![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Aș putea să spun și eu foarte multe legate de corupție legate de topic de exemplu -de Ong-uri Protecția Copilului pt că am lucrat în domeniu dar Dumnezeu mi-a ajutat și pe unde am fost am văzut că e la fel-adică corupție-(pile )Am motivele mele să cred că nu trebue să judecăm cît de greu ar fi într-un servici domeniu corupt- .Fiind acolo am promovat mai departe . Aveam mereu tendința să spun tot ce se perece acolo cu acei copii să fac reclamații și după ce am plecat! -(mi-am dat demisia ) dar Dumnezeu m-a ținut să nu fac rău .Știam că acei copii sînt lăsați de izbeliște de societate , (copii cu handicap) de-și erau și copii cu potențial , cum e să te angajezi în acest domeniu și multe altele .Să ne rugăm Domnului pt acești oameni ai corupției și să nu ne mai mire nimic -sîntem creștini nu?
chiar dacă e greu și va fi mereu țara tuturor posibilităților Dumnezeu va fi alături de creștini |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Chiar că n-am vrut să te supăr. Ce-ai sărit așa pe mine? [/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Chiar că n-am vrut să te supăr. Ce-ai sărit așa pe mine? [/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu va e cu suparare, puteti detalia intamplarea?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=#008000]Problema e ca la fiecare persoana bineintentionata si care doreste sa schimbe lucrurile, sunt cel putin 20 care ii dau in cap…Am trecut si eu prin așa ceva, ani la rand am fost terorizată în școală... Stiu cum este considerat un om care - simplu - vrea sa munceasca pentru ca de asta e platit.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si as vrea sa stiu daca prin acele fapte este incriminat tot poporul roman? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cei care dau in cap sunt stapaniti de el! clar |
|
||||
|
||||
![]() http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2...si-organe.html[COLOR=green]Născuți pentru organe și alocații
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calea de mijloc | NECTARIE | Generalitati | 7 | 04.01.2011 18:13:37 |
Calea de mijloc | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 30.11.2010 21:46:00 |
Calea de intoarcere | Pilu | Homosexualitatea | 26 | 29.03.2010 01:13:10 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
Conferinta "Calea familiei" | alynna | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 11.05.2008 20:13:52 |
|