Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.10.2010, 23:32:57
mihele_m's Avatar
mihele_m mihele_m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Post Daca Dumnezeu near pa rasi pentru o zi ?

Citat:
În prealabil postat de CuzaSfant Vezi mesajul
Am citit un articol care suna in felul urmator: "Dumnezeu este online tot timpul , numai ca este tot timpul pe invisible. El ne vegheaza in taina , iar cand avem nevoie de el ne da un buzz".

Intrebarea mea este urmatoare (nu are legatura cu ce am scris mai sus): Daca Dumnezeu pur si simplu nu s-ar mai face prezent , noi cum ne-am da semana de absenta sa , din moment ce el este in tot si toate pe cale nevazuta?

Nici nu vreau sa ma gindesc ce sa-r intimpla .Nu trebuie sa luam in deridere numele lui Dumnezeu ,pentru ca El este bun si milostiv cu noi . Dar si cind se supara pe noi ne trimite tot felul de semne pe care noi ne facem ca nu le percepem ,dar cu siguranta vin de sus .
" Toate imi sunt slobode , dar nu toate imi sunt de folos (ICor. 10 ,23 ,) " Nelinistea noastra pe care o simtim neincetat in incercarea de a fi perfecti ascunde teama . Daca ne infruntam temerile si ne ingaduim sa fim "umani ", putem fi mai fericiti si mai bogati . " D. Burns
Reply With Quote
Răspunde

Tags
dumnezeu invizibilitate

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
V-ati bucura daca as parasi forumul ? apophis Generalitati 90 27.07.2012 16:14:04
cum stiu daca ma iubeste Dumnezeu? linistea Generalitati 57 15.03.2012 23:28:12
Va parasi Dumnezeu lumea pentru pacatele ei? costel Generalitati 23 03.09.2010 23:58:09
Cum deosebim daca visele cu continut religios vin de la cel rau, sau de la Dumnezeu? sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 14 21.08.2009 16:18:20