![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule, acuma iar scriu aici ceva foarte cumplit, poi s-a implinit prorocia domnului ortodox, respectivul rus, ce a trait pe la 1700 sau 1800 si ceva si prevedea ceva in legatura cu al treilea razboi mondial, ca va fi... si alte lucruri, si nu mai stiu exact cum se numea dar am citit pe internet ce a zis si scris, si este vorba despre un crestin rus, care povatzuia ce este de facut in acele timpuri cand va veni al treilea razboi, si uite ca a si fost domnule al treilea razboi, acest lucru il afirm, si este vorba despre razboiul mondial de 25 de ani din Vietnam, dintre Statele Unite si Vietnam si v-o spune sovidiu care este si el un proroc... care si-a implinit datoriile date de tata, mama si fratele mai mare si date de viatza de la care am venit... si mai implinesc din ele daca vreau sa mai implinesc cate ceva dar nu mai am nici o datorie... de altfel.
|
|
|||
|
|||
![]()
si vorbeam despre acest prooroc:
http://saraca.1plan.net/biblioteca/lavrentie_de_la_cernigov.htm |
|
|||
|
|||
![]()
Referitor la ce spunea Parintele Paisie Aghiritul ca se va incepe cu animalele si se va continua cu oamenii
Http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=arhiva&sid=16615 3 |
|
|||
|
|||
![]()
Sau mai bine cautati la Http://www.libertatea.ro/
si cautati in arhiva nr. 5205 pe 2 noiembrie 2006 la ultima rubrica Bucuresti cu titlul Catei si mate cu microcip |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
dan73
Stiinta, cind se refera la cunoastere, nu se poate discuta, pentru ca este propriu omului. Pericolul care se poate cunoaste a facut ca progresul technologic sa fie negativ vietii, depinde de oameni sa fie corectat. in toate acestea, divinitatea si istoriile din timp despre ea nu pot avea un rol, omul este constient ca totul depinde de oameni, nu de divinitati. O buna religie ar insemna o buna filozofie, in zilele noastre, cea a bibliei prea complicata pentru a fi altceva decit o fictiune simbolica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mare inselare este asta este printre cele mai smecheroase amagiri ale satanei Stii ceva eu iti spun ca nimic nu depinde de oameni si totul depinde de Dumnezeu Daca ar vrea Dumnezeu intr-o clipa am pierii cu totii ca si asa s-a inmultit rautatea intre noi.O dar sa stii ca nici sa respiram nu am putea fara de Dumnezeu. Jennifer {dan 73 ] crede-ma n-o sa poti face nimic fara ajutor de la Dumnezeu |
|
|||
|
|||
![]()
Te asigur ca nici zeul nici satana nu fac nimic, fiind doar simboluri ale spiritului si fortelor naturale, la inceputul scrierii. Ceea ce omul face depinde de invatamintul lui.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cateii din Bucuresti vagabontii o sa poarte microcipurile despre care vorbea parintele Paisie Aghioritul din Muntele Athos nu mai este mult pana la introducerea acestor microcipuri si pe oameni
|
|
|||
|
|||
![]()
poi nu problema cipului implantat este suparatoare... eu chiar mi-ash implanta un radio fm ori un emitzator de semnal cu comanda verbala sa ma poata gasi daca ma pierd prin padure sau pe mare... nu cred ca transformarea omului in cyborg este periculoasa, si aici ma refer si la singe plin cu nanitzi, mici robotzei care sa fie de ajutor organelor de simtz sau organelor interne... nimic rau, problema este sa nu fi obligat "una alta" sau sa se ia decizii in ce te priveshte peste capul tau... ca si pana acum cind te lua la oaste cu japca, la scoala obligat, si altele...
Oricum ma gandesc ca in urmatorii ani vom fi plini de robotzei prin corp, n-ai cum opri industria IT si miniaturizarea... pare frumos... dar ca intotdeauna va apare si dr evel care va produce arme miniaturizate si virusi robotizati si va chinui pe cine va avea chef dupa cum ii va placea... in scop material sau din sadism... deci pe bolta apar nori negrii si plini de robotzei... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Semnele mortii | Ionut27 | Generalitati | 9 | 14.10.2013 18:34:53 |
Semnele sfarsitului | Florin-Ionut | Despre Sfanta Scriptura | 114 | 17.09.2009 06:42:18 |
Semnele propovaduirii. | ClaudiuT | Din Noul Testament | 3 | 09.09.2009 14:01:43 |
|