![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Din frunze.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
am folosit ulei de coriandru si tare bine m-a ajutat. Felicitari, daca te ocupi atat de intens de plantele medicinale: farmacia verde a Domnului. Avem o peluza in fata blocului, care tine de comuna (comuna= primarie) si ca atare nu e cultivat nimic acolo; cresc "doar" buruieni. Uitandu-ma la aceste buruieni am vazut ca de fapt sunt numai plante medicinale, total nebagate in seama pe aici, caci lista plantelor medicinale cunoscute si folosite de ei e foarte scurta. Am prieteni care sufera de paradontoza si pe acestia i-am trimis sa-si ia de pe acesta peluza una dintre cele mai "suparatoare" buruieni, caci e lipicioasa si se agata si innabusa celelalte plante: dragaica sau sânziene. Am gasit-o ca remediu pentru paradontoza in formula AS si citind mai mult despre acesta planta am aflat ca e buna pentru toata cavitatea bucala si gat, sub forma de spalaturi si gargara cu infuzie de dragaica. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Eu nu cunosc chimie și, cât am învățat la școală, am uitat. Când am afirmat cele spuse în postarea trecută m-am axat pe intuiție și logică. Un usturoi la capsulă nu va avea niciodată același efect asupra organismului ca cel natural, netrecut printr-un proces de fabricație. [/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Nu Anca, mă refer la produsele pe care, de regulă le găsești în toate casele și care, la nevoie, pot fi folosete... Cartea mea se numește Farmacia din casă...[/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Tratamentul naturist își face efectul doar dacă cel care-l folosește crede. Dacă nu crezi, nu te poți aștepta la rezultate. [/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Animalele bolnave trebuie lăsate libere să-și aleagă singure din floră ce știu, instinctiv, că le pot ajuta. [/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ei nu au luat in viata lor o pastila. Toate plante si radacini naturale. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Și câtă dreptate aveau. Ne bucurăm că înghițind nu știu ce bulină, ne-a trecut durerea de cap fără să ne gândim la efectele secundare, la răul și otrava care ne sunt lăsate în trup... [/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adevarat, medicamentul ca vindeca definitiv nu este rentabil nici pentru industria farmaceutica, nici pentru cercetare. Cel mai prost sistem sanitar este cel american. Ei produc tot soiul de pastile si pastilute, care vin administrate oamenilor, si care nefiind cunoscut efectul ingrijorator al efectului colateral, dupa un an sau doi vine scos d epe piata, deoarece acea medicatie afecta alte organe samd. Interesant, nu? Orice ai avea, aici primeste Tylenol, care este un pain-killer atit de puternic, incat la sotul cind i s-a dat, si a devenit galben, la spital spuneau ca doctorii nu au puterea legala de a-l scoate de pe piata, insa tot a 100-a persoana vine aici cu ficatul blocat.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai mai oamenilor sa incercam sa folosim o celula cenusie sau doua! Daca eu lasam liberi viteii sa-si aleaga planta de leac acum nu mai discutam impreuna ca muream probabil in puscariile comuniste si viteii pe pasune. Voi chiar credeti ca medicina veterinara este un moft? Da in zina-zinelor nu credeti? Iar medicina naturista o fi ajutat ea cind nu aveai altceva si in afectiuni minore trebuie insa sa fi lovit in cap ca sa te tratezi prin taiat sub limba de o boala virala de exemplu si apoi sa te miri ca mori de ciroza! Si sint destui! Si eu ca bebelusi facem in scutece si era bine! Dupa ce am crescut SI AM INCEPUT SA JUDEC am inceput sa merg pe WC! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O sectiune de medicina naturista | bmd | Generalitati | 27 | 08.08.2012 14:10:56 |
Medicina si Religie | alexioana92 | Morala Crestina | 44 | 23.05.2012 00:04:11 |
Medicina holistica - interesant | Fetita cu Codite | Generalitati | 19 | 05.02.2010 15:48:02 |
medicina si farmacia | pacifistul | Generalitati | 22 | 26.07.2009 23:31:21 |
Medicina Perplexa | Laurentiu | Generalitati | 0 | 04.04.2007 12:14:29 |
|