![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
primul este cel care il facem toti pe la 3 luni, al doilea mare mister am aflat si eu de curand dar ma duc sa vb cu un preot ca ceva pute in danemarca
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Asa sa faci! Sa vorbesti cu duhovnicul tau inainte sa faci vreo prostie sau sa te duca de nas cineva!
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu exista asa ceva in ortodoxie. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
11. Eu unul vă botez cu apă spre pocăință, dar Cel ce vine după mine este mai puternic decât mine; Lui nu sunt vrednic să-I duc încălțămintea; Acesta vă va boteza cu Duh Sfânt și cu foc. (Matei 3) Nu te boteaza nimeni de 2 ori cu apa. |
|
|
|||
|
|||
|
Botezul cu Duhul Sfant in Biserica Ortodoxa se administreaza o data cu botezul in apa.
Nu exista ritualuri ulterioare pentru asa ceva. |
|
|
|||
|
|||
|
am vb cu duhovnicul, azi ca sa nu cumva sa ma prinda ca fac asa ceva, nu exista un al doilea botez, duhovnicul meu este un calugar de la manastirea radu voda(sf nectarie) parintele gavriil, deci stie ce vb
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu exista al doilea botez. Botezul este o Sfanta Taina care NU se repeta! In cazul celor care au plecat din biserica si se intorc nu se administreaza Botezul ci se fac rugaciuni de iertare (si mirungerea cred). Odata primit Botezul este valabil toata viata! Numai ca unele culte protestante cer botezul celor care intra in cultul lor si mi se pare o mare aberatie, de fapt prin rebotezare eu vad lepadarea de credinta ta si imbratisarea alteia...
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| botez | Mirela0110 | Generalitati | 82 | 12.05.2012 21:50:23 |
| Acatistul Sfantului Nectarie (al doilea acatist) | Anca Zaharia | Intrebari utilizatori | 4 | 28.12.2011 02:26:15 |
| Ce inseamna de fapt botez si feluri de botez | sophia | Botezul | 8 | 30.01.2010 11:02:22 |
| Botez de 2 ori? | letitia | Botezul | 31 | 10.05.2007 09:20:50 |
|
|