![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mi am spus pararea mea, ci pararea unor Apostoli.
m-am referit la faptul ca pararea ta nu conteaza pt Biserica Ortodoxa. Daca vrei sa faci parte din BiseRica Ortodoxa, atunci o accepti asa cum este. altfel, din cate stiu eu, esti ANATEMA. iertare daca te-am ofensat |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe langa comoditate, pantalonii protejeaza si de frig, aspect nementionat pe aici. Barbatii nu stiu ca inseamna o raceala la ovare, anexista, cistita, etc. Dar e usor sa spui "femeia sa poarte fusta si batic pe cap". Se pune atata pret pe nimicuri, incat mersul la biserica devine un fel de lupta de integrare printre ceilalti, isi pierde sensul complet |
|
|||
|
|||
![]()
E si normal ce era sa ti se intample. I.D-ul tau este de vina . Si mai zici ca esti junior !
Pai intamplarea aceea s-a intamplat datorita faptului ca nu prea am mancat acasa.Organismul era slabit. |
|
|||
|
|||
![]()
Pe langa comoditate, pantalonii protejeaza si de frig, aspect nementionat pe aici. Barbatii nu stiu ca inseamna o raceala la ovare, anexista, cistita, etc. Dar e usor sa spui "femeia sa poarte fusta si batic pe cap". Se pune atata pret pe nimicuri, incat mersul la biserica devine un fel de lupta de integrare printre ceilalti, isi pierde sensul complet
Asa este. Ce usor judeca lumea fel si fel de nimicuri ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
luci, cand nu mùananci duminica dimineatza e foarte bine, iar daca era sa lesini din cauza asta e doar o incercare :nu iti oface griji daca persisti se obisnuieste organismul si nu mai iti vien sa lesini.
apoi...ai dreptate, viatza de crestin nu e usoara ,dar greutatea consta in a ne supune corpul judecatii mintii si nu invers;spune parintele rose:"ca si crestini noi trebuie sa asteptam sa fim rastigniti" , e socant dar are dreptate.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar de ce nu pun scaune ca la catolici?
In felul acesta se evita asemenea intamplari nefericite |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
o nedumerire | myself00 | Religia Islamica | 11 | 26.03.2015 16:14:33 |
Nedumerire | Cautatorul_isihiei | Generalitati | 32 | 15.07.2012 14:12:18 |
o nedumerire...! | myself00 | Generalitati | 6 | 25.04.2012 10:57:05 |
Nedumerire, mare nedumerire! | ToaderValentin | Intrebari utilizatori | 16 | 29.02.2012 00:33:36 |
|