![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca doresti terapie, rabdare si toate cele, mergi frumos intr-o biserica si roaga-te lui Dumnezeu, tine post, spovedeste-te! pentru asta nu ai nevoie de ingerasi kitchiosi si apa energizata!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Va multumeeesc !!!! ca-mi raspundeti
Eu coboram mahnit din constiinta mea, Iar El urca surazator spre ea... Si ne-am oprit la jumatatea scarii, Incrucisandu-ne in clipa-ntampinarii Sagetile perechilor de ochi ,ca de-obicei, Ah ! Ochii Lui cum semanau cu ochii mei! Pe scara sufletului meu , M-am intalnit din nou cu Dumnezeu- El cobora solemn din constiinta mea, Iar eu urcam surazator spre ea."(Minulescu) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Exact asta e cuvantul potrivit, chiar asa mi s-a parut si mie "suspecta"
Eu coboram mahnit din constiinta mea, Iar El urca surazator spre ea... Si ne-am oprit la jumatatea scarii, Incrucisandu-ne in clipa-ntampinarii Sagetile perechilor de ochi ,ca de-obicei, Ah ! Ochii Lui cum semanau cu ochii mei! Pe scara sufletului meu , M-am intalnit din nou cu Dumnezeu- El cobora solemn din constiinta mea, Iar eu urcam surazator spre ea."(Minulescu) |
|
||||
|
||||
![]()
Cu multa placere!
![]() Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Bun, mergem si la biserica si ne mai si spovedim cat putem de des, insa imi pare rau ca nu exista astfel de seri sau intruniri pentru copii , care sa-i ajute sa-i creasca duhovniceste . Tare mi-ar fi placut pe langa sporturile care le facem sau activitatile extracurriculare sa existe si asa ceva la noi in oras.
|
||||
|
||||
![]()
Ingeri de acest gen, am vazut in pozele pe care mi le-a aratat un prieten care participase la o nunta a unor persoane foarte instarite. Rolul acelor ingeri era sa te conduca la masa din restaurant. Noi cand vorbim de ingeri, nu ne aventuram in tot felul de afirmatii, caci umea lor, nu este lumea noastra. Dar de, cand nu intelegem lumea angelica, ajungem sa credem ca oricine si oricum are calitatea de inger.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS as inchide topicul dar nu stiu cum
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alcohol mouthwash si asociatia cu cancerul oral | speranta1970 | Generalitati | 14 | 25.05.2021 10:02:02 |
Asociatia platitorilor de impozit | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 23.09.2012 00:53:52 |
2% catre Asociatia "Prietenul sarmanilor- Sfantul Ioan Maximovici" | georgeval | Generalitati | 0 | 22.03.2010 12:49:51 |
Pareri despre ASCOR(Asociatia Studentilor Crestin Ortodocsi Romani) | none | Generalitati | 6 | 17.11.2009 00:08:07 |
Asociatia PRO FILIIS - Pitesti, 8 iunie | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 07.06.2008 23:06:20 |
|