![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sargu Ioan str garii nr 36
|
|
|||
|
|||
![]()
E minunat sa ai un duhovnic vazator cu duhul. Pentru unii, acest lucru poate fi insa chiar deranjant. Caci nu-i poti ascunde nici macar gandurile. Daca intalnesti un astfel de duhovnic, ai doua posibilitati: ori incerci sa te pocaiesti cu adevarat, ori dai bir cu fugitii, cautand un duhovnic mai putin pretentios care nu vede si nu stie atatea.
Am avut un astfel de duhovnic: parintele Gabriel Nicu (1964-2005). Judecand lumeste, nu era deloc comod sa te afli in preajma dumnealui. Judecand duhovniceste, parintele se comporta cu o parte dintre noi precum un staret din vechime. Ne punea la incercare corectitudinea, rabdarea si alte virtuti, incurajandu-ne astfel pas cu pas atat prin cuvine cat si prin puterea exemplului personal sa mergem pe calea cea stramta a nevointei crestinesti. In vara anului 2004, mi-am cumparat un compleu elegant, caci trebuia sa merg la o nunta. Pe atunci faceam eforturi sa renunt la dansat si-mi puneam problema daca voi reusi acest lucru, mai ales ca toti cunoscutii stiau cat eram de priceputa in ale dansului. Ma rugam sa-mi lumineze Dumnezeu mintea pentru a sti ce sa fac. Pe atunci nu eram prea convinsa de puterea parintelui. Nu trecuse decat un an de cand il cunoscusem. In duminica urmatoare, parintele mi-a spus: ,,Ti-ai cumparat un costum frumos si vrei sa mergi la o nunta. Ai grija, vezi ce faci pe acolo!" Am amutit. Aceste cuvinte m-au impresionat atat de mult, incat am cumparat mirilor un cadou si l-am dus ulterior, renuntand la petrecere. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua Doareu,
Ma numesc Monica si locuiesc in SUA de cativa ani.Viitorul meu sot are mai multe probleme de cativa ani la care se pare ca nu exista rezolvare si a aflat despre parintele Sargu Ioan din Bacau.Am inteles ca dinsul ne-ar putea ajuta.Intrebarea mea,pentru ca tu il cunosti ,este:Crezi ca ne-ar putea ajuta cu un pomlenic chiar daca suntem peste mari si tari departare.Viitorul meu sot a vorbit cu dinsul la telefon si ,Parintele Sargu i-a spus sa trimita niste bani si ei ii vor face un pomelnic si rugaciuni la manastire? Oare este nevoie de cineva din tara din familie sa fie prezent acolo? Te rog sa imi spui parerea ta despre Parintele Sargu Ioan .Multumesc,Mona |
|
||||
|
||||
![]()
Buna ,duhovnicul meu e vazator cu duhul ,dar nu cred ca am voie sa ii dau numele ,este smerit si stie totusi multa lume despre el ,biserica lui este plina ..imi place sa cred ca turma lui este mare...faza este ca sunt prea putine slujbe dupa parerea mea care se tin la dansul dar poate tocmai asta e ...il cauta multa lume si ce am observat este ca multi oameni casatoriti au pe dansul ca duhovnic si imi par f fericiti
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16 "Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh. Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie) |
|
|||
|
|||
![]()
buna ziua mati putea ajuta cu duhovnicul din bacau ..daca ati putea sa imi faceti favorul sa imi dati un numar de telefon cu care mas putea contacta cu el pentru ca eu acu sun in Spania.Va multumesc
|
|
|||
|
|||
![]()
In primul rand...nu stiu unde ai invatat gramatica romana,si...ca sa-ti raspund totusi,..la Bacau toti preotii sant "vazatori la buzunar"Daca doresti pe cel mai "vazator"..il gasesti la Cimitirul Central si se cheama ..parintele Beicu Mihai.El vede de la mare distanta daca ai ceva la portofel sau nu,si te mantuieste imediat de bani.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Nimic nu poate inlocui crestinismul; nici toată cultură antică precrestină. Eu sînt de părere că apogeul Europei nu e la Atena, ci în Evul Mediu, cînd Dumnezeu umbla din casă în casă. Eu definesc strălucirea epocilor istorice în functie de geniul religios al epocii, nu în functie de isprăvi politice" |
|
|||
|
|||
![]()
Eu sunt din Moinesti.Vreau sa stiu cine este, sau daca nu puteti sa-mi spuneti, la ce biserica slujeste?
|
|
|||
|
|||
![]()
La cimitirul central din bacau...parintele Beicu
|
|
||||
|
||||
![]()
Hai sa nu cadem in extrema, sunt si preoti minunati, nu trebuie sa ne oprim la cei ce sunt doar cu numele preoti.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vazatori cu duhul | Hartford | Generalitati | 65 | 21.01.2020 18:34:05 |
caut preot vazator cu duhul | sunsray | Preotul | 23 | 19.12.2011 09:03:43 |
duhul lumesc | Ioana-Andreea | Generalitati | 2 | 17.07.2010 01:18:20 |
Duhul Evanghelic | iosif | Despre Sfanta Scriptura | 45 | 28.09.2007 20:25:56 |
|