Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.01.2008, 19:19:58
saccsiv saccsiv is offline
Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Implicit

anchan

Felicitari .

" Vom spanzura ultimul rege cu matele ultimului preot " Slogan al revolutiei franceze .
Reply With Quote
Vechi 13.01.2008, 20:41:50
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

jeny.. nu stau sa ma cert cu tine, daca asta vrei.
dovezi concrete sunt si la ochii si urechile tale nu vor ajunge daca nimeni n-are incredere in tine.
si sa nu-i uitam pe cei care, fiind pe moarte, au incalcat juramantul si-au dat anumite informatii confidentiale.

daca tu crezi ca masoneria nu se implica in religie, poate imi explici ce cauta Frunzaverde la alegerea patriarhului..

Citat:
eu spun doar ca refuz sa condamn ceva ce nu a fost dovedit
deci nici pe evrei nu-i condamni pt rastignirea lui Hristos?
Reply With Quote
Vechi 13.01.2008, 21:17:37
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ispita_ta
Oreste Scarlat Teodorescu (fostul coleg al lui Mircea Badea) care a avut curajul sa atace masoneria in emisiunile sale din cauza ca i-a distrus familia, l-a lasat fara afaceri etc; la un moment dat chiar a invitat niste capi ai masoneriei pe care... i-a cam facut de kko... ma mir ca mai are glas.
Ispita-ta, vezi ca nu neaparat ce vezila TV aia este... acesti indivizi nu se lasa terfeliti in fata publicului fara UN MOTIV PRECIS...si anume acela de a le creste VALOAREA in ochii lumii, ...pare paradoxal, dar asta este viclenia cea noua...Lumea respecta pe cei de care se tem...(Machiavelli)

de ex. daca vrei ca cineva sa-ti cumpere muzica, CD-urile, tu ca artist,te duci si iei pe cineva la bataie in public sau distrugi o camera de hotel, etc si a doua zi vinzi marfa de citeva milione...
Reply With Quote
Vechi 14.01.2008, 00:10:31
jeny11 jeny11 is offline
Member

Data înregistrării: 16.11.2007
Implicit

In nici un caz nu doream sa ma cert cu cineva ci doream sa-mi exprim parerea pe care o am despre acest lucru si sa nu creada cineva ca nu am cautat sa aflu date despre masoni dar pana acum eu am inteles legaturile lor politice si economice dar nu si acuzatia ca ar fii adepti lui lucifer acum vad ca si a evreilor si cred ca exprimarea jidan nu face cinste nimanui dar vad ca nimeni nu reactioneaza la spusele mele concrete despre pericolul pe care il reprezinta discriminarea in masa.Deci prefer sa ma retrag .A totusi verau sa mai adaug ceva pentru ispita ta(curios nume pana acum nu bagasem de seama oare de ce l-ai ales?)nu imi dau seama cum poti debita asemenea blasfemie esti tu oare crestin imi cer scuze daca te-ai suparat dar o astfel de ineptie ma cutremura cum poti pune o astfel de intrebare sau crezi ca daca nu vreau sa ma las manipulata sunt automat pagana?oare crestinismul inseamna supunere oarba da exista" crede si nu cerceta" dar in cuvantul si faptele Domnului si nu ale lui oreste sau nenea iorgu din coltul strazii.Iertare pentru cuvintele dure dar chiar m-am maniat .:angry:
Reply With Quote
Vechi 14.01.2008, 00:37:06
ancah
Guest

Implicit

http://www.gandsislovaortodoxe.mirem.ro/marturii/masonerienbalan.html
Reply With Quote
Vechi 14.01.2008, 01:13:16
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de jeny11
cred ca exprimarea jidan nu face cinste nimanui dar vad ca nimeni nu reactioneaza la spusele mele concrete despre pericolul pe care il reprezinta discriminarea in masa.
ai dreptate ca nu face cinste si nici eu nu sunt de acord cu discriminarea in masa, de orice fel.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2008, 11:15:37
saccsiv saccsiv is offline
Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Implicit

jeny11

Se discuta despre iluminati si masoni , dar tu ai bagat plaCA CU evrei – holocaust . Esti o diversionista . Daca parintii bisericii spun ca iluminatii si masonii sunt uneltele satanei , cine esti tu sa spui ca nu e asa ? Ce argumente aduci ?

Ancah a facut trimitere la niste link-uri . Le-ai citit ? Vino daca poti cu contra argumente .

http://saccsiv.weblog.ro/

Reply With Quote
Vechi 14.01.2008, 12:34:35
jeny11 jeny11 is offline
Member

Data înregistrării: 16.11.2007
Implicit

Eu tocmai la link-urile acelea la care am fost trimisa faceam referire dar refuz sa mai continui aceasta disputa care nu poate duce la nimic bun dar din corectitudine te rog sa citesti ce mi-sa raspuns mai sus si poate vei intelege la ce faceam referire iar daca eu am inteles gresit imi cer mi de scuze pentru greseli.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2008, 12:45:35
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de jeny11
totusi verau sa mai adaug ceva pentru ispita ta(curios nume pana acum nu bagasem de seama oare de ce l-ai ales?)nu imi dau seama cum poti debita asemenea blasfemie esti tu oare crestin imi cer scuze daca te-ai suparat dar o astfel de ineptie ma cutremura cum poti pune o astfel de intrebare sau crezi ca daca nu vreau sa ma las manipulata sunt automat pagana? oare crestinismul inseamna supunere oarba da exista" crede si nu cerceta" dar in cuvantul si faptele Domnului si nu ale lui oreste sau nenea iorgu din coltul strazii.
vrei s-o dam pe logoree?
arata-mi concret citatul, spune-mi unde gasesc "crede si nu cerceta"?
intr-adevar, cineva a spus-o, dar nu Dumnuezeu Iisus, ci un sfant si are o alta semnificatie decat pare... nici eu n-am inteles-o pana nu mi s-a explicat...

cat despre nickname-ul meu : )) ... observ ca nu puteti dormi din cauza lui... va macina curiozitatea :D
Reply With Quote
Vechi 14.01.2008, 13:08:59
ancah
Guest

Implicit

Daca deschideti urmatorul site, http://www.gandsislovaortodoxe.mirem.ro/marturii/masonerienbalan.html
veti vedea o imagine pe prima pagina: in spate se vede steaua cu 5 colturi, pusa cu 2 colturi in sus si trei in jos. acesta este un simbol satanic. MAi clar decat atata nu cred ca se poate!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Certificatul de nastere a crestinismului la noi Florin-Ionut Biserica Ortodoxa Romana 6 04.04.2011 16:04:16
"Autenticitatea" crestinismului oni91 Teologie si Stiinta 20 04.05.2010 16:32:34
mass-media si batjocorirea crestinismului alexandra28again Stiri, actualitati, anunturi 11 17.05.2008 21:58:04
nat. geographic-o arma impotriva crestinismului? alexandra28 Generalitati 61 02.09.2007 01:05:03