![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce logica ai... daca anu trecut nu eram azs acum insemna ca nu am fost?
Te-ai gandit la posibilitatea ca m-am intors de mai mult timp decat de un an sau doi? Daca la adventisti este folosita tehnica de a spune ca ai fost ortodox si ai venit la adventism, ca mod de convingere , eu nu ma apuc sa le spun adventistilor ca am fost azs pt ca eu nu convertesc pe nimeni. Asta e diferenta dintre noi, voi aveti scopuri ascunse in vorbele si ”adevarurile” voastre. Acest gand ca am fost eu azs, le-am impartasit fratilor de credinta, nu tie. Iar logica ta lasa de dorit, la fel ca la ultimele discutii ...
|
||||
|
||||
![]()
Bat pariu ca pastorii au niste liste cu membrii comunitatii pe care ii ajuta Dumnezeu sa scape de ceata sectara care-i invaluie, salvandu-se si fugind mancand pamantul...ascunse pe sub dusumelele vilutelor in care se aduna...
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai pun si alte intrebari. Oricum, se vede ca minti (mai ales daca se recitesc postarile tale mai de la inceput). Daca esti cumva fata bisericeasca (ceea ce este posibil, judecand dupa postarile tale de anul trecut) si mai si minti.... Dumnezeu sa se indure de tine si sa-ti dea gandul cel bun al pocaintei. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum, pentru ce? Mai intai trebuie sa cunosti bine doctrinele biblice adventiste, ca sa poti decide daca esti de acord cu ele si vrei sa fii membru al bisericii. Omul trebuie sa cunoasca bine biserica si punctele de credinta. Altfel, esti primit ca prieten al bisericii dar nu ca membru.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu iarasi si din nou..
Iar "on topic", raspunsul este: "nimic". |
|
|||
|
|||
![]()
Inteleg ca ai gresit o litera. Eu am sa citesc "dragule". Multumesc.
Poti fi mai explicit? Despre ce acoperire vorbesti? |
|
|||
|
|||
![]() Nu. Suntem cam departe de titlul topicului. In loc de "ce avem in comun", am cam inceput sa fac "propaganda adventista". AlinB are dreptate. Este un topic intitulat "Despre baptisti, penticostali, adventisti". Acolo se poate continua subiectul cu punctele de doctrina. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|