Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.01.2009, 05:13:06
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Doane indrepteaza pasii lui Constntin spre Lumina Ta si salveaza sufletul lui.
lineaza-i lui toate durerile si nelinistile, toate necazurile si toate problemele asa cum Tu stii mai bine Doamne!!!
Ajuta si pe Mara care- i poarta grija.
Amin.
Vechi 18.01.2009, 09:23:19
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Nu putem a intelege chinurile sufletesti si trupesti prin care trece unchiul Constantin acum, si cei asemenea lui...
Ma alatur si eu cu un gand bun si o rugaciune simpla ptr ca Bunul Dumnezeu sa ii dea timp de pocainta, sa isi poata marturisi pacatele si sa primeasca cat mai repede trupul si sangele Domnului Iisus Hristos spre mantuirea sa.AMIN
Sfinte Nectarie, cu puternicele tale rugaciuni,vindeca boala trupeasca si sufleteasca a robului lui Dumnezeu, Constantin.
Reply With Quote
Vechi 20.01.2009, 18:49:29
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Post S-a stins si C-tin,multumesc

Multumesc tuturor celor ce au putut sa se roage si pentru Ctin unchiu meu.Ca intotdeauna nu m-ati lasat singura,multumesc din inima frati si surori intr-un Hristos!
Dumnezeu va rasplateasca truda voastra.
Eu ma voi ruga la fel pentru toti.
Vechi 20.01.2009, 23:55:42
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Dumnezeu sa il ierte !!!Sa avem nadejde ca isi va gasi linistea si va primi rapsuns bun la Dreapta Judecata.AMIN
Reply With Quote
Vechi 22.01.2009, 15:07:23
adorcrysti
Guest

Rugaciune pentru bunul sfarsit al vietii

Doamne, Iisuse Hristoase, Cel ce vrei ca toti oamenii sa se mantuiasca si nimeni sa nu piara si Caruia totdeauna cu nadejde de indurare ne rugam, Cel ce insuti cu glasul Tau cel dumnezeiesc ai zis: "orice veti cere de la Tatal, in numele Meu, va fi dat voua", cu inima umilita si cu lacrimi fierbinti cazand inaintea Ta, ma rog ca, si pentru numele Tau cel sfant, in ceasul sfarsitului vietii mele sa-mi dai minte intreaga, cunostinta adevarata, mustrare cugetului pentru pacatele vietii mele, cu care Te-am maniat, si daruieste-mi, Dumnezeule, credinta, nadejde si iubire neschimbata, ca astfel cu inima curata sa pot grai catre Tine, Doamne: "in mainile Tale imi dau sufletul", Cel ce esti binecuvantat in veci. Amin.
Reply With Quote
Vechi 22.01.2009, 15:09:44
adorcrysti
Guest

O, Preasfanta Doamna, de Dumnezeu Nascatoare, catre tine Preacurata nazuim. Tu esti cetate tare si mijlocitoarea si acoperamantul tuturor celor ce alearga la tine cu credinta si nadejde. Ceea ce esti binecuvantata, te rugam, asculta rugaciunea nevrednicilor robilor tai si soleste intotdeauna pentru adormitii robii tai. Tu pururea mijlocesti pentru cei ce te cinstesc pe tine cu dreapta credinta si care alearga sub acoperamantul tau si se roaga cu credinta pentru cei bolnavi, napastuiti si intristati, insa mijlocirea ta si rugaciunea, ne este si mai trebuincioasa dupa moartea noastra. Dupa Dumnezeu la tine avem nadejde tare, caci nimeni din cei ce se roaga tie, nu iese fara ajutor, ci numai cu bucurie, mangaiere si indulcire. Preasfanta Doamna, Nascatoare de Dumnezeu, roaga pe Fiul tau si Dumnezeul nostru sa daruiasca celor adormiti iertarea pacatelor. Roaga-te, Nascatoare de Dumnezeu, caci mult poate rugaciunea Maicii spre bunavoirea Stapanului, fiindca Domnul primeste de la tine tot cuvantul despre iertare. Deci si acum primeste ale noastre rugaciuni ce le aducem tie, Preasfanta Fecioara, din toata inima si din tot sufletul nostru, pentru sufletele adormitilor robilor tai. Te rugam, Stapana, sa le ajuti cu indrazirea cea de Maica ce o ai catre Domnul, ceea ce esti plina de dar, ajuta-le sa se indeparteze inaintea Celui ce sade pe tronul slavei, ca sa nu fie rusinati in fata ingerilor si a tuturor sfintilor, in fata lumii celei de sus si a celei de jos. O, Preasfanta Doamna, Imparateasa si Stapana, tu esti podul care duci la cer pe cei de pe pamant, tu esti deschizatoarea usilor Raiului. Pe tine te cinstim si Fiului tau slava inaltam impreuna si Parintelui celui fara de inceput si Duhului Sfant, Dumnezeului nostru in vecii vecilor. Amin.
Reply With Quote
Vechi 22.01.2009, 17:12:33
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Implicit Multumesc

Azi l-am inmormantat si pe Ctin,de acum sper sa nu mai supar pe nimeni,multumtumesc din inima tuturor.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciunea de acasa si rugaciunea din Biserica georgeval Rugaciuni 3 30.07.2012 23:01:10
O viitoare mama are nevoie de rugaciunea noastra mara2008 Umanitare 5 13.02.2012 15:57:26
Va rog din suflet daca puteti sa o pomeniti azi in rugaciunea voastra mara2008 Umanitare 16 10.09.2010 18:17:36
Am nevoie de parerea voastra! cipriang Generalitati 6 24.04.2010 23:36:50
Doi oameni au nevoie de rugaciunea voastra mara2008 Umanitare 73 07.04.2009 07:14:32