Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.11.2009, 13:56:18
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mara2008 Vezi mesajul
Va rog sa ne rugam si pentru Stefan greu incercat pa patu spitalului de un cancer nemilos.
O rugaciune sa facem pentru cei multi si bolnavi,chiar de stim numele sau nu.
Doamne ajuta!
Draga Mara, Maicuta Domnului sa te aibe sub sfant acoperamantul Sau. Nadajduiesc din tot sufletul ca ai trecut cu bine peste operatia pe care ai avut-o si astept vesti cat mai bune despre starea sanatatii tale.
Reply With Quote
Vechi 05.11.2009, 14:36:43
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Implicit Multumesc MarinaAlca dar....

Dar nu pentru mine am rugat sa ne rugam ,sant atatia in spitale si multi care se vor opera ,multi incercati,e atata suferinta,pentru ei am rugat sa ne rugam.
Azi luasem ulei de la Sf.Nectarie pentru ai duce lui Ioan ,insa mi-a iesit in calea sufletului o alta femeie ,sotia lui Stefan,si mult s-a bucurat pentru ca i-am daruit acel ulei si ce iconite aveam din sfantul pelerinaj.
Nu stiu daca pot exprima in cuvinte fata acelei femei ce s-a luminat pentru putin timp cand i-am spus ca noi toti ne vom ruga pentru el si cei multi in suferinta.
Eu sant bine,voi fii bine,sarumana.
Vechi 08.11.2009, 16:17:10
eduardd
Guest

Implicit

Rugaciunile nu raman niciodata fara raspuns...
Uneori nu e ceea ce am dorit sau asteptat.. dar mereu exact ceea ce ne este de folos.
Asa cum v-am spus Steliana trebuia sa fie operata luni. Dar! Ingerul pazitor si Sf Nectarie a salvat-o de la moarte. A ramas in continuare surda dar VIE.

Prof DR. ce urma sa o opereze NU a studiat dosarul cu tot istoricul bolii. A cercetat superficial "scapand" din vedere faptul ca ea sufera de o boala rara de sange (ceva legat de cuagulare).
Daca intra luni in operatie exista riscul sa faca hemoragie cerebrala pe masa si sa moara.
Maica Domnului l-a luminat pe medicul anestezist si acesta a studiat cu atentie dosarul si a descoperit boala de sange.
A fost salvarea ei!
Au trimis-o acasa spalandu-si rusinea pe biletul de externare astfel
" Auzul s-a imbunatatit considerabil de aceea va fi externata". revine la control dupa 3 luni....
Sunt consternata de atata nesimtire...
ce se intampla cu noi Doamne??? Unde am ajuns???
Steliana a ramas surda in continuare si la fel de bolnava dar VIE!
Asta e povestea trista a spitalelor din Romania....

Cei ce doriti pomeniti-o in continuare are nevoie de ajutor. Este la pamant cu moralul. E foarte greu sa-ti faci iluzii ca poti deveni un om normal( si deodata sa primesti asemenea palma...
Reply With Quote
Vechi 08.11.2009, 16:22:56
eduardd
Guest

Implicit

http://flacarais.ro/cms/site/f_is/ne...are_24098.html

La comentarii a scris Steliana ...dar cine o asculta???.......
Reply With Quote
Vechi 08.11.2009, 16:43:55
eduardd
Guest

Implicit

As mai avea o rugaminte daca nu va suparati (ca cer prea mult...)
Sa nu ne lansam in judecata vis a vis de acest subiect. E suficient ca i-am judecat eu ..Domnul si Maicuta Domnului sa ma ierte..

Mai bine sa ne rugam pentru medicilor in cauza..sa le deschida mintea si sa le ascuta simtul responsabilitatii...
Nu ma uitati nici pe mine ca mult m-am mai maniat pe ei...
Reply With Quote
Vechi 08.11.2009, 19:44:21
monica.miholca
Guest

Implicit

Draga Jenica, daca te-ai suparat pe ei, eu nu cred ca inseamna ca i-ai judecat, ci mi se pare foarte normal.
Ca medic, si mie imi pare tare rau sa aud de astfel de situatii.
Domnul sa va bucure cu Bucuria Lui!
Reply With Quote
Vechi 10.11.2009, 19:28:31
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Implicit Asa e Jenica

Rugaciunile nu raman fara raspuns,de aceea si eu vreau sa va multumesc pentru ca ati pomenit alaturi de Steliana,Jenica,Catalina sau Ioan si pe Stefan,care simte rugaciunea voastra,simte uleiu si cruciulita,acastistu Sf.Nectarie.
Multumesc din suflet pentru rugaciunile voastre pentru Stefan si Ioan