Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.02.2009, 03:34:20
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit Visele mele

Am avut de mult un vis:
PRIMUL VIS
Socrul meu nu s-a dus la biserici, deoarece asa a fost, nu mi are importnta acuma, deoarece a trecut de partea celaltata, Dumnezeu sa-l ierte.

El in tinerete a injurat mutlt, poi s-a ccidentat rau d etot la genunchi si a zis gta, eu de acuma nu mai injur.
Asa a si facut. El a fost catolic.

Acum 3 ani a murit.
Dupa vre-o 1 luna l-am visat si imi spunea asa:

Du-te la biserica, fa slujba pe care o stii tu, am mare nevoie de ea.
Bine, am zis eu, ins noi pregtim d emancare si facem un fel de tort i-am explict eu, in vis, si eu nu stiu ce s afac pentru tine.
Atunci el mi-a raspuns ca da, stiu, trebuie s aprepari totul fara carne, sa fie doar de post, ca altfel nu e bine si mi-a spus sa intreb pe sotul meu ce-i placea lui sa manince. Aia sa pregatesc pentru el si vin alb.
Apoi l-am intrebat cum se gaseste acolo, si dca--i este greu.
A zis nu, nu-mi e foarte greu, deoarece eu trebuie sa fac ceva timp de 7 ani ( nu mi-a spus ce anume) insa impreuna cu alti 2 deci in 3 e usor.

Asta a fost tot.
Am facut parastas, asa acum a cerut el.
El are si o fata, catolica, insa nu s-a dus la ea in vis.

Nu l-am mai visat dupa aceea.

AL DOILEA VIS
Soacra mea, dupa 1 an de la moartea socrului meu, a refuzat s amai manince si ea voia s amoara, apoi intr-adevar la spital a murit, din lipsa de vointa de a trai, spuneau doctorii.
Ea nu s-a dus la biseric, era catolic, si-i era frieca sa se spovedeasca toata viata ei, crezind ca daca se spovedeste va muri imediat.

A fost f. rea cu mine si cu sotul meu la fel. Foarte rea.

In noptea aia, ea a venit la mine in vis, si mi-a spus foarte senina cu o fata linistita, sisurizatoare, ca ea va pleca in cutarea "lui taic-tu" a zis ea pt.. prima data, ind era in viata zicea doar socru-tau, ins ainainte de a plutea merge la el, sa-l caute, ea are nevoie de la mine de ceva ca altfel nu va putea continua drumul ei.

Am intrebat-o ce anume. Ea a zis:trebuie sa ma ierti, stiu ca pe nedrept am fost rea cu tine.
Am zis, bine, eu te-am iertat de mult.

Atita tot.
N-am mai visat-o niciodata de atunci.

VISUL AL TREILEA NU ESTE AL MEU
Sotul meu a visat-o ca ea era la fundul unui lac, impotmolita in crengi si namol si nu putea s-o ajute sa iasa. Tatal lui era la malul apei, si zicea : eu nu pot s-o ajut, niccum, nu stiu ce sa fac?!
Ea se lupta, insa .. fara rezultate.

INTREBARE
Ce poate fii?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
VISELE Dia20_diana Vrajitoria 22 23.03.2012 08:55:11
Ce sunt visele? ggmarius Generalitati 2 02.07.2011 12:33:28
unde sunt visele? victortiti89 Generalitati 0 09.06.2011 09:59:17
Visele Intrebari utilizatori 0 17.04.2011 22:04:21