![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt lucruri pe care nu i le poti spune tu, fiind direct implicat.
Parasita, si iar parasita! Nevoita sa fie singura! Poate prietenele ei par fericite, prin cluburi, cu moda.. Pana sa-si dea seama ea ca e doar la suprafata fericirea lor, ar putea s-o "prinda"! Daca se considera puternica, o poti contrazice usor. Deh! Si eu ma consider puternica, fire independenta, dar cu sotul e altfel. Impune respect, prin modul lui de gandire. E calm, mai calm decat mine. Ma rusinez sa ma enervez,ma "dezarmeaza". Daca vorbesc cu mama mea, ma pomenesc ca ii ia lui apararea si imi atrage atentia sa ma port bine cu el.M-ar mustra constiinta sa-i zic vreo vorba urata, ca stiu ca macar incearca sa faca lucrurile sa mearga. Numai daca il critic putin si vad ca simte, ca ii pasa, ca nu e fara reactie si ma opresc. Oare fata ta ce gandeste, Cosmin? Isi exprima gandurile, sau asteapta sa i le intuiesti? Iti explica in cuvinte trairile, iti da argumente pentru purtarile ei? Ma refer- de obicei, nu in situatia de criza de care ai amintit. Pot fi probleme de comunicare. Daca ai rabdare, ai putea sa descoperi modul in care poate spune ce are pe suflet, lasand la o parte sentimente greu de inteles, prin cuvinte. Sa spuna lucrurilor pe nume, ca o femeie puternica! Asta mai incolo, poate are nevoie de timp sa mai treaca incarcatura de sentimente. Pana atunci, poate merge cu flori, lucruri de facut impreuna, ce stii ca-i place. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru o femeie este o mare, nebanuita bucurie sa ramana insarcinata cu un om pe care-l iubeste. Daca el are ezitari in acel moment, indiferent cat de mici, ea il percepe ca rece, indiferent, nemilos, ticalos... Sensibilitatea feminina e foarte diferita de cea masculina, amplifica totul. Trauma este foarte puternica, sa nu-si vada bucuria impartasita. De ce sufera mai mult, de ce se va razbuna mai aprig, intrand intr-un cerc vicios, producandu-si si producand in continuare suferinta. Te indemn din inima sa citesti urmatoarele link-uri, alaturi de ea, si sa participati amandoi la seminarul cu pricina. Va va fi de mare folos:
1.Vindecare prin iertare (Maica Siluana): http://www.sfintii-arhangheli.ro/seminar.php 2.Sindromul post-avort: http://www.sfintii-arhangheli.ro/despre-avort.php |
|
|||
|
|||
![]()
...si daca Dumnezeu va va mai darui vreun copil, aminteste-ti sa o iei in brate, sa o pupi, sa te bucuri,
...si cand te mai apropii de ea gandeste-te daca esti suficient de matur si responsabil pentru ce urmeaza, ...si nu uitati de Taina casatoriei, care inseamna puterea Lui Dumnezeu alaturi de voi. |
|
|||
|
|||
![]()
... si multa rabdare. In acest moment tu nu mai esti prietenul, tatal copilului etc... ci ucigasul moral al copilului EI.
|
|
|||
|
|||
![]()
...Si nu cumva sa-ti imaginezi ca daca o abandonezi acum si nu faci posibilul si imposibilul sa iasa bine, vei mai avea vreodata liniste in constiinta sau bucurie in suflet.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ti-am explicat. Se razbuna pentru suferinta ei, de care te vede in parte raspunzator. Citeste ce ti-am recomandat si da-i si ei.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |