![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si la mine incepe sesiunea saptamana viitoare...Dar nu-mi fac griji...Spre deosebire de altii, mie examenele mi se par foarte banale...Nu ca as fi eu prea informat...Eu urmaresc doar promovarea si nu sa fiu printre primii sau alte copilarii de genu asta...
Dumnezeu sa ajute toti studentii de pe forum! |
|
||||
|
||||
![]()
Geo am sa-ti simt lipsa,citesc mesajele tale cu multa placere. Succes!!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Domnul sa te ajute. Ce subiect ai ales pentru licenta?
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta tuturor in sesiune!
|
|
|||
|
|||
![]()
Geo, sa te ajute Dumnezeu sa inveti cat mai multe, cu cat mai mult folos!
Invata ca sa stii, dar nu numai ca sa stii pentru tine, nici ca nu te faci de ras la licenta, nici ca sa fi cel mai bun, ci ca sa ii ajuti cat mai mult pe cei din jur prin ceea ce ai invatat, caci ravna aceasta nu se masoara in note, nici macar in fapte, ci in sinceritatea si intensitatea stradaniei de a-i ajuta, cu ajutorul Lui Dumnezeu, pe ceilalti prin ceea ce inveti tu. Sa te ajute Dumnezeu sa fi cat mai de folos semenilor!
Ca sub stapanirea Ta totdeauna fiind paziti, Tie slava sa inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin. Last edited by adam000; 12.01.2010 at 11:30:09. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Succes în sesiune! | laurastifter | Generalitati | 27 | 15.01.2013 20:34:16 |
Ajutor la examene | eucred | Generalitati | 7 | 13.01.2011 22:37:39 |
examene | catalinabalhui | Generalitati | 20 | 10.07.2009 03:07:43 |
Stresul din sesiune | Dia20_diana | Generalitati | 47 | 23.03.2008 00:01:58 |
|