![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si ce ai face ca sa schimbi oamenii? Si in trecut au fost asemenea incercari, metodele cam aceleasi, ori au fost omorati in numele religiei sau schingiuiti. Imagineaza-ti sa condamni la moarte un afacerist pentru ca se ocupa de business si nu se roaga.... Exemplele pot continua la nesfarsit. Si ce este cu mesajul pocaintei? Cuvantul acesta ma zgarie pe urechi, l-am auzit prea mult de la membrii sectelor religioase. Mie imi este foarte clar ca Biserica nu o sa se schimbe, nu stiu de ce nu ai inteles acest lucru, poate nu m-am exprimat corect. Problema pe care am ridicat-o este cu totul alta. |
|
|||
|
|||
![]()
Intr-o oarecare masura sunt indreptatite ideiile de impartialitate. Sa fim sinceri...separarea dintre biserica si stat s-a produs de mai bine de 2 secole si nu e normal ca in institutii publice sa apara simboluri ce favorizeaza orice religie... la fel si cu simbolurile politice sau de alta natura. Este propaganda prin statul ce ar trebui sa fie, teoretic, impartial. Ideea cu religia in scoli are si ea neajunsurile ei. In primul rand copii sunt indoctrinati de mici in spiritul unei anumite religii in loc sa li se dea libertatea de a alege.
Vreti sau nu biserica s-a schimbat si inca se schimba. Cat de usor au fost deacord cu masacrarea "paganilor" "In numele lui Hristos".Si chiar si in timpuri mai recente. Majoritatea preotilor s-au adaptat surprinzator de bine schimbarilor politice din ultimul secol...sa nu uitam toti preotii turnatori la securitate...toti preotii care au sprijinit legionarii in actiunile lor mai putin demne de mandrie. |
|
|||
|
|||
![]()
Da se pare ca dumneavoastra nu santeti constienti de rolul Bisericii in societate! acele acte de barbarism le-au comis anumiti "slujitori" ai Bisericii deci vina nu poate fi aruncata direct asupra Bisericii, si masacrarea "paganilor" nu s-a facut nigidecum in numele lui Hristos, ci din anumite interese ascunse sub acest slogan, va imaginati cat de mult il cunosteau pe Hristos cei care faceau asemenea lucruri? Sau voi vedeti Biserica ca pe o institutie ce le impune oamenilor anumite conduite si reguli, si-i pedepseste pe cei care nu le respecta? daca asfel vedeti voi biserica, cred ca ati gresit forumul, care de altfel s-a creeat pentru zidire sufleteasca, pacat ca netrebnicia noastra de multe ori il transforma intr-unul de ruinare sufleteasca, Doamne slaba credinta avem in Tine!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce sa mai vorbim daca un cadru didactic incurajeaza scoaterea simbolurilor religioase din scoli , tocmai cei de la care tinerii ar trebui sa primeasca ceva de folos este tocmai invers le polueaza mintea si sufletul si prin urmarea le distruge viitorul credintei.CEi care nu se gandesc cata raspundere au ei in fata Lui Dumnezeu si invata pe altii asemenea erezii si incurajeaza Vai de ei |
|
|||
|
|||
![]()
danionvasile:Gigel Chiazna:SALVATI ICOANELE COPIILOR Impotriva discriminarii majoritatii http://www.salvati-icoanele.info/ Stiri si noutati la zi referitoare la propaganda organizata impotriva scoaterii simbolurulor religioase
|
|
|||
|
|||
![]()
danionvasile:Gigel Chiazna:SALVATI ICOANELE COPIILOR Impotriva discriminarii majoritatii http://www.salvati-icoanele.info/ Stiri si noutati la zi referitoare la propaganda organizata impotriva scoaterii simbolurulor religioase
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intamplator ma cheama Alex(*stiu stiu...era evident*). E doar un nume, nu spune absolut nimic, si nici nu va raspunde decat superficial la intrebarea cine esti. Cred ca e destul pentru moment totusi. Sunt inca om, cu toate neajunsurile de rigoare. Si am raspuns si la ce esti. Daca erai curioasa de ocupatia mea, sunt batcampist profesionist, ganditor amator, somer, si oarecum student...oarecum... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De aceea omul se indrepteaza incet de Biserica , prin orice mijloace biserica si se indreapta catre altceva :secte, grupari religioase, curente spirituale , yoga, etc CRed ca este invers acei care se duc la secte si cele enumerate de tine se duc in primul rand pentru ca biserica noastra nu este de acord cu desfranarea si toate pacatele moderne care au aparut strigatoare la cer Apoi ei se duc acolo unde li sunt permise toate aceste pacate sa nu-i mai mustre nimeni, sa nu-i mai supere nimeni sa-si faca de cap: mai ales ca Biserica nu le poate oferii libertatea desfranarii pe care le ofera acele secte si grupari religioase etc plus mijloacele materiale cu care sunt momiti si pentru care isi vand sufletul si credinta dar sa nu uitam Unde este comoara ta acolo este si inima ta Fratilor s-a ridicat lumea cu pretentii acum ca s-a ridicat lumea cu pretentii ati vrea sa se schimbe si biserica ,pai nu ,ca sa fie si ea in randul lumii Stramta este calea mantuirii si putin merg pe ea si larga este cealalta a pacatelor si multi apuca pe ea SA stiti ca mantuirea este a celor putini nu a celor multi Nu mai cine se sileste pune mana pa imparatia cerurilor |
|
|||
|
|||
![]()
Imi cer scuze pentru cuvintele mancate si greseli dar tastatura este uzata
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Libertatea credintei | Daniel_7 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 10 | 14.09.2011 09:28:24 |
Libertatea crestinilor | Fani71 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 179 | 30.12.2009 11:42:56 |
Libertatea omului | Laurentiu | Generalitati | 0 | 05.07.2007 10:12:44 |
|