![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Adriana3; 18.08.2011 at 01:49:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
11.Fericiți veți fi voi când vă vor ocărî și vă vor prigoni și vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, mințind din pricina Mea. 12.Bucurați-vă și vă veseliți, că plata voastră multă este în ceruri, că așa au prigonit pe proorocii cei dinainte de voi ..multa iubire Last edited by the_Listener; 18.08.2011 at 01:49:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Fericita as fi daca in trecut ar fi fost intr-adevar prigoana si userul cu pricina a inteles intr-adevar ca il are Mire pe Hristos iar "nu ucide" este in vigoare si astazi si va fi mereu. Si desi postarile stau marturie ca nu a fost prigoana (daca userul cu pricina nu le sterge intre timp), de fericire mi-as cere chiar si iertare daca imi da dovada scrisa ca acum il are Mire pe Hristos si ca porunca "nu ucide" face parte din poruncile ce trebuie respectate de un crestin impreuna cu iubirea dusmanului
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by Adriana3; 18.08.2011 at 03:08:36. |
|
|||
|
|||
![]()
setaro
nu ai inteles nimic ... esti atit de confunza incat ma intreb cum mai poti gindi ![]() ![]() ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() multa iubire |
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Last edited by Adriana3; 18.08.2011 at 02:51:52. |
|
|||
|
|||
![]()
corect
DAR NU AI PRICEPUT NIMIC .... ti-am aratat prin gindire CICLICA ca te aduc in situatia sa te contrazici ... sau sa dai intepretari sectare INEXISTENTE .... ma bucur ca ai facut asta ... asa vede toata lumea VRAJELILE SECTARE si cit de bine NU LE INTELEGI .dupa care incepe VICTIMIZAREA TA .... ... ![]() multa iubire ps nici nu m-am chinuit sa dau concluzia ,,,ai facut-o cu mina ta aducind in prim plan DIFERENTA INTRE CE SPUN EU sice intelegi tu ..... ![]() multa iubire PS cu astfel de ginduri te duceai tu in bisericile ortodoxe ? cita mandrie multa iubire Last edited by the_Listener; 18.08.2011 at 03:00:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci eu iti spuneam ca este in vigoare "sa nu ucizi", si iti spuneam ca Mire iti este Hristos, iar tu de fapt erai perfect de acord si pentru a imi arata aprobarea ta imi ziceai: "nu ai inteles nimic sectaro!"? Si toate celelalte? :)) Pai asa spune!! Ca de acum inainte sa nu-mi mai bat capul, unde o sa vad "nu ai inteles nimic sectaro" o sa inteleg de acum inainte ca este modul tau de a spune "sunt perfect de acord cu tine" :))
Noapte buna! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu vorbeam de IISUS FIZIC ... si tu ma iei cu altceva... asadar repet IISUS FIZIC ERA BARBAT sau si asta contesti ? si avea 12 APOSTOLI BARBATI ? de ce nu a avut si o femeie INTRE EI ? haide spune-i si LUI ca discrimina femeia .... tu esti confuza rau si nu sunt singurul care ti-o spune .... ![]() daca imi spuneai cind ti-am spus ca te bat CA TE APERI ai fi inteles ca acel ŽŽsa nu uciziŽŽ NU SE APLICA in aparare .ci acolo se aplica ŽŽ cine scoate sabia de sabie va muri ŽŽ adica TE APERI batindu-ma PE MINE ........ dar tu esti dusa pe carare si GINDIREA ramine mult in urma ... logica nici nu exista .... ![]() multa iubire ps cu tine ramine doar misto-ul , daca tu devii preoteasa in biserica ortodoxa eu devin satanist .... apar ortodoxia dar ŽŽ le vinezŽŽ Pe preotese ... ![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 18.08.2011 at 03:28:43. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|