![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Parerea mea.:
-rationamentul circular nu se aplica si in rationamentul spre Dumnezeu. -rationamentul circular te ajuta in probleme de logica...alte situaltii.(palpabile,realizabile) -nu poti aplica aceasi metoda in orice caz (asa cum nu poti masura timpul in kilograme.)
Fiindca ei nu incetau sa-L intrebe, El S-a ridicat in sus si le-a zis: `Cine dintre voi este fara pacat, sa arunce cel dintai cu piatra in ea`. (Ioan 8,7) __________________________________________________ |
|
||||
|
||||
![]()
e.. uite ca aici e buba. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
cscscscscs
|
|
||||
|
||||
![]()
asta nu o stiu...de acuma e joc de cuvinte ce faci, te invarti :P
Fiindca ei nu incetau sa-L intrebe, El S-a ridicat in sus si le-a zis: `Cine dintre voi este fara pacat, sa arunce cel dintai cu piatra in ea`. (Ioan 8,7) __________________________________________________ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci orice om vine de undeva ,cu ideea de Dumnezeu,iar Biblia doar i-o 'intrupeaza' sa zic asa,adica ii arata cine este Dumnezeu,in care el credea orcum dinainte. Biblia e locul de intalnire al asteptarilor noastre,cu vederea Lui. "Biblia e adevarata pentru ca e cuvintul lui Dumnezeu" Apoi noi dam valoare de adevar Bibliei,deoarece credem in Dumnezeul zugravit acolo. As zice ca nu e un rationament circular,ci in spirala.Adica te invarti,dar urci pe scara cunoasterii. Si in plus,imboldul initial de a intra in acest cerc,vine din afara cercului |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt si istorici care atesteaza existenta lui Iisus Hristos , a multimii care il urma si a discipolilor si ucenicilor Sai. |
|
|||
|
|||
![]()
Oludumare ,creatorul a toate, exista, caci asa zic Yorubanii, iar ce zic Yorubanii e adevarat caci sunt inspirati de Oludumare .
|
|
||||
|
||||
![]()
Iata un raspuns scripturistic la problema lui topcat:
"Si venind El in templu, in timp ce invata s'au apropiat de El arhiereii si batranii poporului si I-au zis: "Cu ce putere faci tu acestea? Si cine ti-a dat aceasta putere?" Raspunzand, Iisus le-a zis: "Va voi intreba si Eu pe voi un cuvant; de-Mi veti raspunde la el, va voi spune si Eu cu ce putere fac acestea: Botezul lui Ioan, de unde a fost?: din cer, sau de la oameni?" Iar ei cugetau in sinea lor, zicand: "De vom zice: Din cer!, ne va spune: Atunci, de ce nu i-ati dat crezare?; iar de vom zice: De la oameni!, ne temem de popor, fiindca toti il au pe Ioan ca profet" Si ei, raspunzandu-I lui Iisus, au zis: "Nu stim". El le-a zis: "Nici Eu nu va spun cu ce putere fac acestea..." (Matei 21, 23-27) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()