![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Le verific. Din pacate viata m-a pus in situatia de a trebui sa verific totul!
Dar credeam ca poti spune mai in amanunt despre aceasta tema. Unui tanar nu-i poti spune"Trebuie sa ai discernamant!", fara a-i da si instrumentele necesare. Oare nu vezi ca lumea nu mai stie sa deosebeasca raul de bine?!? Satana ne ispiteste cu pacate usoare, care sunt acceptate cu usurinta. Nu ne mai trimite pacate grosiere, pe care le vede orice om de la o posta... ci pe cele care ne sunt si placute si care nici nu par a fi pacate. Odata cuibarita in sufletul nostru, ne impinge si la celelalte. Cum sa mai aiba saracul om discernamant?!? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
M-am simtit extraordinar de singura in suferinta mea, pana cand am citit aceste carti si am vazut ca Biserica e la curent cu tot ce se intampla, intelege problemele existente si viitoare, si are si solutie: rugaciune si smerenie! Dar, ce-i drept, asta nu duce la acumulare de valori materiale... dar de discernamant, DA! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
aia de la New Order is condusi de Satana sper sa se piarda incetul cu incetul toti masonii si cineva sa le incurce planurile
|
|
|||
|
|||
![]()
I'm not really concerned about swine flu.* Here's my big concern.
3 years ago was the Chinese calendar year of the cow...and we had Mad Cow disease. 2 years ago was the Chinese calendar year of the bird...and we had Avian flu. This year is the Chinese calendar year of the pig...and we have swine flu. However, next year in the Chinese calendar year of the cock...Anybody else worried now?**** |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum fac bani marile banci internationale pe spinarea prostimii (World Stupid People) | razvan_m | Generalitati | 36 | 13.07.2009 22:41:16 |
|