![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Multe probleme apar din carente in comunicare intre cei doi, afla ce-si doreste, sau intuieste ce nu-i convine!
As adauga sa ai rabdare, probabil problemele sunt vechi iar rezolvarea nu vine de multe ori repede. |
|
||||
|
||||
![]()
in necazuri se citeste in fiecare seara PARACISUL AL 2-LEA AL MAICII DOMNULUI ,la vreme de necazuri.Mai exista ACATISTUL intitulat chiar asa ACATIST CATRE ATOTPUTERNICUL DUMNEZEU LA VREME DE NECAZ SI ISPITA. Cerd ca dc vei cauta pe resure-ortodoxe sau alte site-uri ortodoxe care au acatiste scrise ,il vei gasi .Iti spun ca e de mare folos.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce ne-ai invatat ca intotdeauna sa ne rugam unul pentru altul, caci asa vom implini legea Ta si ne vom arata vrednici de mila Ta, cauta cu indurare si pazeste de vrajmasii vazuti si nevazuti pe sotul meu (sotia mea), pe care mi l-ai daruit (mi-ai daruit-o) a petrece impreuna pana la moarte. Daruieste-i sanatate si deplina intelepciune, ca sa-si poata indeplini datoriile dupa voia si poruncile Tale. Fereste-l (o) de ispitele pe care n-ar fi in stare sa le poarte. Intareste-l (o) in dreapta credinta si in dragoste desavarsita, ca sa lucram impreuna faptele bune si sa ne intocmim viata dupa sfintele Tale asezari si porunci. Ca a Ta este stapanirea si puterea in veci. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca mai intai ar trebui sa i-ti ceri iertare de la ea si nu in ultimul rind lui Dumnezeu.Demonstreaza-i sotiei tale,dar nu doar formal,ca repari situatia cit poti de mult.Daca ai ranit-o prea grav s-ar putea sa dureze ceva mai mult,oblojeste-i ranile si incearca sa intelegi ce fel de sot vrea Dumnezeu sa fii.Biblia i-ti poate fi cel mai mare ajutor in sensul asta.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum ar trebui sa fie un crestin? | Daniel777 | Spiritualitatea ortodoxa | 80 | 11.08.2011 18:30:32 |
Ce inseamna a fi crestin? | costel | Generalitati | 24 | 09.02.2011 11:59:41 |
Ce inseamna sa fii crestin? | maria-luisa | Generalitati | 31 | 12.02.2010 23:18:19 |
cetatean si crestin | izmenuzza | Generalitati | 15 | 09.02.2009 21:55:35 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|