![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Frumos Partenie, ce minunat ar fi ca din cand in cand sa mai spunem: Invredniceste-ma, Doamne sa iubesc, atat cat ma iubesti Tu.
|
|
|||
|
|||
![]()
asta ar insemana sa-L las pe Dumnezeu pentru un om.daca eu imi dau mantuirea mea altuia,inseamna ca iL dau pe Dumnezeu.Sensul vietii este mantuirea.deci care ar mai fi sensul vietii mele daca eu voi trai in chin pe vesnicie si separata de Dumnezeu?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi,Sf Ap Pavel spunea"as dori sa fiu anatema de la hristos,numai ca neamul meu(iudeii) sa se mantuaiasca".Iata exemple de dragoste care nu tine cont de nimic,care prefera chiar iadul,numai sa se mantuaisca cei iubiti. |
|
|||
|
|||
![]()
eu nu mi-as rata viata vesnica.nu mai are nici o logica.tot ce ai facut bun in viata ,chiar si faptul ca iti dai mantuirea altcuiva,chiar nu are logica.pentru ca rasplata ta oricum va fi iadul.asa ca de ce ai face-o?care ar mai fi sensul vietii?iadul?
|
|
|||
|
|||
![]()
am citit in Parintele Cleopa,parca ca atunci cand vine vorba de mantuire,trebuie sa fi egoist.nu trebuie sa-ti lasi mantuirea ta pentru altul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai Iisus cand s-a coborat la iad nu L-a parasit pe Dumnezeu pe veci.
Si una e sa faci un efort in aceasta viata pentru aproapele tau,ca mai apoi sa fi rasplatit cu dragostea lui Dumnezeu,si una e sa lasi dragostea lui Dumnezeu,care este sensul vietii.Fapta buna,fara Dumnezeu,nu are nici o valoare. |
|
|||
|
|||
![]()
Eh, asa suntem toti viteji si plini de "jertfe" pentru ceilalti, asta pentru ca nu am gustat din iad, ca daca ne-am "frige" un pic cu ce e acolo, cred ca nu ne-a mai da noi atat de indrazneti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce ati schimba,daca ati putea,la lumea in care traim? | tigerAvalo9 | Generalitati | 41 | 26.05.2011 22:00:24 |
ce as putea sa fac... | anonimaf | Generalitati | 113 | 02.03.2010 14:38:20 |
cum as putea | dumitrucelmare2000 | Reguli generale de utilizare a forumului | 3 | 01.02.2010 12:33:43 |
Cine ar putea sa ma lamureasca? | Bator | Generalitati | 12 | 21.09.2009 11:25:52 |
|