![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai si totusi masca exfolianta foloseste sau macar hidratarea in 3 pasi...banuiesc ca nu se poate tari fara macar sa iti hidratezi fata zilnic si o exfoliere saptamanala. Te sfatuiesc sa iti revizuiesti aceasta hotarare cat mai rapid, altfel o sa ai un ten imbatranit. Doamne ajuta !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar ea nu trai in poluarea asta care iti infuna intr-o zi porii de nu te vezi, iti irita tenul de nu poti iesi din casa, sa nu mai vorbesc de repeziciunea cu care ti se infecteaza firele crescute pe sub piele.
|
|
|||
|
|||
![]()
Tare aș fi vrut să găsesc aici multe sfaturi, dar mai aștept. Eu am încercat să-mi învăț baiatul cel mare, celalalt e prea mic, în primul rând respectul, față de părinți, ptr că respectâdu-i pe ei respecți oamenii cu care intri în contact zi de zi. Am considerat mereu că un baiat ce își respectă mama , va respecta toate femeile din viața lui, soție , soacră.
Femeia încă decând decide să se căsătorească trebuie să se înarmeze cu multă răbdare, iubire. Misiunea e grea dar și frumoasă , mult mai târziu se vor vedea și rezultatele, dar până atunci e nevoie de multă rugaciune și cum am mai spus de răbdare.
"Și Iisus i-a zis:Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău și din tot cugetul tău:iată întâia fi cea mai mare poruncă.Iar cea de a doua asemenea cu aceasta:Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți". |
|
|||
|
|||
![]()
cu anumite exceptii, de pilda depilatul. nu cred ca se supara Dumnezeu pentru asta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu uita de pensat si epilarea mustatii la femei, plus precizarea ca epilatul trebuie sa fie total( de la gat in jos). Si nu se supara nimeni crede-ma.
|
|
|||
|
|||
![]()
ionpat, se pare ca vrei sa candidezi cu tot dinadinsul la lista celor banati!?
|
|
|||
|
|||
![]()
Banat pentru ce ma rog?
|
|
|||
|
|||
![]()
pentru mesaje grobiene, aflate in treaba.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu dadeam doar niste sfaturi; dar ca niste adevarati crestini ortodocsi ar trebuie sa ma banati de urgenta ca asa scrie in nu stiu ce Filocalie.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Femeia | PetruD | Morala Crestina | 72 | 19.11.2013 13:22:16 |
Mama | Carmen FUNIERU | Calugarul | 7 | 01.02.2011 21:01:08 |
Femeia:sotie,mama,profesionista | caty_deea | Nunta | 52 | 06.01.2011 10:54:57 |
O MAMA | mariana_m. | Generalitati | 36 | 07.05.2010 18:32:40 |
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului | 11111111 | Generalitati | 98 | 10.01.2010 08:41:15 |
|