![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc Mirela te invit la o dezlegare de ciocolata (amaruie)!
|
|
||||
|
||||
![]()
Hm, mare atenție și cu ciocolata, mai ales la bărbați. Dăm din una în alta, ne slăbim într o anumită direcție, ca să spun astfel, și ne întărim prea mult în altă direcție. Marius , înțelegi tu ce vreau să zic ! ! !
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Revenind, mult mai recomandat pentru cei slăbiți și nu numai, este banala și cam uitata Glucoză , este energizantă, bună la cust și ieftină.
|
|||
|
|||
![]()
Ciocolata, mai ales cea amaruie este f.sanatoasa. Nu stiu care este problema la barbati cu ea. Ceva am auzit eu, dar am crezut ca este gluma.
Mai bine bomboane decat glucoza simpla. Halvaua este iar buna de post si...covrigii. Laptele praf tot nu-i de post asa-i? Voi produse din tofu consumati? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi ca in bancul despre comunism, unde orice nu este interzis este obligatoriu! Nu asa sunt regulile de post si de sarbatoare... Tocmai, ca aceste reguli de tipic si de post din perioada penticostarului sunt facute ca sa ne ajute sa tinem in noi bucuria invierii. Dar daca nu ne ajuta, sa incercam sa ne facem noi mici reguli pentru noi, care sa ne ajute, poate. Daca nu iti face bine pestele ar fi culmea sa mananci ca e dezlegare!! ;-)
|
|||
|
|||
![]()
Lasind gluma Fani nu cred ca poti sa te bucuri dupa calendar sau nu!
Este un fel de ati pune tarina in cap ca deh este post! Ori Iisus a criticat fariseismul. Poate nu sint eu ca toti oamenii nu stiu sa ma bucur si nici sa fiu trist cu adevarat nu stiu....dar oricum nu-mi pot inchipuii sa o pot face la comanda. Nu stiu cum sa-ti explic sa ma intelegi. Sentimentul ca ma aflu in Postul Mare vine cu timpul pe masura ce inaintez in el. Nu-l doresc, nu mi-l impun...vine cind vine. La fel este cu Invierea. Te copleseste bucuria Invierii care pe zi ce trece se estompeaza (la mine cel putin, indiferent ce spune calendarul) Ne-ingenuncherea devine pentru mine o corvoada pe care o duc pina la Inaltare din ascultare de o traditie pe care o inteleg dar nu o pot accepta dar mai ales din dorinta de a nu smintii pe cel de linga mine. |
|
|||
|
|||
![]()
Aici te inteleg bmd.Ma rfer la ceste sentimente de care vorbesti.
Nici eu nu pot avea sentimente la comanda. Totusi nu mai inteleg problema ta, cred ca s-a deviat mult de la tema discutiei. Ce nu-ti convine tie de fapt? Curios lucru la mine se intampla adesea si o inversiune de sentimente: ma bucur in Saptamana Mare si am senzatia ca vine Craciunul, si ma intristez la Craciun. Dar nu are a face cu calendarul bisericesc, ci cu cel de afara (vremea frumoasa) si cu anumite evenimente personale. Si in final consider postul si ceva personal. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sophia intrebarea ta are raspuns in primul mesaj.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu de fapt nu ne cere asta. Prin Biserica El ne da niste reguli pe care daca incercam sa le respectam ritmul postului si al sarbatorilor ne structureaza viata si ne ajuta atat sa ne pocaim cat si sa ne bucuram. Dar astea nu vin automat, si daca ii spunem lui Dumnezeu neputintele noastre si suntem cinstiti cu noi insine (cum esti tu), nu ne prefacem ca suntem piosi, bucurosi etc, ne ajuta si ne da si pocainta si bucuria, cu timpul.. Niste idei.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul meu ? | Mihnea Dragomir | Postul | 179 | 10.11.2013 16:37:57 |
Postul + | cristiboss56 | Pocainta | 43 | 03.08.2012 03:11:25 |
Postul de pacate vs postul de bucate | tigerAvalo9 | Generalitati | 21 | 28.02.2012 23:29:05 |
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 10:24:12 |
POSTUL | aliscami | Impartasania (Taina Euharistiei) | 21 | 13.08.2009 23:58:18 |
|