![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Foarte trist ca asa iti judeci tu prietenii sau cunostintele care ti-au dedicat un gand bun si s-au ostenit sa-ti aloce un pic din timpul lor in aceasta vreme de sarbatoare... Craciunul este bucurie pentru toti, indiferent daca se declara crestini/credinciosi sau nu. Nu este minunat ca pe tot globul lumea se bucura odata cu noi, crestinii?! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astazi felictarea cu pisicuta, maine Mos Craciun inainte de toate, poimaine bradul inainte de toate... si uitam ca sarbatoarea Craciunului nu sta nici in brad, nici in mos, nici in felicitari, nici in mancare, ci in nasterea Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristosul. Va doresc un Craciun plin de semnificatie! :) |
|
|||
|
|||
![]()
Bun, aici in America e justificat, nu toata lumea e crestina, si 99% nu sunt ortodocsi. Nu poti sa bagi crestinismul pe gat la nimeni.
Se gasesc destule felicitari de Craciun religioase, fara nici o problema. Si inca unele care poti sa juri ca sunt ortodoxe. :D |
|
|||
|
|||
![]()
Hmm.....este un simbol,s-a gandit la tine.In plus,poate nu a avut timp sa caute timp in toate magazinele ptr o felicitare cu subiect religios.eu nu sarbatoresc craciunul,dar intelege totusi ca aceasta sarbatoare este una internationala,si ptr multi destul de laica.bradul(eu sincer nici nu vreau sa vad asa ceva in casa-nu ptr ca nu ar fi frumos,dar ptr ca eu cred ca ar fi mult mai potrivit sa ai macar posibilitatea sa cumperi unul in ghiveci,se taie mult prea multi)globuri,cadouri,masa in familie,etc.......multi musulmani, iudei si atei sarbatoresc craciunul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multa pace! :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta ziceam si eu pisica nu are nici o legatura cu Craciunul. Rosu si verde culorile care le folosesc americanii de Craciun. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este ingrijorator sa stiti ca voi cei din Romania copiati obiceiuri din afara.Eu sint pe aici de multi ani dar sa stii ca le tin pe ale mele asa cum le-am adus din Rom si sint fericita. Iar pe cei de linga mine ii accept asa cum sint ca nu am ce face dar sint de plins pentruca nu isi aduc aminte de Dumnezeu numai cind sint la necaz unii nici atunci. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Exact asta am simtit eu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mi-a placut asta: Cine se baga intre lupi trebuie sa urle.:D Sarbatori cu pace. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce romanii au absoluta nevoie de carduri de sanatate? | antoniap | Generalitati | 96 | 02.07.2013 12:44:43 |
Felicitarea de Craciun | elizabeta | Generalitati | 23 | 06.12.2012 00:23:21 |
Craciun fericit! | maria-luisa | Generalitati | 4 | 26.12.2009 14:36:07 |
Retete de Craciun | costel | Craciunul - Nasterea Domnului | 10 | 23.12.2009 13:26:18 |
|