![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa te lamuresc pe tine si sa-i scandalizez pe altii, sunt convinsa ca exista si psihopatei in haine ortodoxe, chiar daca nu i-am cunoscut inca :)
Nu stiu ce e ala crestin adevarat, dar respectatul celor 10 porunci - pe care evident, oamenii aia nu le-au respectat - si credinta in Iisus Christos, fiul Tatalui, cred ca e un bun inceput.
|
||||
|
||||
![]()
Psihopați,bestii cu figuri de oameni !
|
|||
|
|||
![]()
...si ascunsi sub sutane... si se mai si lauda cu cat ajutor umanitar fac.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este ca si cum spui ca o mama si un tata si-au abuzat copiii,iar prin deductie logica,toti parintii sunt abuzatori. Dar,faptul ca au fost abuzatori,ii decade din statutul de parinti,am dreptate?Deci,facand o analogie,cred ca iti poti da singur raspunsuri fara a mai cauta senzationalul gen stirile de la ora 5!
|
||||
|
||||
![]()
Sunt niste oameni bolnavi si trebuie sa ii privim ca atare.Sufletul si mintea lor sunt in intuneric.
Aproape in procent de 100% abuzatorii au fost abuzati la randul lor in copilarie,deci este un cerc vicios.
|
|||
|
|||
![]()
Daca vreti sa vedeti cat de defecti suntem, imaginati-va ca am fi intr-un, sa zicem, ehm, sistem, noi, masa ortodoxa (fortez generalizarea ca vreau sa ajung undeva), cu dreptatea de partea noastra, si ca ni s-ar da puterea sa stapanim asa cum am dori si sa ii indreptam pe "eretici" si pe pacatosii maligni, care sa zicem ca au facut crime impotriva nu neaparat a noastra, ci impotriva altor nevinovati. Daca suntem sinceri cu noi insine, o sa ne speriem de imaginea asta si de ce am fi in stare sa facem sau barem sa zicem si sa gandim, si cu atat mai mult cu cat spunem ca vai, noi, niciodata n-am face asa ceva. Oho, si inca cum.
|
|||
|
|||
![]()
ce ma surprinde: numai 2 ani primeste un violator de copii???
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
De unde stii ?
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce a fost Dumnezeu impotent in toata situatia asta ?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
In cautarea unor persoane disparute... | daniel | Preotul | 7 | 20.12.2013 12:07:40 |
Căutăm persoane cor bisericesc | Joulie | Craciunul - Nasterea Domnului | 0 | 01.12.2011 16:05:26 |
Rugaciune gasire persoane disparute !? | daniel | Rugaciuni | 1 | 29.08.2011 07:42:05 |
Rugaciune pentru alte persoane | catalin2 | Rugaciuni | 1 | 08.05.2011 21:16:39 |
|