![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sunt probleme ce apar la toti copii la varste fragede, cand incep sa intre in contact direct cu lumea si nu sunt pregatiti. |
|
|
|||
|
|||
|
Pot să confirm și eu de competența unor Preoți cu alte harisme .Personal l-am cunoscut pe Părintele Ioan Ilie Panaite care era un bun psiholog dar și un bun mentor .
|
|
|
|||
|
|||
|
arpizst să șii că ai dreptate orce terapie e bună dar nu și de folos!
Fata s-a deschis și-a spus părerea și nu cred că e o soluție să o trimiți la psiholog.Dacă nu discuți cu persoana în cauză de față nu ai cu să-ți faci o părere.Sînt mulți care au probleme fie de natură psihologică ,sau în comportament, dar sînt foarte buni manageri,lideri ect.Înseamnă că nu știi cum lucrează harul lui Dumnezeu.Eu am avut parte de Duhovnici cu Har și mi-au fost și buni mentori.Nu că nu ar fi buni psihologii ,se poate ca și duhovnicul să trimită la psiholog dar depinde de caz (caz izolat )chiar și așa harul lui Dumnezeu lucrează. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Eufrosina, multi dintre noi am avut incercari si neajunsuri. Unii dintre noi au iesit biruitori, altii sunt in drum spre biruire si de ce sa nu spunem, unii au cazut in deznadejde si au renuntat in a mai crede in Dumnezeu.
Saracia omului de astazi, putinatatea lui de suflet, micimea de caracter, se datoreaza in primul rand faptului ca nu ne mai rugam. Prezenta sau lipsa rugaciunii se rasfrange asupra vietii si comportamentului nostru. Tu sa te rogi, mai devreme sau mai tarziu ii poti trezi si pe parintii tai in a gusta din bucuria petrecerii cu Dumnezeu. Si cu siguranta, prin rugaciune va veni si ziua cand te vei bucura de toate si de toti. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Roagă-te cu ce rugăciuni știi, chiar dacă nu știi multe și lui Dumnezeu Îi va plăcea efortul tău. Cu voință și rugăciune vei birui treptat tot mai multe ispite, dar să nu te miri că atunci când ai terminat cu una, vezi că mai făceai și alt păcat, e normal, că nu suntem sfinți. Câți ani ai? |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
20? Păi te-ai putea separa de părinți.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Doamne ajuta-ma ! | elenavioletacocos | Secte si culte | 17 | 29.03.2012 01:27:38 |
| Doamne ajuta | ionut stefan | Generalitati | 0 | 07.08.2010 23:44:32 |
| Doamne Doamne ajuta-ne ! | elenavioletacocos | Rugaciuni | 11 | 01.10.2009 10:59:38 |
| doamne ajuta | simi | Generalitati | 13 | 23.07.2008 16:47:37 |
| Doamne ajuta | serb_crina | Generalitati | 1 | 06.12.2007 13:30:18 |
|
|