Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.12.2008, 17:13:51
eduardd
Guest

Implicit

Adrian, dragul nostru Admin..Multumim!!!
La multi ani tuturor colegilor de forum si celor ce ma iubesc si celor ce nu ma iubesc. Voua tuturor ...un an nou si un inceput nou va doresc.
Cu dragoste frateasca si respect jenica
Reply With Quote
Vechi 29.12.2008, 17:31:21
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Smile Un gind bun

Un gind bun si de la mine pentru adm nostru si pentru totii fratii in Hristos de pe acest forum minunat.

La multi ani! 2009
Reply With Quote
Vechi 16.04.2009, 01:33:39
Caroline_37's Avatar
Caroline_37 Caroline_37 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Locație: Timisoara Romania
Implicit Paste Fericit!

Sunt momente cand ne amintim cu mult drag de oamenii deosebiti din viata noastra.
Si atunci ,multumim Domnului ca ei exista.

" Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet ,bucurie, multa sanatate si putere de munca..."
Paste Fericit!

Eu, Carolina si fiul meu Paul !!
Multumesc domnului Adrian FELICITARI pentru acest Site
Reply With Quote
Vechi 16.04.2009, 22:55:24
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Vine MAREA SARBATOARE,ceea ce trebuie sa stie globul este ca HRISTOS A INVIAT!
Reply With Quote
Vechi 29.12.2008, 21:19:21
valentin.viliga's Avatar
valentin.viliga valentin.viliga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2008
Locație: arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de admin Vezi mesajul
Am deschis acest topic din dorinta de a ura tuturor spor, sanatate, rod si voie buna. Unii dintre voi au postat pe acest forum diverse intrebari. I-am privit ca pe niste copii. Altii au postat sfaturi. Acestia au ajuns in ochii mei parinti. Au fost si cazuri cand s-a postat doar pentru tulburare. Nu am privit cu dusmanie aceasta categorie. Am fost cel mult intristat, erau doar niste fii risipitori. Nu sunt parinte pentru cei care sunt copii, sunt doar fratele lor. Nu am nici calitatea de bunic, deci, nu sunt nici parinte al parintilor. Nu sunt nici fiu risipitor, caci imi este mai apropiata omenia decat ura. Nu sunt nici inger pazitor. Sunt doar un om, care pe zi ce trece mareste neincetat locul de la masa. M-as bucura sa vina ziua cand va trebui sa stau in picioare, din lipsa de locuri. Va doresc tuturor Sarbatori fericite.

Cu drag,
Adrian
Sarbatori fericite si tie Adrian!
Vechi 31.12.2008, 17:36:35
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

[SIZE=3][COLOR=green]Ar fi frumos sa mai avem ierni cu asa ninsori! [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green]La multi ani![/COLOR][/SIZE]

Vechi 31.12.2008, 19:36:12
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply With Quote
Vechi 04.01.2009, 18:23:46
fadmin's Avatar
fadmin fadmin is offline
Administrator

Data înregistrării: 11.07.2005
Implicit

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune. Sa va daruiasca Dumnezeu un An Nou roditor.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2009, 00:19:03
mirelat
Guest

Smile mult succes in continuare!

Multumim si noi pentru extraordinarul efort de a administra acest forum... cu siguranta nu e usor deloc!
Reply With Quote
Vechi 14.04.2009, 19:21:39
Caroline_37's Avatar
Caroline_37 Caroline_37 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Locație: Timisoara Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de admin Vezi mesajul
Am deschis acest topic din dorinta de a ura tuturor spor, sanatate, rod si voie buna. Unii dintre voi au postat pe acest forum diverse intrebari. I-am privit ca pe niste copii. Altii au postat sfaturi. Acestia au ajuns in ochii mei parinti. Au fost si cazuri cand s-a postat doar pentru tulburare. Nu am privit cu dusmanie aceasta categorie. Am fost cel mult intristat, erau doar niste fii risipitori. Nu sunt parinte pentru cei care sunt copii, sunt doar fratele lor. Nu am nici calitatea de bunic, deci, nu sunt nici parinte al parintilor. Nu sunt nici fiu risipitor, caci imi este mai apropiata omenia decat ura. Nu sunt nici inger pazitor. Sunt doar un om, care pe zi ce trece mareste neincetat locul de la masa. M-as bucura sa vina ziua cand va trebui sa stau in picioare, din lipsa de locuri. Va doresc tuturor Sarbatori fericite.

Cu drag,
Adrian

Sunt momente cand ne amintim cu mult drag de oamenii deosebiti din viata noastra.

Si atunci ,multumim Domnului ca ei exista.

" Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet ,bucurie, multa sanatate si putere de munca..."

Paste Fericit!

Eu, Carolina si fiul meu Paul !!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ptr. TOTI FORUMISTI...ATENTIE!!! aureliapopescu Generalitati 11 13.09.2010 21:04:02
Pentru noi, forumisti noi si vechi, care uitam smerenia krabu Generalitati 8 31.03.2010 11:32:00
Liturghia pentru sarbatori sophia Sfanta Liturghie 7 16.05.2009 04:31:27
Exista vreun reminder la sarbatori pentru PC ? Mihaiarte Generalitati 2 21.11.2007 18:06:46