![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mda, intr-adevar, fiecare are dreptul si libertatea de a posta orice crede de cuviinta pe acest forum. Totusi, draga mihai07, chiar crezi ca emisiunile OTV ar putea face obiectul unui topic, aici, pe acest forum? Ce Dumnezeu ...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iar Domnul in atriul drept este shi catre El se cade a ne ruga, catre stelutza din atriul drept shi nu in ventricolul stang... deci cu toata frumoasa istorisire a intamplarilor vietzii sale shi cu toata stima pentru un astfel de sincer cautator shi iubitor de Dumnezeu, dar ingerul acela shi ce spunea shi-l invatza shi-i explica era de la cel rau iar ce a vazut cand a ieshit afara cu cap uriash ce zambea era asemanator cu icoana sfantului gheorghe ce mergea calare pe cal shi pe acelashi cal mai mergea un arhiereu, deci ce a vazut el este o inshelaciune vicleana... ca este ce sadeshte cel rau in zonele in care ai zice ca sunt de crezut shi pe care nu le observi in povestea intamplarilor sale... dar ce i s-a spus de sus pentru judecata aia e adevarat shi de la Dumnezeu, in schimb lumina shi raiul ala din al noualea cer, al noualea vis e inshelare shi magulire de sine la fel ca a intzeles el taina sfintei treimi, e inshelare shi atac dracesc ce s-a facut asupra lui ca sa cada in inshelare de sine ca doar dracul nu crutza nimic ci distruge, shi a cautat sa-l distruga cu mare shi falsa parere despre sine... deci sarmanul vedetzi cum este atacat shi "folosit" de cel rau? iar noi daca nu suntem atentzi ne prapadim shi noi ca totzi or sa se roage in ventricolul stang zicand ca e rugaciunea inimii, shi asculta de dracul care starneshte sangele shi poftele carnii, caci rugaciunea inimii se face spre Atriul Drept, caci acolo este Biserica Lui Hristos... Stelutza Lui cea Vie.... shi catre ea trebuie sa ne ridicam mintea din patimi in rugaciune... |
|
|||
|
|||
![]()
Cu mare parere de rau, trebuie sa recunosc faptul ca habar nu aveam ca trebuie sa ma rog la Dumnezeu in atriul drept, sau in ventricolil stang, sau in unghia a treia de la piciorul drept, sau in nu stiu care fir de par. Sarmanul de mine, eu care mi-am dorit intotteauna sa ma rog la Dumnezeu cu toata inima mea, cu toata fiinta mea si am fost si inca sint tot timpul atat de trist ca nu reusesc acest lucru la nivelul pe care il doresc, punand aceasta neputinta pe seama slabei mele credinte, a netrebniciei, pacatelor si murdariilor care imi apasa sufletul...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica, hai sa nu ne impiedicam de-un pai tocmai ca sa nu vedem ansamblul! Caci omul asta nu scotea povesti din burta ci vorbea despre lucruri traite! Si daca pe alocuri parea ca se mandreste cu cele spuse,sau se contrazicea textual cu cu dogma crestina, atunci ar trebui ca nimeni sa nu-si mai spuna trairile ca nu cumva sa se mandreasca :dozingoff:, astfel incat fiecare ar trebui sa traiasca in propriul balon considerand ca e unicul:sleep: D-le VSOVI, sa nu judecam rastalmacindu-i cuvintele, si forma viziunilor avute pe baza textele crestine, decat atunci cand ne-om invrednici si cu DEOSEBIREA DUHURILOR! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu shtiu de ce te-am suparat ca sa ma ironizezi? poate te crezi prea deshtept ca sa te invetze cineva unde trebuie sa te aduni... shi de aiai ai sarit asha vorbind despre unghie... poi da ca asha ni se impietreshte la unii ca mine inima ca au impresia ca e o unghie... o ghiara... 642x???:(:( atacurile sunt dure pentru totzi, shi ce pot sa fac eu? un amarat... ??? |
|
|||
|
|||
![]()
C-tin draga, eu nu despre tanar vorbesc, fiindca el se aseamana ca patzanii, cu unele patzanii ale mele, ca doar se vede sinceritatea shi buna credintza cu care il cauta pe Hristos... nu despre el ziceam, ca doar el a marturisit sincer, fara nici o viclenie... nu-i reproshez nimic... ci chiar ma bucur pentru el shi pentru staruintza shi straduintzele lui ravnind fara ura sa am shi eu ceva asemanator shi nu doar lenea shi trandavia mea interioara, asemanatoare desfranarilor dobitoceshti... :(
|
|
||||
|
||||
![]()
Face si Diaconescu asta din nimicuri SUBIECTE "senzationale". Chestii care nu sunt bagate in seama de nimeni, el le face de mare interes. Ceea ce mi se pare mie foarte grav e ca se sunt oameni care se uita la asa ceva si nu sunt 1 2 ca sa zici ca e un caz izolat ci sunt foarte multi.Aici e marea problema....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu m-am gandit la ceea ce zici tu. Din moment ce este pe un site ortodox, iar interviul este luat de danion vasile, ale carui conferinte le cunoastem aproape toti, cred ceea ce spune ca ii s-a intamplat. Mare bucurie sa auzi de o asemenea convertire. Poate ca ai si tu dreptate intr-o oarecare masura si inteleg ce vrei sa spui, dar nu cunosc multe lucruri.Nu sunt in masura sa comentez in vreun fel. In orice caz a fost o intamplare minunata, daca ii pot spune asa, intalnirea lui si a mamei lui cu acel preot. Sa ne pazim de a da explicatii peste masura puterilor nostre(si asta v-o spun cu drag sa nu va suparati:))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
am revenit cu un nou subiect | patricia2006 | Rugaciuni | 15 | 12.06.2012 16:41:20 |
RAELIENII. Un subiect de actualitate, incitant! | Eutifievv_emi | Generalitati | 8 | 17.11.2009 13:28:45 |
subiect de GANDIRE | moro.d | Despre Biserica Ortodoxa in general | 62 | 04.06.2009 11:29:10 |
Va rog sa-mi recomandati filme cu subiect religios | pacatoasa | Generalitati | 20 | 26.09.2008 15:23:59 |
Maturitatea cu care alegem un subiect de discutie. | LERIM | Biserica Ortodoxa Romana | 9 | 07.07.2007 14:00:44 |
|