![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca vrei sa pari inteligent in ochii tai, ocupa-te cu chestii mai de calitate, cu din astea tot se uita la tine ca la clovnul de circ, nu stiu daca sa rada sau sa planga.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De altfel cred ca si rusii si mai ales americanii stiau unde ajunge petrolul ala, cu atatia sateliti, e imposibil sa ascunzi traficul a sute de cisterne. Ma indoiesc ca turcii vor comenta la afirmatia asta,ca risca sa vina rusii cu poze si sa se faca de rusine.
|
|||
|
|||
![]()
Deja au comentat si americanii - ca resping acuzatiile rusilor. Normal. Ca altfel ar trebui sa explice ce anume au facut acolo un an jumatate de cand bombardeaza ISIS.
Noroc cu atentatul ala terorist, ca nu-i mai intreaba nimeni nimic acum. Uite asa au unii noroc sa se intample cate ceva si sa se aseze toate astrele in favoarea lor. Sa fie la ei acolo. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu-i intreaba ca nu are nimeni curaj sa ii intrebe.
Pentru ca tocmai atentatul e motivul sa-i intrebe, ca daca nu se faceau ca fac ceva, poate nu se ajungea aici.
|
|||
|
|||
![]()
Vedti, fratilor, de ce mise pare mie strident de socant, in acest context, dar nu numai, prooccidentalismul desantat al unora? Si nu vorbesc de hipsteri ingineriti social de Darth Soros, ci de oameni inteligenti, cu o viata implinita si dinamica, nu doar cu burta prea plina sau dimpotriva prea des goala, dar si cu ceea ce eu numesc "curiozitatea spiritului". Insa nu vad sau nu vor sa vada. sau le este frica. E alarmant tocmai aceasta: poate ei stiu ca vine curand o dictatura care clar il va face pe Stalin sa para cel mult un minuscul sadic. O dictatura care nu mai vine de la ESt, ci de la Vest si din Sud-Est. Si stiu ca va fi, si le frica. Amestecul de frica si oportunism: combustibilul perfect pentru tradarea tuturor de catre toti.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu ti se pare ca se contrazic informatiile?
|
|||
|
|||
![]()
Știu. Tocmai asta e ideea: să le discernem împreună.
|
|