Citat:
În prealabil postat de Doriana
Eu nu te-am rugat sa dovedesti manifestarile harului, ci definitia harului. Ai incercat s te uiti in Biblie unde scrie "har" si sa inlocuiesti cuvantul cu definitia ta sa vezi ce iese?
|
bine mai draga, hai mai bine sa nu intram in alte polemici si rastalmaciri de cuvinte, fiecare dupa cum i se nazare, caci nu are rost... I just cannot be bothered anymore... si daca tot ai gasit definitia lamuritoare, atunci nu inteleg ce te mai tot ambalezi pe-aici adresand aiurea intrebari nonsensice, asa, tam-nisam, cui si dupa cum ti se nazare, doar de dragul de a le posta, ca sa te afli si tu-n treaba, deh... sau, din plictiseala, n-ai de cin' sa te mai iei si ma gasisi pe mine, mai repede?... mai bine ai fi postat definitia aia gasita, ca sa ne mai luminezi si pe noi, in loc de alte palavrageli fara sens... prin postarea mea de mai sus eu mi-am exprimat succint si expres, modul meu de intelegere a ceea ce reprezinta Harul, si-am considerat de cuviintza sa postez si un mic citat evanghelic relevant si care mie mi-a placut, ai ceva-mpotriva?! iar daca ai, prob. ta, oricum... ca eu ma opresc aci, nu mai lungesc polemizarea asta cu tine, asa ca pana una-alta, n-ai decat sa talk to the hand, dear!... mai vbim noi poate cand vei fi 'in toane mai bune'... pan'atunci, post binecuvantat (care-ncepe maine, al Sf. Ap. Petru & Pavel, daca il tii) si toate cele bune!...