|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Am inceput sa adun cateva persoane in mine. Trebuie sa am grija ce fac, cum gandesc ca sa nu-i pierd pe cei adunati. Orice gand rau aduce furtuni in inima. Iar oamenii nu pot supravietui la nesfarsit in astfel de locuri.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Adevarata iubire 

...cel mai greu  sa uit ceea ce a fost rau  si sa iubesc cu adevarat pe cel care m-a ranit/ma raneste; A IUBI asa cum Treimea Sfanta  ne invata...a iubi jertifndu-ne...(Bunul Tata vede neputintele noastre si fiecaruia ne da doar cat putem duce).
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Citat: 
 Last edited by Marius22; 16.07.2009 at 17:08:39. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Pentru mine, [COLOR=darkred]cel mai greu lucru este sa iubesc[/COLOR], pana si pe cei mai apropiati, randuiti mie de Domnul. Oricat as lupta cu mine, nu reusesc sa iubesc asa cum ar trebui, adica odihnitor, intru toate ale celui din fata mea. 
				__________________ "Intru aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii fata de altii." (Ioan 13,35) "Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Sa ne rugam sa avem inimi pururi rugatoare!

__________________ [COLOR=#0000bf]"Asta imi este toata misiunea si rostul pe pamant, pentru care m-a inzestrat cu daruri – desi eu sunt nevrednic. Pentru asta sunt solicitat în toate partile, ca sa propovaduiesc iubirea lui Dumnezeu si sfintirea oamenilor prin iubire. De alte ganduri si rosturi sunt strain." Pr.Arsenie Boca[/COLOR] | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Mi-e foarte greu să iubesc pe Dumnezeu mai mult decât pe cei apropiați mie. Mi-e greu să mă bucur atunci când sunt alungată,prigonită nedreptățită. Mi-e greu să nu judec pe cei din jurul meu. Mi-e greu să mă lupt cu ispitele. Și lista ar putea continua...dar cel mai greu îmi este să mulțumesc lui Dumnezeu atunci când mi-e greu! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Cam " usoare " multe dintre lucrurile cele mai grele de indeplinit, citesc pe-aici . Toate cate ne dorim sa ne indeplinim sau sa nu indeplinim tin, intr-o masura destul de semnificativa, de sanatatea trupeasca, mentala si sufleteasca. Cel mai greu lucru pe pamant este sa te poti ridica atunci cand acestea iti sunt periclitate. 
				__________________ " Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Eu cred ca cel mai greu lucru este sa te smeresti cu adevarat, sa renunti la propria vointa si mandrie pentru a face vointa lui Dumnezeu, si sa-ti pastrezi speranta in orice situatie, sa nu deznadajduiesti.

__________________ Imparatia lui Dumnezeu nu vine cu pandire. - Sf. Teofan Zavoratul | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  cristi 

tinerea in frau a mintii si coborarea ei in inima(inmuierea inimii prin rugaciune concentrata)
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  cristi 

renunta la aceasta viata(in care vezi cu ochi de lut)ca sa traiesti vesnic in Imparatia lui Dumnezeu
		 | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Lucru mostenit de la bunici | costel | Generalitati | 15 | 23.10.2014 07:59:12 | 
| Cand se poate merge la spovedanie(ce trebuie indeplinit) | cuvantul | Generalitati | 7 | 07.12.2013 02:42:40 | 
| Mantuirea-un lucru greu de atins.. | ioanhodean | Generalitati | 5 | 30.10.2013 20:29:01 | 
| care-i cel mai rau lucru...? | victortiti89 | Generalitati | 3 | 03.06.2011 01:11:04 | 
| O intamplare greu de crezut. | Pavel_C | Intamplari adevarate | 11 | 20.04.2009 03:24:31 | 
|  |