![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Si asta e adevarat. Insa sunt greu de distrus iranienii. Fara a folosi arme nucleare e greu sa te lupti cu ei,plus ca daca o vor face atunci va izbucni un razboi global. Personal urmaresc cu mare interes cum se desfasoara lucrurile.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca a cumparat deoarece nu i-ar fi vandut India, orice tranzactie de acest tip s-ar fi cunoscut in mediul occidental (NATO are spioni peste tot). India nu risca asa ceva!
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca nu va ncepe nici atac nici de colo nici de colo ci alt razboi - acela cu Gog si Asiria si restu tarilor islamice (din Turcia Azerbaijan Pakistan pina in Etiopia si alte tari din sud) impotriva ..Ierusalimului.
Deci un raboi religios provocat de Dumnezeu. iar manevrele astea de acum se vor dovedi benefice caci ambasadele si alte locatii din Israel vor fi asfel pregatite pentru evacuare cind situautia va declansa subit. dar trebuie retinut un lucru -ca grosul trupelor se vor aduna in alta locatie care in trecut a fost un regat cucerit de altul -acest lucru ca semn distingtiv chiar exista in istoia straveche orientala si anume un fost regat care se intindea in mare parte pe teritioriul Pakistanului de azi. acolo in Pakistan este un depozit - adica o retea de depozite de armament detinut de Al Kaeda in intentia de a ataca India insa nu au destule trupe singuri , daca se va declansa ceva in tot islamul vor avea si trupe cit sa atace aceste doua tari. daca ei isi vor permite sa atace si India inseamna ca Nato nu prea va interveni si nici Ruisa sau China ci probabil doar partial lasind India sa duca greul. -dealtfel intre India si Sua exista o intelegere speciala militara legata de armamentul sofisticat, robotizat, si nu cred ca va folosi arma atomica pentru ca Pakistanul pentru ea este un fel de Basarabia care trebuie realipita dar cu siguranta arme chimice vor folosi. iar razboiul va dura pina la marele cutremur (Iez 38)-urgia justitiara a celor 3 zile de intuneric cele cu intunecarea Soarelui si a Lunii dupa care se vor intimpla cel putin citeva lucruri : -va f dezarmare generala -7 ani de zile de casare (Iez 39) -ne vom da seama ca Dumnezeu locuieste in Sion si in Ierusalikm (Ioel 4) -va veni Iisus.(Matei 24 , etc) intre timp probabil ca si muntele Maslinilor se va crapa in doua si deasemena locasul sfint si cetatea Ierusalimului va fi deja pustiita de soldatii lui Gog inca de la inceputul razboiului. tot acum probabil ca va fi si convertirea evreilor (Zaharia 12) si obligativitatea inchnarii din partea tuturor popoarelor (Zaharia 14) |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu nu obliga pe nimeni cu nimic si nu converteste cu fortza...asta asa, ca principiu, in rest ati facut o analiza pe care o putem auzi la conferintele liderilor neoprotestanti, cum ar fi Lazar Gog, care insa uita ca Israelul este acum Biserica si statul Israel din prezent nu are nimic de-a face cu profetiile biblice care se refera la viitor.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da da...sau va fi o mare extorsiune a unui degajament intr-o apa...http://www.youtube.com/watch?v=J5JKBOvMm6I
Last edited by ovidiu b.; 23.02.2012 at 16:33:06. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intoarcere partiala caci in vremea razboiului vor exista evrei aflati in alte popoare si care nu au nevoie de ajutor -asa acum au nevoie everii atacati de Asiria si de toate cele promise- din mai multe directii inclusiv nord si sud. Asadar nu este vb de crestinism caci crestinismul nu poate fi atacat din prea multe directii geografice . urmind ca dupa urgie sa se continue revenirea din pribegie . legat de obligativitate ar trebui studiat mai atent VT , acolo sint si alte versete in afara de Zaharia 14 care ne arata ca anumite case sint rase de pe suprafata pamintului din porunca lui Dumnezeu , de ducerea lor in robie si prin tot felul de necazuri prin care nu se urmareste decit convertirea lor la religia mozaica. iar in Zaharia 14 Dumnezeu obliga toate popoarele sa vina sa I se inchine prin lipsa ploii precum si alte pedepse probabil justitiare care urmeaza dupa urgie- findca sa nu uitam ca mai urmaeza injumatatirea populatiei iar cei care totusi ramin in viata pot fi pedepsiti in alte feluri pina le vine mintea la cap. 16 "Și toți cei care vor fi rămas cu viață dintre neamurile acelea care veniseră să lupte împotriva Ierusalimului se vor sui în fiecare an să se închine Împăratului, Domnul Savaot, și să prăznuiască sărbătoarea corturilor. 17 Iar cele din neamurile pământului care nu se vor sui să se închine în Ierusalim, Împăratului, Domnul Savaot, nu vor avea parte de ploaie. 18 Și dacă neamul Egiptului nu se va sui și nu va veni, nu numai că ei nu vor avea parte de ploaie, ci va veni peste ei prăpădul cu care Domnul va lovi neamurile care nu se vor sui să prăznuiască sărbătoarea corturilor. 19 Aceasta va fi pedeapsa Egiptului și pedeapsa tuturor neamurilor care nu se vor sui în Ierusalim să prăznuiască sărbătoarea corturilor. " Acum punind la indoiala obligativitatea unei singure inchinari intrezarita cumva in Isaia 66 - ne putem imagina ca Dumnezeu nu doreste musai convertirea lor ci ori moartea de foame ori subjugarea economica ori migrarea lor in alte zone cu un scop benefic pentru toata lumea. acum vitorul il avem in fata si odata cu derularea lui ne vom dumiri care erau adevaratele intelesuri. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu consider prea sanatos sa ma bag in astfel de polemici si/sau sa ma apuc sa talcuiesc Scriptura "dupa ureche". Prefer sa tin ca reper lucrurile certe,sigure. Si cert este ca tamplul va trebui recnonstruit,e dorinta sau mai bine spus obsesia evreilor. Pe acel loc insa se afla o moschee,al treilea loc sfant al musulmanilor. Musulmanii nu vor accepta niciodata sa-si daramane de bunavoie moscheea in favoarea templului evreilor. Deci cum se va darama acea constructie daca pe cale pasnica este imposibil?? Simplu,va fi daramata in urma unui razboi! Deci un conflict trebuie sa fie!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1 Corinteni 6:19 "cortul lui David prabusit" este ridicat prin poporul crestin. -------------------------------------------------- Dumnezeu nu se va mai intoarce la legea veche, la templul din pietre care au fost o umbra a ceea ce este acum. Eu stiu ca bisericile neoprotestante asa v-au invatat, pentru ca sunt multi masoni in ele, dar Biblia afirma clar, ca la Dumnezeu se vine doar prin Isus Cristos, singura Usa, Legea lui Moise a trecut, acel legamant vechi nu mai este in existenta, atunci pentru ce ar mai trebui un templu din piatra, destinat ceremonialului mozaic? citeste Evrei cap 8,9 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
este Romania in razboi? | iulyaan | Generalitati | 27 | 01.03.2011 11:39:09 |
nu stiu cui sa ma adresez -tatal meu este vetran de razboi | mariazet45 | Generalitati | 2 | 26.05.2009 16:56:01 |
Ultima oră : Pentagonul a intrat în alertă ! | cristiboss56 | Generalitati | 5 | 27.04.2009 09:20:23 |
Razboi in Georgia | Gabri | Generalitati | 25 | 18.08.2008 15:50:34 |
|