Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.01.2010, 16:24:36
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de jorjet Vezi mesajul
Faptul, ca sotul tau este baptist nu este un lucru rau.Cred ca e baptist cu numele ,nu cu sufletul.In cer nu o sa fim nici baptisti,nici ortodoxi,nici un cult ,vom fi copiii ai Domnului.Du-te la adunarea bisericii sotului tau si ai sa afli dc este vreo diferenta in dogma crestina intre ortodoxie si cultele evanghelice.Deschide-ti sufletul si mintea la Cuvantul Domnului.Sunt ortodoxa,nu habotnica si nici religioasa.
Studiaza Biblia si fii atentala predicile din ambele biserici.
Nu-mi suna a ortodoxie raspunsul tau dupa modul de abordare (vadit ecumenista)?
Ce sa caute la adunarea bisericii sotului? Sau mai bine zis care biserica daca sotul nici el nu stie care ii este biserica? Cum sa afli care este diferenta daca nu cunosti nici una? Daca cunostea dogmele stia si ce reprezinta botezul, stia si ce sa faca. Ca sa afli cel mai rapid punctele de vedere a diferitelor culte nu trebuie sa mergi la biserica respectiva, trebuie sa citesti si sa vorbesti direct cu reprezentatii acel culte - preotii. Mai trebuie sa sti ca nu fiecare scriitor/preot se potriveste pentru fiecare. E mult de munca nu asa hop-top.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2010, 22:09:30
balica_vasilica_2007 balica_vasilica_2007 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Implicit

pet mine nu conteaza daca sotul tau este baptist sau ortodoxs importat este sa te iubeasca si sa tina la tine si sa aiba in suflet un gram de iubire pet domnul iisus si desigur un gram de spiritualitate si un respect pet domnul iisus decit sa fie un om care sa te bata si sa vin in stare ebrietate mai bine asa credema religia nu mintueste pe nimeni daca nu il ai pe domnul Iisus hristos in inima ta ca domn si mintuitor atunci esti terminata asa ca fruntea sus si sa ai credinta pet ca prin creditna vei intra in cer asa ca sa ai incredere in domnul iisus si totul va fiii ok
Reply With Quote
Vechi 28.08.2010, 10:38:22
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de balica_vasilica_2007 Vezi mesajul
pet mine nu conteaza daca sotul tau este baptist sau ortodoxs importat este sa te iubeasca si sa tina la tine si sa aiba in suflet un gram de iubire pet domnul iisus si desigur un gram de spiritualitate si un respect pet domnul iisus decit sa fie un om care sa te bata si sa vin in stare ebrietate mai bine asa credema religia nu mintueste pe nimeni daca nu il ai pe domnul Iisus hristos in inima ta ca domn si mintuitor atunci esti terminata asa ca fruntea sus si sa ai credinta pet ca prin creditna vei intra in cer asa ca sa ai incredere in domnul iisus si totul va fiii ok
Dacă religia nu mântuiește pe nimeni, atunci te rugăm să vii în Biserica Ortodoxă pentru că și aici poți să îl ai pe Iisus Hristos în inima ta.
Reply With Quote
Vechi 01.09.2010, 21:02:49
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de balica_vasilica_2007 Vezi mesajul
credema religia nu mintueste pe nimeni
Religia NU mantuieste, dar CALAUZESTE. Daca religia propovaduieste o credinta stirbita, oarba, etc. oare cum vor fi adeptii ei?
"Un Domn, O CREDINTA , un botez".
Reply With Quote
Vechi 01.09.2010, 21:07:22
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elena_si Vezi mesajul
Va rog am si eu cateva nelamuriri.....Daca intradevar baptisti sunt asa numitii "pocaiti"...situatia e urmatoarea soacra mea s-a "botezat" la baptisti dar gresala ei a fost ca si-a dus si pe cei 2 baieti la baptisti.....sotul meu nu e deacord cu baptisti dar pacatul meu a fost ca l-am pus sa "minteasca" pe parintele care ne-a cununat defapt nu a mintit ca de mic a fost botezat la orodoxi....tin un mare secret in sufletul meu acela ca nu am spus la nimeni ca sotul meu e defapt baptist...va rog din suflet sa ma ajutati macar cu un sfat...va multumesc.....
Spovedanie curata si preotul ii va face ulterior Taina Mirungerii, pentru a fi reprimit in sanul Bisericii.
Reply With Quote
Vechi 01.09.2010, 21:28:04
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Mai bine sa avem un sot(o sotie) care sa ne bata decat sa fie sectant! Daca unul din soti il sfinteste pe celalalt nu stiu ce sfintenie ar putea oferi sectantul! Cat despre diferente ele sunt la prima vedere mici. Adica pentru cel care nu se duce la biserica. Altfel nu imi explic. Pai au ei Sfintele Taine?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali Anca-Miha Secte si culte 1268 12.07.2016 01:44:25
Dezbatere ortodocsi-baptisti; Chisinau Ioana-Andreea Secte si culte 44 06.11.2010 21:39:48
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50
Despre inmormantare la baptisti cdiasimi Secte si culte 3 28.12.2008 19:24:00