Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.10.2007, 19:22:01
dorinel78 dorinel78 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.09.2006
Implicit

Nu mi am spus pararea mea, ci pararea unor Apostoli.
m-am referit la faptul ca pararea ta nu conteaza pt Biserica Ortodoxa. Daca vrei sa faci parte din BiseRica Ortodoxa, atunci o accepti asa cum este. altfel, din cate stiu eu, esti ANATEMA.
iertare daca te-am ofensat
Reply With Quote
Vechi 24.10.2007, 19:23:16
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucifer-junior
"Viata de crestin nu implica deloc comoditate."

Asa este, eu odata era sa lesin in biserica din cauza ca am stat prea mult timp in picioare.
E si normal ce era sa ti se intample. I.D-ul tau este de vina . Si mai zici ca esti junior !
Reply With Quote
Vechi 24.10.2007, 19:41:25
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinel78
Sf.Pavel a spus ca femeia trebuie sa poarte capul acoperit deoarece capul femeii este barbatul, si ea trebuie sa fie supusa barbatului. capul barbatului este Isus si de asta barbatul nu are voie sa poarte caul acoperit.cel putin asa stiu eu.
teoretic nu e voie in biserica in pantaloni si cu capul descoperit. dar s-ar respoecta aceasta regula, femeia nu ar mai intra deloc in Biserica.
Ma mananca degetele sa nu te contrazic, si cu argumente puternice, dar o dam in discutii interminabile despre feminism si nu are sens...iar postul tau urmator "parerea ta nu conteaza" imi dovedeste faptul ca nu am ajunge nicaieri.

Pe langa comoditate, pantalonii protejeaza si de frig, aspect nementionat pe aici. Barbatii nu stiu ca inseamna o raceala la ovare, anexista, cistita, etc. Dar e usor sa spui "femeia sa poarte fusta si batic pe cap". Se pune atata pret pe nimicuri, incat mersul la biserica devine un fel de lupta de integrare printre ceilalti, isi pierde sensul complet
Reply With Quote
Vechi 24.10.2007, 19:44:10
Lucifer-junior
Guest

Implicit

E si normal ce era sa ti se intample. I.D-ul tau este de vina . Si mai zici ca esti junior !

Pai intamplarea aceea s-a intamplat datorita faptului ca nu prea am mancat acasa.Organismul era slabit.
Reply With Quote
Vechi 24.10.2007, 19:46:22
Lucifer-junior
Guest

Implicit

Pe langa comoditate, pantalonii protejeaza si de frig, aspect nementionat pe aici. Barbatii nu stiu ca inseamna o raceala la ovare, anexista, cistita, etc. Dar e usor sa spui "femeia sa poarte fusta si batic pe cap". Se pune atata pret pe nimicuri, incat mersul la biserica devine un fel de lupta de integrare printre ceilalti, isi pierde sensul complet

Asa este.

Ce usor judeca lumea fel si fel de nimicuri !
Reply With Quote
Vechi 24.10.2007, 19:57:47
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:

Asa este.

Ce usor judeca lumea fel si fel de nimicuri !
Este vorba de bunul simt elementar atunci cand mergem la Biserica si nimic mai mult. Discutiile in contradictoriu nu-si au rostul, invocand tot felul . Respectul fata de Sfanta Biserica este mai presus de orice.
Reply With Quote
Vechi 24.10.2007, 19:59:55
flory25 flory25 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.09.2007
Implicit

luci, cand nu mùananci duminica dimineatza e foarte bine, iar daca era sa lesini din cauza asta e doar o incercare :nu iti oface griji daca persisti se obisnuieste organismul si nu mai iti vien sa lesini.
apoi...ai dreptate, viatza de crestin nu e usoara ,dar greutatea consta in a ne supune corpul judecatii mintii si nu invers;spune parintele rose:"ca si crestini noi trebuie sa asteptam sa fim rastigniti" , e socant dar are dreptate....
Reply With Quote
Vechi 24.10.2007, 20:29:03
quasar quasar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.11.2006
Implicit

Citat:
"Viata de crestin nu implica deloc comoditate."

Asa este, eu odata era sa lesin in biserica din cauza ca am stat prea mult timp in picioare.
Puteai sta in genunchi..:)
Reply With Quote
Vechi 24.10.2007, 20:36:43
quasar quasar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.11.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de filotheos
De ce femeile poarta pantaloni si nu le mai vezi cu batic pe cap nici cand vin la SF. Biserica?
totusi sa nu generalizam.eu duminica vad mai mult de jumatate din femei cu fusta si ceva pe cap.Si apoi...iertati-ma dar de ce mereu se pune intrebarea la adresa femeilor.de ce nu mai sunt ele cum trebuie?nu sunt feminista,dar totusi ganditiva ca nici barbatii nu mai sunt cum erau odata.
Reply With Quote
Vechi 24.10.2007, 20:37:04
Lucifer-junior
Guest

Implicit

Dar de ce nu pun scaune ca la catolici?
In felul acesta se evita asemenea intamplari nefericite
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
o nedumerire myself00 Religia Islamica 11 26.03.2015 16:14:33
Nedumerire Cautatorul_isihiei Generalitati 32 15.07.2012 14:12:18
o nedumerire...! myself00 Generalitati 6 25.04.2012 10:57:05
Nedumerire, mare nedumerire! ToaderValentin Intrebari utilizatori 16 29.02.2012 00:33:36