![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu chiar am fost sincer și am făcut o propunere serioasă. Dacă aveți temeri, e OK; nu sunteți obligat să deschideți acel topic...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe bune, omul chiar a ajuns sa viseze cu ochii deschisi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Se pare că n-ați înțeles încă: mișcarea inițiată de Miller nu este aceeași cu Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea. Mișcarea lui Miller nici măcar nu era o biserică [anume], erau oameni din tot spectrul creștin al zonei respective.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ziceti ca colegii adve de pe forum sunt eretici? Sunteti in eroare. Ei nu sunt macar crestini! Un crestin care sa creada in aliens, si/sau ca Legea lui Moise a fost data Neamurilor (!!!!!), e inchinator la bufonerie spirituala si activism politic, in nici un caz la Dumnezeul Adevarat. Totusi, v-as recomanda, sa nu plusati cu aluziile la sanatatea mentala a interlocutorului, sau cu acel 666. Atacati cum si cat vreti opiniile, nu omul. Deasemenea, exista neoprotestanti autentici, si anume penticostalii, demni de tot respectul, oameni la care intoarcerea celuilalt obraz si in genere comportamentul de cavaler sunt cam ca respiratia. Cel putin, asa sunt cei trei de pe acest forum. Cred ca reactia fireasca fata de oameni care iti intind mana nu trebuie sa fie un pumn in obraz, ci echivalarea oglindita a gestului de fratie. In ce ii priveste pe adve, merita scuturati nitel. A facut-o, foarte elegant, d-na Delia, care, imi pare, stie mai multa teologie decat multi preoti ce ii stiu eu,; o faceti dvs., mai ca la stana; reactia lor e tot aia: de cyborgi incapatanati. Parola de root a acestor sisteme cu pachete deteriorate e la pastori; noi suntem nici macar guests... Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 27.04.2012 at 23:08:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by osutafaraunu; 27.04.2012 at 23:21:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu folosesc altceva decat chintesenta "teologiei" adventiste: numere, adunari, scaderi, etc. Fara aceste formule matematice, dogma adventista este multimea vida. Definiti, va rog, scuturatura eleganta. Last edited by Illuminatu; 29.04.2012 at 19:54:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca tot atribuiti, unui forumist, acel numar (666), va trebui sa demonstrati ca are si celelalte 9 sau 10 caracteristici (prezentate in Sfanta Scriptura) atribuite personajului care poarta numarul. Asta, ca sa folositi, cu adevarat chintesenta teologiei adventiste, adica introducerea in "formula" a tot ceea ce spune Sfanta Scriptura.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa inteleg ca cei care cred, cu adevarat (fiind singura lor nadejde), in revenirea Mantuitorului, invierea mortilor si mostenirea vietii vesnice (asa cum spune Sfanta Scriptura si Crezul Crestin), nu sunt crestini?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 17:01:34 |
focul sacru? | Stanca | Alte Religii | 59 | 16.12.2012 00:29:10 |
Despre vesnicia chinurilor iadului | topcat | Generalitati | 358 | 29.11.2012 23:42:39 |
Opreste Doamne , si stinge focul maniei Tale ! Apel la rugaciune | cristiboss56 | Rugaciuni | 55 | 09.07.2010 23:16:59 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|