![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Odihneste Manuitorul nostru cu dreptii pe adormitii robii tai si-i aseaza in curtile Tale precum este scris ,unde cetele Sfintilor Tai Doamne si dreptii ca luminatorii stralucesc!".
Eu am aflat vestea aceasta altfel.Ascultam paraclisul Sf. Cuvioasei Parascheva in vechea Catedrala Mitopolitana din Iasi.La un moment dat parintele care il citea se opreste o bucata de timp si apoi isi continua cu vocea tremuratoare rugaciunea.Mai apoi toate luminile se aprind ceea ce insemna ca trebuie sa inceapa vreo slujba importanta.Dupa paraclis vin multi parinti urmati de IPS Daniel.Incepe o slujba de pomenire.Dar a cui?A celui ce a fost iubitul nostru Parinte Patriarh Teoctis.Dumnezeu sa-l odihneasca ! |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l ierte desi cred ca l-a iertat deja.
S-a zbatut si el cat a putut sa indrume biserica ortodoxa romana Chiar daca unii l-au acuzat ca ar fi lucrat cu comunistii. Eu cred ca toti preoti in regimul ateu erau obligati sa faca diverse lucruri pentru ca sa pastreze biserica ortodoxa. Stiu ca dupa caderea regimului comunist toti preotii intr-un un comumicat frunte cu patriarhul isi cereau iertare pentru toate care s-au intamplat sau au afectat intru catva biserica ortodoxa. Dumnezeu sa- odihneasca. |
|
|||
|
|||
![]()
Fara sa imi dau seama ca mai exista deja un topic cu aceasta tema am mai creat un topic la sectiunea Generalitati in care va invit sa inaltam o rugaciune pt odihna sufletului Preafericitului Parinte Teoctist al Romaniei un om de o calitate superioara, o personalitate coplesitoare pt biserica noastra. Sa ne rugam deci cu totii pt odihna sufletului sau!
Dumnezeu sa il ierte! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l odihneasca!
sa speram ca noul Patriarh va fi cel mai bun dintre posibilii candidati pentru romanii crestin ortodocsi |
|
|||
|
|||
![]()
a murit un OM . Dumnezeu sa l odihneasca! un mare OM ...aplecat dintre noi
|
|
|||
|
|||
![]()
am o intrebare... la tv se vorbea despre SINOD PERMANENT si SFANTUL SINOD... stie careva kre e diferenta dintre cele doua? ???
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l pomeneasca intru cei drepti pe Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane,fiindca a fost un om deosebit si-un Pastor bun al Bisericii...cel putin aceste calitati au predominat in viata Sa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca era vorba de Permanenta Sinodului nu de Sinodul Permanent... |
|
|||
|
|||
![]()
doamne iarta l
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De la lume adunate, si-napoi la lume date... | ucenic | Generalitati | 27 | 28.06.2012 22:50:26 |
Ion Lucian ne-a parasit ! | cristiboss56 | Generalitati | 2 | 01.04.2012 21:07:58 |
Despre lume si lepadarea de lume | buiacu gabriel | Intrebari utilizatori | 12 | 10.08.2010 11:27:11 |
Dumnezeule de ce m-ai parasit? | pisi | Generalitati | 7 | 13.05.2008 23:27:33 |
Am strans comori in aceasta lume | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 20.04.2008 14:52:59 |
|