Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2008, 23:24:41
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de radup
Va rog ajutati-ma sa recapat dragostea sotiei si sa am liniste in familie.
pe langa frumoasele rugaciuni care ti-au fost recomandate si care cu siguranta vor fi ascultate daca vin din partea unui suflet curat, eu ti-as mai sugera sa incerci si o apropiere fizica, sa vii si tu din cand in cand acasa cu un buchet de flori - dar vezi sa nu le alegi dupa cat sunt de ieftine, ci dupa cat sunt de frumoase si proaspete - la care sa adaugi o privire calda si sincera si o imbratisare asemenea. arata-te si tu interesat de ceea ce ea face, spune, samd si incearca sa gasiti niste activitati comune pentru petrecerea timpului liber... succes!
Reply With Quote
Vechi 10.02.2008, 15:57:35
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Multe probleme apar din carente in comunicare intre cei doi, afla ce-si doreste, sau intuieste ce nu-i convine!
As adauga sa ai rabdare, probabil problemele sunt vechi iar rezolvarea nu vine de multe ori repede.
Reply With Quote
Vechi 10.02.2008, 17:09:38
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Implicit

in necazuri se citeste in fiecare seara PARACISUL AL 2-LEA AL MAICII DOMNULUI ,la vreme de necazuri.Mai exista ACATISTUL intitulat chiar asa ACATIST CATRE ATOTPUTERNICUL DUMNEZEU LA VREME DE NECAZ SI ISPITA. Cerd ca dc vei cauta pe resure-ortodoxe sau alte site-uri ortodoxe care au acatiste scrise ,il vei gasi .Iti spun ca e de mare folos.
Reply With Quote
Vechi 10.02.2008, 22:23:01
georgeval's Avatar
georgeval georgeval is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.09.2007
Locație: Valenii de Munte
Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de olo
Singura rugaciune pentru inmultirea dragostei si liniste sufleteasca este ACATISTUL SFINTILOR PARINTI IOACHIM SI ANA, SI MAI ESTE O RUGACIUNE. RUGACIUNEA SOTILOR UNUL PENTRU ALTUL, CARE ESTE FOARTE BUNA. SI MAI ESTE RUGACIUNEA PENTRU PACE SI INMULTIREA DRAGOSTEI.DACA NU O AI TI-O POT SCRIE ACEASTA RUGACIUNE.
Te rog sa-mi scrii rugaciunea.Multumesc!
Rugaciunea sotilor unul pentru altul

Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce ne-ai invatat ca intotdeauna sa ne rugam unul pentru altul, caci asa vom implini legea Ta si ne vom arata vrednici de mila Ta, cauta cu indurare si pazeste de vrajmasii vazuti si nevazuti pe sotul meu (sotia mea), pe care mi l-ai daruit (mi-ai daruit-o) a petrece impreuna pana la moarte.
Daruieste-i sanatate si deplina intelepciune, ca sa-si poata indeplini datoriile dupa voia si poruncile Tale. Fereste-l (o) de ispitele pe care n-ar fi in stare sa le poarte. Intareste-l (o) in dreapta credinta si in dragoste desavarsita, ca sa lucram impreuna faptele bune si sa ne intocmim viata dupa sfintele Tale asezari si porunci. Ca a Ta este stapanirea si puterea in veci. Amin.
Reply With Quote
Vechi 13.02.2008, 20:24:58
alina_magura alina_magura is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.02.2008
Implicit

Citat:
Va rog ajutati-ma sa recapat dragostea sotiei si sa am liniste in familie.Ce rugaciuni imi sunt folositoare?
poti face o rugaciune de impacare , exista in cartile de rugaciuni .acatistul trebuie sa-l citesti zilnic ,eventual sa tii post si sa aprinzi o luminare sau o candela .cred ca ar fi bine daca ai da un pomelnic la o manastire unde sa se citeasca PSALTIREA (sa va puneti la PSALTIRE adica ), poti sa o citesti si tu . stiu ca la SIHASTRIA , in NEAMT , se citeste Psaltirea fara intrerupere de zeci de ani .
Reply With Quote
Vechi 09.04.2009, 18:08:33
vero37 vero37 is offline
Banned

Data înregistrării: 02.04.2009
Thumbs up

Citat:
În prealabil postat de radup Vezi mesajul
Va rog ajutati-ma sa recapat dragostea sotiei si sa am liniste in familie.Ce rugaciuni imi sunt folositoare?
Cred ca mai intai ar trebui sa i-ti ceri iertare de la ea si nu in ultimul rind lui Dumnezeu.Demonstreaza-i sotiei tale,dar nu doar formal,ca repari situatia cit poti de mult.Daca ai ranit-o prea grav s-ar putea sa dureze ceva mai mult,oblojeste-i ranile si incearca sa intelegi ce fel de sot vrea Dumnezeu sa fii.Biblia i-ti poate fi cel mai mare ajutor in sensul asta.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum ar trebui sa fie un crestin? Daniel777 Spiritualitatea ortodoxa 80 11.08.2011 18:30:32
Ce inseamna a fi crestin? costel Generalitati 24 09.02.2011 11:59:41
Ce inseamna sa fii crestin? maria-luisa Generalitati 31 12.02.2010 23:18:19
cetatean si crestin izmenuzza Generalitati 15 09.02.2009 21:55:35
ateu sau crestin? Dan-Virgil Generalitati 33 12.07.2008 21:21:58