parerea mea | luciamanta | Despre Biserica Ortodoxa in general | 13 | 26.06.2010 22:52:17 |
parerea dumneavoastra | Anamaria_anca | Generalitati | 12 | 11.03.2010 18:57:39 |
PAREREA VOASTRA ! | cristiboss56 | Botezul | 51 | 20.08.2008 16:51:03 |
spuneti-va parerea | alexa.oni | Generalitati | 12 | 06.01.2008 15:40:38 |
|