![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pionierii adventisti au vazut bine aceste aspecte, insa adventistii astazi au primit invataturi catolice, asa cum v-am spus (ar trebui sa le fiti recunoscatori). |
|
||||
|
||||
![]()
Si totusi profetiile s-au facut ptr oameni. Nu a profetit Dumnezeu ptr Sine Insusi. Doar ca aveti dreptate dvs nu puteti interpreta o profetie ptr ca nu aveti harul de la Dumnezeu. Iar acesta lucreaza numai in Biserica, iar dvs nu faceti parte din ea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Nu prea pricep cum vine sa fii antitrinitarian si totusi sa crezi in dumnezeirea Domnului Iisus Hristos. Spre exemplu, martorii lui Iehova nu sunt trinitarieni si, in consecinta, nu cred in dumnezeirea Domnului Iisus Hristos. |
|
|||
|
|||
![]()
"Ferice de cine citeste, si de cei ce asculta cuvintele acestei proorocii" - se spune la inceputul Apocalipsei. Este un indemn, dat oamenilor, de a citi proorociile.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A nu fi trinitar nu are neaparat ca si consecinta necredinta in dumnezeirea lui Isus. Ati citit scrierile pionierilor adventisti? Au nesocotit ei dumnezeirea Domnului? ma indoiesc! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am sa ii transmit si domnului Profet care abereaza destul de mult pe aici ca nu ii mai raspund la aberatii pana nu isi asuma o identitate. "Cine se va rusina de Mine in fata oamenilor,si Eu Ma voi rusina de el in fata Tatalui." Si oricum abereaza ptr ca intr-o postare anterioara a sustinut dumnezeirea firii Fiului care a disparut si a aparut Hristos care era doar om si dupa inviere a devenit Dumnezeu in Persoana Fiului care si-a reluat existenta. Cam asa functioneaza logica dumnealui. Asa argumenteaza dumnealui, incoerent si inconsecvent. Sau consecvent in incoerenta. Ori e un diversionist ori are ceva de natura patologica pentru ca nu isi poate asuma o identitate. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pionierii adventisti au explicat foarte clar ca Tatal si Isus sunt identici ca fire, ca natura, Dumnezeu si unul si celalalt, insa ca pozitie Tatal este mai mare si are autoritate peste Isus. Asta e clar aratat in Biblie. Prin urmare, Trinitatea nu e o invatatura biblica. Insa Biserica AZS a adoptat Trinitatea devenind o fiica a bisericii Catolice.
|
|
|||
|
|||
![]()
Singurul Dumnezeu peste toti este Tatal. Isus este Dumnezeu peste toti cu exceptia Tatalui, pe care Il cheama ca Dumnezeu al Sau si caruia I se supune 1 Corinteni 15:28. Pionierii adventisti au aratat clar lucrul acesta si este biblic. Apoc 3:12, Ioan 20:17.
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, dar nu oricine. Ptr asta e nevoie de harului Lui Dumnezeu.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|