Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2010, 17:30:00
podolski_2's Avatar
podolski_2 podolski_2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.10.2008
Locație: ”Oamenii te iarta daca faci crime. Dar nu te iarta daca esti fericit”
Religia: Ortodox
Implicit

Ce logica ai... daca anu trecut nu eram azs acum insemna ca nu am fost?

Te-ai gandit la posibilitatea ca m-am intors de mai mult timp decat de un an sau doi?

Daca la adventisti este folosita tehnica de a spune ca ai fost ortodox si ai venit la adventism, ca mod de convingere , eu nu ma apuc sa le spun adventistilor ca am fost azs pt ca eu nu convertesc pe nimeni.
Asta e diferenta dintre noi, voi aveti scopuri ascunse in vorbele si ”adevarurile” voastre.

Acest gand ca am fost eu azs, le-am impartasit fratilor de credinta, nu tie.

Iar logica ta lasa de dorit, la fel ca la ultimele discutii ...
  • Daca de frica nu folosesti harul preotiei si predai armele cu care trebuie sa lupti, atunci treci in randul mirenilor si lasa locul aceluia care poate lupta si apara turma lui Hristos. (cuvant impotriva preotilor care nu savarsesc Moliftele Sf. Vasile cel Mare)
Vechi 16.02.2010, 17:35:09
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Bat pariu ca pastorii au niste liste cu membrii comunitatii pe care ii ajuta Dumnezeu sa scape de ceata sectara care-i invaluie, salvandu-se si fugind mancand pamantul...ascunse pe sub dusumelele vilutelor in care se aduna...
Vechi 16.02.2010, 21:00:06
copacel
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de podolski_2 Vezi mesajul
Ce logica ai... daca anu trecut nu eram azs acum insemna ca nu am fost?

Te-ai gandit la posibilitatea ca m-am intors de mai mult timp decat de un an sau doi?

Daca la adventisti este folosita tehnica de a spune ca ai fost ortodox si ai venit la adventism, ca mod de convingere , eu nu ma apuc sa le spun adventistilor ca am fost azs pt ca eu nu convertesc pe nimeni.
Asta e diferenta dintre noi, voi aveti scopuri ascunse in vorbele si ”adevarurile” voastre.

Acest gand ca am fost eu azs, le-am impartasit fratilor de credinta, nu tie.

Iar logica ta lasa de dorit, la fel ca la ultimele discutii ...
Podolski, in ce perioada ai fost adventist si la ce comunitate? Cine ti-a fost pastor in perioda cat "ai fost adventist"? Ce ai studiat si cat timp a durat cateheza pregatitoare?

Nu mai pun si alte intrebari. Oricum, se vede ca minti (mai ales daca se recitesc postarile tale mai de la inceput).

Daca esti cumva fata bisericeasca (ceea ce este posibil, judecand dupa postarile tale de anul trecut) si mai si minti.... Dumnezeu sa se indure de tine si sa-ti dea gandul cel bun al pocaintei.
Vechi 16.02.2010, 21:06:25
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de copacel Vezi mesajul
Podolski, in ce perioada ai fost adventist si la ce comunitate? Cine ti-a fost pastor in perioda cat "ai fost adventist"? Ce ai studiat si cat timp a durat cateheza pregatitoare?

Nu mai pun si alte intrebari. Oricum, se vede ca minti (mai ales daca se recitesc postarile tale mai de la inceput).

Daca esti cumva fata bisericeasca (ceea ce este posibil, judecand dupa postarile tale de anul trecut) si mai si minti.... Dumnezeu sa se indure de tine si sa-ti dea gandul cel bun al pocaintei.
Cateheza pregatitoare...pentru ce????????????????????
Vechi 16.02.2010, 21:10:33
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:

Dracule, gata-i pita voastra! Vi s-a compromis acoperirea!Acum toata lumea stie ce fel de oameni sunt adventistii si cat de spurcata e secta voastra.
Vechi 16.02.2010, 21:29:31
copacel
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Cateheza pregatitoare...pentru ce????????????????????
Cum, pentru ce? Mai intai trebuie sa cunosti bine doctrinele biblice adventiste, ca sa poti decide daca esti de acord cu ele si vrei sa fii membru al bisericii. Omul trebuie sa cunoasca bine biserica si punctele de credinta. Altfel, esti primit ca prieten al bisericii dar nu ca membru.
Vechi 16.02.2010, 21:31:43
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
Cum, pentru ce? Mai intai trebuie sa cunosti bine doctrinele biblice adventiste, ca sa poti decide daca esti de acord cu ele si vrei sa fii membru al bisericii. Omul trebuie sa cunoasca bine biserica si punctele de credinta. Altfel, esti primit ca prieten al bisericii dar nu ca membru.
Ne poti spune pe scurt cateva astfel de doctrine?
Vechi 16.02.2010, 21:34:11
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Nu iarasi si din nou..

Iar "on topic", raspunsul este: "nimic".
Vechi 16.02.2010, 21:35:32
copacel
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Dracule,
Inteleg ca ai gresit o litera. Eu am sa citesc "dragule". Multumesc.

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
gata-i pita voastra! Vi s-a compromis acoperirea!Acum toata lumea stie ce fel de oameni sunt adventistii si cat de spurcata e secta voastra.
Poti fi mai explicit? Despre ce acoperire vorbesti?
Vechi 16.02.2010, 21:40:00
copacel
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Ne poti spune pe scurt cateva astfel de doctrine?

Nu. Suntem cam departe de titlul topicului. In loc de "ce avem in comun", am cam inceput sa fac "propaganda adventista".

AlinB are dreptate.

Este un topic intitulat "Despre baptisti, penticostali, adventisti". Acolo se poate continua subiectul cu punctele de doctrina.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 19:51:45
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" Decebal Biserica Ortodoxa Romana 4 10.09.2012 21:07:28
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 21:35:34
Avem Patriarh danyel Stiri, actualitati, anunturi 34 11.02.2009 22:03:42