![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu e bine nici sa-l ispitim pe Dumnezeu cu rugaciunile noastre, gen: ia sa vad eu daca Dumnezeu imi implineste rugaciunea!
|
|||
|
|||
![]()
Poate am facut o cerere rea. Insa cand imi arata Dumnezeu de ce era rea?
|
|
||||
|
||||
![]()
In primul rand sa ne plangem pacatele, sa ne pocaim. Asta ne mai spala constiinta si ne poate aduce discernamantul sa vedem lucrurile acestea. Toate pe rand, la vremea lor.. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
poate ca mai are un pic de asteptat poate acel moment nu era prielnic da-ne exemplul concret ca asa batem campii pe aici ,zi la ce anume s-a rugat ruda ta ca de ex si sanatatea este ceva nematerial zic eu.
|
|
|||
|
|||
![]()
S-a rugat la Dumnezeu. Eu zic ca sanatatea nu e ceva spiritual.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne-am obisnuit sa cerem fara sa dam.Tipic pentru patronatul din Romania:)
Ofera-i lui Dumnezeu dragostea ta neconditionat! |
|
|||
|
|||
![]()
Intr-un film spunea ca Dumnezeu are cel mai bun PR din lume.
Daca iese bine ... asa a fost voia Domnului. Daca iese rau ... incurcate sunt caile Domnului. |
|
|||
|
|||
![]()
Iti postez aici din cuvintele intelepte ale Sfantului Serafim de Sarov, foarte drag mie, cuvinte care dupa parerea exprima cel mai bine raspunsul la intrebarea adresata de tine, sper sa fie de folos sufletului tau cum a fost si pentru sufletul meu :
“Asa iubitorule de Dumnezeu, totul, orice ai cere de la Domnul vei primi, numai sa fie spre slava lui Dumnezeu sau spre folosul aproapelui, pentru ca si spre folosul aproapelui El tot slavei Sale il atribuie, de aceea zice: “Tot ce ati facut unuia dintre cei mai mici, Mie mi-ati facut”. Deci sa nu aveti nici o indoiala ca Domnul va indeplini cererile voastre numai ca ele sa fie indreptate fie spre slava lui Dumnezeu, fie spre folosul si indrumarea sufleteasca a aproapelui. Insa chiar daca ar fi spre folosul sau nevoia ta proprie sau ai avea vreun interes oarecare chiar si pentru aceasta tot asa de grabnic ascultator este Domnul Dumnezeu si binevoieste sa indeplineasca cererea, numai sa vina din trebuinta si necesitate extrema fiindca Domnul pentru toti este bun si toate le da (…). Totusi de un lucru sa te pazesti, iubitorule de Dumnezeu: sa nu ceri de la Domnul ceva de care nu ai absoluta nevoie“ , pentru ca treci in cealalata extrema care se cheama ispita. Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca cineva imi cere ceva nu-i dau oare daca pot? |
|
|||
|
|||
![]()
iartama ca intervin dar am impresia ca nu pui problema cum trebuie.daca ceri pentru slava lui dumnezeu e normal,de aceea am fost creati sa-l slavim .nu ca are nevoie de slavirea noastra ci ca noi sa ne bucuram de slava lui.daca ceri pentru aproapele . e datoria fiecaruia sa se roage unul pentru altul si inseamna dragoste frateasca.daca cwri pentru tine dumnezeu iti da dar depinde de tine daca observi caci de multe ori nu constientizam ca am primit. darul lui dumnezeu nu ne vine prin posta .te rog sa fii atent acolo zice "orice veti cere in numele meu",dar nu specifica daca in interes personal sau nu .daca ai cerut si nu ai primit sar putea sa nu fi cerut cum trebuie.de multe ori copii cer de la parinti iar parntii nu le implinesc voia pentru ca nnu le este de folos sau necesar la momentul respectiv sau sa nu devina rasfatati.apoi cererea trebuie insotita de credinta adevarata asa cum avea femeia cananeianca macar.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Moliftele sf vasile se pot citi de orice preot? | ingerul_pazitor | Generalitati | 46 | 15.12.2011 17:43:48 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Invidia impiedica orice bucurie | jonella | Intrebari utilizatori | 5 | 25.05.2010 18:19:57 |
Sunt ateu, intrebati-ma orice! | AteulCelRau | Generalitati | 1449 | 11.03.2010 08:44:01 |
safntul nectarie mare vindecator de orice boala | coca_aurel | Intamplari adevarate | 4 | 11.11.2006 19:59:48 |
|