![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa este, simt ca se rupe sufletul din mine....
|
|
|||
|
|||
![]()
Mama mea s-a despartit de tatal meu cand eram foarte mic. Mai am o sora mai mare! Mama ne-a crescut singurica, incercand sa faca tot posibilulul sa nu ne lipseasca nimic. Ultimele ei zile si le-a petrecut singura...Imi pare foarte rau!
|
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai pentru asta va fi si rasplatita de Dumnezeu.Tu acum gandesti ca un om,cum e si normal,te doare,te gandesti cat s-a chinuit.dar pentru ea toate astea au trecut.Greul a trecut,de-abia acum incepe fericirea si rasplata pentru ceea ce a facut ea bun.Sa te bucuri ca a avut viata care a avut-o,caci fericicti vor fi cei ce plang...mai rau este cand iti moare un parinte si cu o viata nu tocmai crestina.Atunci te roade si mai tare sufletul..caci nu sti ce se va intampla cu el.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel mai important lucru care il poti face acum este sa o ajuti. Mai important decat milostania la saraci (care insa este foarte buna) este ca ea sa fie pomenita la Sfanta Liturghie (parastas). E foarte important ca imediat dupa moarte sa fie pomenita 40 de zile neincetat intr-o biserica unde se savarseste Sf. Liturghie zilnic (de exemplu intr-o manastire). Aceatsa este de foarte mare ajutor pentru ea. Prin viata unui Sfant scrie cum respectivul sfant i-a aparut unui preot si i-a cerut sa-i pomeneasca si pe aprintii sai (ai Sfantului) la Sf. Liturghie. Preotul mirat l-a intrebat ce rost mai are, de vreme ce el, Sfantul, se putea ruga pentru ei din Cer. Sfantul i-a raspuns ca mai mare putere are pomenirea la Sfanta Liturghie. Bogdan. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa o ierte si sa o randuiasca cu dreptii! Cum o chema pe mama ta, daca nu e cu suparare? Poate o mai pomenim si noi, cei de pe forum, in rugaciunile noastre. De acum cauta sa o mantuiesti prin tot ceea ce te-a sfatuit BogdanF, si cauta si de sufletul tau, pt ca atunci cand va veni vremea sa te bucuri alaturi de ea in RAI.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A murit Colombo | Daniel_7 | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 10.07.2011 21:02:21 |
A murit Marin Constantin | dobrin7m | Generalitati | 6 | 03.01.2011 22:28:58 |
A murit mama lui Basescu | Mirela0110 | Generalitati | 14 | 06.10.2010 23:49:01 |
A murit si tataitza meu ,Constantin | elenavioletacocos | Slujba inmormantarii | 11 | 21.05.2009 09:40:29 |
Mama a murit, dar in locul ei a ramas Biblia | BotosRemusEmilian | Generalitati | 0 | 20.04.2008 15:09:35 |
|