Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Preotul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.11.2009, 22:13:54
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elizabeta Vezi mesajul
Am vrea noi, dar duhovnicul ne-a spus foarte clar: cata vreme n-ati gresit grav, sa veniti la 40 zile
E mai bine sa faci ce iti spune duhovnicul, CLAR!!! Dar pt o mai buna sporire duhovniceasca si mai multa indepartare de PACAT, mai bine sa cereti asta duhovnicului (sa va spovediti DES) chiar daca nu va impartasiti.
Pt spovedanie nu trebuie post, sau sa nu mananci inainte! O poti face ORICAND si la ORICE ORA!!! Puteti sa va marturisiti la fiecare 2 saptamani si la 6 sa va impartasiti! Pt o viata duhovniceasca cu sporire si binecuvantare, relatia cu duhovnicul trebuie tinuta cat se poate de des!!
Vechi 08.10.2010, 23:13:33
mihele_m's Avatar
mihele_m mihele_m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Post Cine ii spovedeste pe preoti ?

Citat:
În prealabil postat de gavriil Vezi mesajul
Are voie sa se inpartaseasca preotul fara sa se spovedeasca?

Pai si ei sunt crestini ca si noi ,nimeni nu se poate impartasi fara sa se spovedeasca . Si pe preoti ii spovedesc mai mari lor .Episcopul ,Mitropolitul .
" Toate imi sunt slobode , dar nu toate imi sunt de folos (ICor. 10 ,23 ,) " Nelinistea noastra pe care o simtim neincetat in incercarea de a fi perfecti ascunde teama . Daca ne infruntam temerile si ne ingaduim sa fim "umani ", putem fi mai fericiti si mai bogati . " D. Burns
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau sa ma fac preot petrisor.nicu Intrebari utilizatori 24 17.05.2011 19:18:46
Recomandare de la preot CristianB Resurse ortodoxe on-line 28 26.06.2008 23:57:08
Criticat de preot cozia Preotul 26 23.03.2008 23:10:44
PREOT alexandra Preotul 24 20.01.2007 23:47:25