![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu înțeleg de ce trebuie să discutăm despre un act de igienă esențial. Curățenia nu-i un moft, ca bijuteriile, ci o necesitate. Ce tot despicați firul în 4?
|
|
|||
|
|||
![]()
Scuze Andrei pt ce am spus aici, dar nu-mi inchipuiam ca vorbeai serios.
|
|
||||
|
||||
![]()
E o artă și asta ! Nu crezi ? . . .
|
|||
|
|||
![]()
Bine ar fi, dar nu cred. Ar fi multi sfinti pe aici, dar nu este nici unul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare mai exista cineva aici care-i smerit si nu a devenit un superman sau superwoman in urma numarului mare de Liturghii la care au participat si unde au capatat viziuni cu raze gama. Last edited by andreicozia; 31.01.2011 at 01:01:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by Miha-anca; 31.01.2011 at 18:38:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa mine toti sunt sfinti numai eu sunt cea mai nemernica. Nimic bun nu am facut la viata mea. Toti sunt mai buni ca mine pcatoasa....nu INVERS...ca eu stau pe podiumul asta inalt si vad cu claritate cum pe "aici" nu-i nici un sfint. Parerea mea.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, fii dragut si urmareste firul discutiei, ca sa intelegi de ce am scris ce am scris si ca sa nu mai faci afirmatii off-topic.
|
|
||||
|
||||
![]()
pt devieri de la subiect,userul pippo a avut excelenta idee sa deschida un subiect CHAT ROOM,tot cei care doresc sa chatuiasca pe diverse teme,numai despre subiectul de fata,nu-sunt invitatati cu prietenie...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
"Un cuvânt care a fost spus în mod simplu a răsturnat case întregi și a distrus și înecat suflete. . . . .un cuvânt scăpat o dată din gură nu este cu putință să fie retras . . ."
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
spalam miercurea si vinerea? | steliana-steli | Postul | 2 | 12.08.2011 11:18:29 |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
Oare de ce? | romi2000 | Din Vechiul Testament | 10 | 02.06.2010 14:00:43 |
oare.. | ioanhodean | Mari Duhovnici si predicile lor | 10 | 22.07.2008 11:32:27 |
|