![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Situl Answering Islam e realizat de un grup de creștini, pot fi și catolici între ei, nu doar protestanți. Asta nu înseamnă că sunt greșite. Dacă l-ai studia te-ai convinge că sunt obiectivi și foarte bine documentați. Celelalte adrese sunt de situri musulmane (cu excepția curanului, care e pe un site ateu, dar traducerea e luată din surse musulmane): paginile de pe wiki sunt realizate de musulmani la fel situl în care se explică că Maria ar fi sora spirituală a lui Aaron fiindcă face parte din aceeași spiță de neam. Văd că nu ai citit cu atenție. islamul, opera lui mahomed, e de o mare stupizenie, dacă ai studia ai afla asta. Dar nu o fă din surse musulmane fiindcă sunt părtinitoare, ei se mint unii pe alții, pe ei înșiși și pe nemusulmani. mahomed nu avea nici cea mai vagă noțiune despre periodicitatea VT, el era un beduin extrem de redus intelectual și chiar bolnav, obsedat cu numere, spălări rituale și alte superstiții, posibil să fi avut și halucinații. Aș fi curios ce te face să aperi atât de mult islamul, de ce vrei să-l vezi ca pe ceva inteligent. Să fie din pricina contribuțiilor lor la dezvoltarea matematicii? Crezi cumva că asta exclude posibilitatea ca el să fie o inepție?
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 14.09.2010 at 07:13:50. |
|
|||
|
|||
![]()
S-au inventat tot felul de psihologii, de masa, in care se invoca buna convietuire, tolerarea ecumenista, etc..In cazul crestinilor au reusit performanta sa ne faca sa uitam cum trebuie tratat cu diavolul, cu demonismul, cu idolatria, cu paganismul...! Nu de capul nostru, nu cu violenta, ci urmand pildele sfintilor, traditia crestina. Am avut secole de lupta si martiraj cu acestea, majoritatea trasnformate in religii "serioase"....
In cazul islamismului, atitudinea noastra, LASA, a dus la islamizarea unei bune parti din Europa. Crestinsimul pierde teren pt ca noi am renuntat sa fim cu adevarat crestini ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Repet concluzia: acestia darmau temple demonice, distrugeau obiecte de cult satanice si acceptau mucenicia. NU LOVEAU OAMENII ! Combateau demonismul cu putere de la Hristos ! Ce nu intelegi din gesturile acestor sfinti ? Ce anume din informatia oferita nu reusesti sa procesezi ? Vorbim aici de secole de mucenicie si de repetitie a aceluiasi exemplu ! |
|
|||
|
|||
![]()
Dragi frati, de ce oare este necesar sa faca asemenea gesturi infantile cite unii care-si spun crestini? Gestul pastorului Jones este asemenea cu prostioarele de care ne tineam cind eram mici: "daca ma bati, te spun lu' frate'miu si vine si te bate de nu te vezi"..Chiar am ajuns sa dam asa o atentie unei religii ratate din punct de vedere filosofic? Noi, care ar trebui sa-L avem pe Hristos...De ce nu ne vedem de Hristos al nostru?
La urma urmei, stim esentialul despre islam (mai corect spus, mahomedanism): anume ca nu face doua parale, nici singur, nici in comparatie cu crestinismul. La ce ne foloseste sa le scuipam in fata amaritilor care si asa sunt intr-o situatie cumplita? Logica aceea conform careia noi crestinii trebuie sa ne manifestam cum ne vine (la gura sau prin minte) dispretul pentru religiile lumii acesteia este tipic musulmana; mahomedanilor, si nu crestinilor, le este proprie parerea ca trebuie suprimati si calcati in picioare oamenii care nu urmeaza ce spunem noi. Sau oare atit de usor uita crestinii ca Dumnezeu Insusi respecta alegerea omului de I se alatura Lui Dumnezeu, sau de a devia de la dragostea Domnului? Daca Dumnezeu ar fi vrut sa fie ars Quranul, ar fi facut El Insusi acest lucru de mult. Noi suntem datori cu blindetea lui Hristos... Ce-ar fi fost daca Hristos i-ar fi spus femeii canaaneence sau tatalui copilului demonizat :"intii si-ntii vin sa va ard templele; nu ma intereseaza suferintele voastre, Eu sunt Drept si am venit sa va darim idolii".. Dar Hristos a facut altfel, i-a cucerit pe toti prin dragoste, mila si blindete. Destinul crestinului este oricum mucenicia, degeaba ne incrincenam impotriva celor care martirizeaza crestini... Sfinta Cruce, sarbatorita astazi, sa ne ajute sa ne ferim de toate cele care nu-s de la si pentru Hristos! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
As mai adauga ca, daca pastorul acela american ar fi ars intr-adevar 100 de exemplare din Coran, asa cum a intentionat, pe toti mortii care ar fi rezultat in mod inevitabil i-ar fi avut pe constiinta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sau ai citit asta in povestile bisericii? Nu numai ca ii loveau, dar ii si schingiuiau si de multe ori ii ucideau in cele mai oribile modalitati. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am facut copy-paste de pe site-ri consacrate ortodoxiei, nu am denaturat nimic. N-am timp. Sunteti cativa aici care luptati ortodoxia in fel si chip. Posteaza omul vieti de sfinti consacrate in istoria crestinismului, SFINTI valabili si pt catolici,...SI GEABA !
|
|
|||
|
|||
![]()
Ti-am mai spus: nu cunosti istoria crestinismului ! Ai cateva sabloane inspirate din istoria crestinismului apusean ! Noi nu putem sta de vorba ! Pacat pt lipsa ta de respect fata de toti acesti crestini ortodocsi ...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|