![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani de Sfantul Nicolae celor ce-i purtati numele.Mosul sa va aduca daruri bogate si bucurie in suflet!
|
|
|||
|
|||
![]()
Sfantul Nicolae sa aduca bucurie in suflet tuturor,caci este cel mai bun si mai darnic dintre toti sfintii. "La multi ani" celor care astazi,isi sarbatoresc ziua onomastica
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani !Sfantul Nicolae sa va duca tuturor sanatate si sa va umple sufletele de iubire
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
MULTUMIM raspund in numele la toti care poarta numele SF Nicolae poate sunt ocupati cu treburi sper sa nu se supere dar m-am gandit sa va raspund din dragoste pt timpul acordat scrierii msg de urare.Si va doresc si voua care nu purtati numele SF sa va ocroteasca de tot raul si sa va ajute sa va mantuiti!Doamne ajuta
|
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani celor ce poarta numele Eugen, Eugenia. Si voua tuturor sarbatori fericite cu multa pace si lumina in suflete!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani tuturor , din tot sufletul si iertare de v-am suparat prin vorba mea . Va iubesc pe toti in egala masura si ma rog Bunului Dumnezeu sa ne intalnim si la anul , sanatosi , mai buni , iar norii negrii sa se risipeasca din viata noastra si soarele sa straluceasca pentru totdeauna. Va sarut pe toti cu mult, mult drag.
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani tuturor,haideti sa incercam sa fim mai buni,mai calmi,sa nu bagam de seama orice jignire,critica,rautate din partea celuilalt,fiecare isi va primi rasplata in ceruri,nu scapa nimeni chiar daca pe Pamant o duc ca printii.SARBATORI FERICITE,DOMNUL SA NE TINA IN PACE!
|
|
||||
|
||||
![]()
LA MULTI AAAAAAAAAAAAAANI!!!! dragi si buni prieteni... in aceasta noapte sfanta,steaua sa ne calauzeasca pe toti ... doresc sarbatori in liniste si bucurie tuturor membrilor acestui forum, mai vechi, mai noi, celor care ocupa un loc aparte in inima mea,tuturor dusmanilor mei declarati si nedeclarati, inclusiv celor ce mi-au adresat "urari" mai putin ortodoxe... le spun doar ca i-am iertat si le doresc un Craciun fericit!
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne bucuram impreuna!Va iubesc pe toti si va doresc tot binele din lume.Craciun fericit.Dorina
|
|
||||
|
||||
![]()
Tu mi-ai ramas in memoria sufletului precum "fata cu chibrituri"! Craciun fericit !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
La multi ani! | mara2008 | Generalitati | 15 | 12.04.2009 17:48:35 |
La multi ani! | mara2008 | Generalitati | 25 | 13.01.2009 14:30:39 |
La multi ani! | mara2008 | Generalitati | 8 | 08.11.2008 17:32:06 |
La multi ani ! | cristiboss56 | Diverse Sarbatori | 0 | 30.08.2008 17:05:03 |
|