![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
" Corpul canonic ortodox nu e la fel cu cel catolic, nu are putere de lege. Este nu corp viu, care poate fi interpretat si schimbat. Este unul din dezideratele viitortuliui sinod panortodox care se tot pregateste de vreo suta de ani incoace. "
putine , foarte putine canoane pot fi schimbate , sa zicem 1 la suta din toate sau nici atat , ai anume cele care tin numai de chestii administrative pur lumesti ; insa canoenele care trateaza chestii de credinta in veci nu pot fi schimbate nici macar un cuvintel cat de mic ; iar astea sunt 99 la suta din canoane ; de aia si sf parinti au numit uneori canoanele - dogme dumnezeisti ... iar sinodul asta al optulea este proorocie ca va unul talharesc , in care intr-adevar vor incerca sa schimbe canoanele , si va fi dat anatema de bis ortodoxa ... atunci multi vor apostazia de la ortodoxie ; iar pana atunci nu mai sunt decat 2 ani ... iar astea sunt proorocii de la sfintii parinti , si nu pot fi contestate ... o sa fie exact asa cum s-a scris ca va fi ... |
|
|
|||
|
|||
|
Gandindu-ma la chestii "supranaturale"
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|
||||
|
||||
|
Sincer, tare mi'ar place sa deschidem si un topic cu "Necuratia barbatului." Ce ziceti?
Cred ca ar fi cu mult mai multe de scris si enumerat acolo.
|
|||
|
|||
|
Aia e clara, n-ai ce dezbate hahahah
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Săraca fată sau femeie, așa a fost plămădită, cu o perioadă fixă de necurăție , o perioadă ce nu-i atât de lungă și înspăimântătoare cum unii tot se străduie să scrie. Femeilor fiți fericite de necurăție, e semn de sănătate și normalitate , dar atenție mare la necurăția bărbatului ce are la bază, Gândul, informația nefolositoare acumulată în minte , ce în aste timpuri "explozive", a devenit o reală problemă. Deci la bărbat, să-mi fie scuzată expresia, e altă mâncare de pește. Și chiar mă întreb câți recunosc așa ceva ?
|
||||
|
||||
|
Exact de asta am si spus asa, aproape ca vedem diavoli in ceva ce tine de fire, iar nu de vointa, pe cand in cele ce tin de vointa, iar nu de fire (ale barbatului) vedem simple neputinte, foarte usor ingaduite. Este trist.
|
|||
|
|||
|
Cine le vede asa?
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar da, daca o femeie se simte deprimata si are impresia ca nu se poate impartasi cum trebuie, ar putea sa nu o faca, nu e si obligata.. Insa se poate simti asa si din alte motive... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|||
|
|||
|
O fi altfel, energetica sau cum i-o mai spune.. Dar oricum asa ceva nu cred ca are de ce sa ne indeparteze de Hristos, nu?
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| "Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 07:31:20 |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|