Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.04.2012, 22:42:45
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Sunt dispus să tratez la modul serios chestiunea, punct cu punct, numai dacă sunteți și dumneavoastra dispus să analizăm, la fel de serios, posibilitatea ca dumneavoastră să fiți reîncarnarea lui Darth Vader. OK ?
Eu chiar am fost sincer și am făcut o propunere serioasă. Dacă aveți temeri, e OK; nu sunteți obligat să deschideți acel topic...
Vechi 27.04.2012, 22:07:46
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Eu chiar am fost sincer și am făcut o propunere serioasă. Dacă aveți temeri, e OK; nu sunteți obligat să deschideți acel topic...
Omul asta chiar viseaza cum ne converteste pe toti forumistii, cum munceste el, cum duce o munca de convingere sa intram in colhozul lui.
Pe bune, omul chiar a ajuns sa viseze cu ochii deschisi.
Vechi 27.04.2012, 22:30:35
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
Dumneavoastră chiar sunteți superficială... ce anumi vi se pare "inventat de om"? Biserica ca instituție ori vreunul din punctele ei de doctrină?
Declaratia dumneavoastra nu lasa loc de alta interpretare:

Citat:
Știu doar că mulți au părăsit credința în revenirea lui Hristos, iar alții au părăsit chiar credința creștină. Cei care nu au părăsit această speranță, 19 ani mai târziu au fondat Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea.
Vechi 27.04.2012, 22:38:40
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Declaratia dumneavoastra nu lasa loc de alta interpretare:
Se pare că n-ați înțeles încă: mișcarea inițiată de Miller nu este aceeași cu Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea. Mișcarea lui Miller nici măcar nu era o biserică [anume], erau oameni din tot spectrul creștin al zonei respective.
Vechi 27.04.2012, 22:55:09
Senior Member

Implicit

Citat:
;dar nu e corect să culpabilizăm o întreagă Biserică în care incontestabil există milioane de creștini sinceri și devotați lui Hristos.
Citat:
Repetarea mecanică a unei poezii nu înseamnă nimic, mai ales când nu e însoțită de trăirea zilnică a acelei mărturisiri.
Incepi sa te agiti...
Vechi 27.04.2012, 22:58:28
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Mai, vorbesti pe un ton de agent de vanzari.
Nu iti realizezi penibilul?
Sunteti tare, Illuminatus! Doamne, ce am mai ras! Stiti de ce exista convingerea ca istoria e nedreapta? Pentru ca nimeni si nimic nu este "at the right place/time". Unul ca dvs., daca traia in vremurile marilor erezii, ii anihila psihologic pe astia, i-ati fi facut ori sa se sinucida pentru ca ar fi fost vaditi ca ridicoli, ori treceau inapoi la credinta. Arie nu ar fi avut nici o sansa in polemica, cred ca s-ar fi apucat de vandut Tilapia din Nil in Maghrebul pe atunci crestin, facand naveta.
Ziceti ca colegii adve de pe forum sunt eretici? Sunteti in eroare. Ei nu sunt macar crestini! Un crestin care sa creada in aliens, si/sau ca Legea lui Moise a fost data Neamurilor (!!!!!), e inchinator la bufonerie spirituala si activism politic, in nici un caz la Dumnezeul Adevarat.
Totusi, v-as recomanda, sa nu plusati cu aluziile la sanatatea mentala a interlocutorului, sau cu acel 666. Atacati cum si cat vreti opiniile, nu omul. Deasemenea, exista neoprotestanti autentici, si anume penticostalii, demni de tot respectul, oameni la care intoarcerea celuilalt obraz si in genere comportamentul de cavaler sunt cam ca respiratia. Cel putin, asa sunt cei trei de pe acest forum. Cred ca reactia fireasca fata de oameni care iti intind mana nu trebuie sa fie un pumn in obraz, ci echivalarea oglindita a gestului de fratie.
In ce ii priveste pe adve, merita scuturati nitel. A facut-o, foarte elegant, d-na Delia, care, imi pare, stie mai multa teologie decat multi preoti ce ii stiu eu,; o faceti dvs., mai ca la stana; reactia lor e tot aia: de cyborgi incapatanati. Parola de root a acestor sisteme cu pachete deteriorate e la pastori; noi suntem nici macar guests...

Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 27.04.2012 at 23:08:40.
Vechi 27.04.2012, 23:10:43
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Un crestin care sa creada in aliens, si/sau ca Legea lui Moise a fost data Neamurilor (!!!!!), e inchinator la bufonerie spirituala si activism politic, in nici un caz la Dumnezeul Adevarat.
Domnule Theo, știți că apreciez umorul dumneavoastră, însă când neadevărurile devin grosiere, nu mai aveți niciun haz. Legea lui Moise, așa cum îi și spune numele e a lui Moise și adresată evreilor; a lui Dumnezeu e adresată tuturor. Asta cu credința în aliens mi s-a pus în cârcă de altcineva, nu mai stau să caut cine... pe de altă parte, posibil să vă pierdeți cu totul amuzamentul când vă spun cine crede în aliens...O noapte înțeleaptă!

Last edited by osutafaraunu; 27.04.2012 at 23:21:14.
Vechi 29.04.2012, 19:50:17
Senior Member

Implicit

Citat:
Totusi, v-as recomanda, sa nu plusati cu aluziile la sanatatea mentala a interlocutorului, sau cu acel 666.
Vedeti Dvoastra. 100-1=99, iar 9+9=18=6+6+6.
Nu folosesc altceva decat chintesenta "teologiei" adventiste: numere, adunari, scaderi, etc.
Fara aceste formule matematice, dogma adventista este multimea vida.

Citat:
In ce ii priveste pe adve, merita scuturati nitel. A facut-o, foarte elegant, d-na Delia..
Definiti, va rog, scuturatura eleganta.

Last edited by Illuminatu; 29.04.2012 at 19:54:17.
Vechi 04.05.2012, 09:11:53
barzilai barzilai is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Vedeti Dvoastra. 100-1=99, iar 9+9=18=6+6+6.
Nu folosesc altceva decat chintesenta "teologiei" adventiste: numere, adunari, scaderi, etc.
Fara aceste formule matematice, dogma adventista este multimea vida.
Daca tot atribuiti, unui forumist, acel numar (666), va trebui sa demonstrati ca are si celelalte 9 sau 10 caracteristici (prezentate in Sfanta Scriptura) atribuite personajului care poarta numarul. Asta, ca sa folositi, cu adevarat chintesenta teologiei adventiste, adica introducerea in "formula" a tot ceea ce spune Sfanta Scriptura.
Vechi 04.05.2012, 09:16:51
barzilai barzilai is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2012
Implicit

Citat:
Ei nu sunt macar crestini!
Sa inteleg ca cei care cred, cu adevarat (fiind singura lor nadejde), in revenirea Mantuitorului, invierea mortilor si mostenirea vietii vesnice (asa cum spune Sfanta Scriptura si Crezul Crestin), nu sunt crestini?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
vesnicia iadului costi21 Din Noul Testament 14 26.02.2013 17:01:34
focul sacru? Stanca Alte Religii 59 16.12.2012 00:29:10
Despre vesnicia chinurilor iadului topcat Generalitati 358 29.11.2012 23:42:39
Opreste Doamne , si stinge focul maniei Tale ! Apel la rugaciune cristiboss56 Rugaciuni 55 09.07.2010 23:16:59
O descriere a iadului islamic... scrabble Religia Islamica 31 08.01.2010 20:58:01