Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.01.2026, 01:12:18
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Oare nu te-ai prins inca prin masurile ciudate pe care le imping peste tot, ca acest colectiv, adica mai toate varfurile din UE US CAN, ei inlocuiesc populatia alba:
EXCESIV CONSUMATOARE ( 20 barili de petrol) cu
populatii
EXTREM DE MODEST CONSUMATOARE DE PETROL( 1 BARIL de petrol)
Pe unde se calculează consumul în barili - e și populație hispanică, negroidă, asiatică, nu doar caucaziană.
De dragul argumentației oare cât se consumă în Emirate, Japonia, China, Coreea de Sud, nu vezi mase de populații deplasându-se într-acolo.

Citat:
Asa este, insa planurile sunt facute pentru viitor cand baza va fi pusa pe cei care nu si vor lua zilele cand sa zicem "se va stinge lumina"sau transportul auto va inceta, si multe altele vor lipsi( nu intram in detalii deja afirmate des la WEForum) iar painea se va coace pe trotuar. Ei, oamenii rabdatori si umili ai lumii a 3-a vor ramane si vor fi ULTIMII MOHICANI.
Lumea a 3-a nu va mai fi lumea a 3-a că ei se dezvoltă și au generații mai tinere.

Citat:
Omul asta stie, este informat beton, ca doar din PLANIFICATORI SE TRAGE. EI l-AU FORMAT.
Evident că persoanele care râd de el și-l alintă drept Kretin Georgescu sunt mai cretini sau mai ticăloși decât el.

Citat:
Macar sa ajungem noi sa inmultim caii, carele si plugurile, sa reeducam tineretul spre munca in natura, pe campuri 10-12 ore /zi, si care de nevoie va trebui sa se conformeze, zic eu. Ce altceva or sa faca? Ce sa mai butoneze? Ce buze sa-si mai umfle, ce chiloti sa-si mai puna cand vor fi impinsi de NEVOI de tot felul sa munceasca.
Frenezia asta de pierde vara a baietilor si fetelor fara ocupatie intr-un final din nefericire pentru ei se va incheia. Ata ete!
Nu cred că e 10-12 ore pe zi munca pe câmp, eu am fost la câmp, ține cât e lumină și te mai ferești de caniculă.
Cât poți să dai la fân ?

Crezi că dacă ar fi la fân, la porumb, în hambar, nu sunt atâtea istorii cum și-au făcut de cap și pe acolo.

Citat:
Foarte Corecta observatia, este bine ca noi suntem perceputi ca fiind in mare parte CONSUMATORI MODESTI, precum batranica mentionata care-si incalzeste ceaiul de coada soricelului cu niste vreascuri la soba de lemne, motiv pentru care nici nu vedem ca stapanii ne VARSA ZECI DE MILIOANE DE refugiati asiatici si africani. Intelegi, nu este nevoie de africani,din moment ce-i avem pe ai nostri care-s echivalentul lor!
Păi devarsă tot felul de umanoizi, doar că încă româncele nu sunt în masă atât de proaste să se căsătorească sau amestece cu ei, noi care avem cap nu folosim serviciile lor, nu mâncăm în oraș unde sunt ei angajați, nu comandăm de la rahații care livrează pe bicicletă.
Iar ei se cară să câștige prin alte părți.

Citat:
Asa cand te uiti la diplomati si ministrii in strainatate, Parlamantul UE ai zice vai, vai, oare ce probleme diplomatice rezolva ei acolo din greu,stau si noptile...si cand colo este vorba strict de rezolvarea sarcinilor de inlocuire a populatiilor cu unii mai putin consumatori.

ASTA-I PE MOMENT PROBLEMA CRUCIALA a STAPANILOR!
Sincer tu vorbești de parcă ești un intim al pavilioanelor și cotloanelor de acolo, un fel de casnic al negocierilor de taină.

Nu știi că și evreii când erau sclăviți de faraon, au crescut în așa măsura de au dat un cap în gură Egiptului.

Problema e când nu mai se nasc copii, nu mai ai viitor, dispari ca și cum nu ai fi fost.

Last edited by Iorest; 23.01.2026 at 01:18:26.
Reply With Quote
Vechi 23.01.2026, 10:32:08
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

O inițiativă care ar veni chipurile dinspre cei ce ard 20 de barili:

https://www.independent.co.uk/news/w...-b2904663.html

Și da am printr o somitate in domeniul energetic, singurul domeniu care contează cu adevărat și de care depinde restul, informația referitoare la barilii arși pentru întreținerea personală aberantă din UE si N America.
Restul lumii are un consum variat dar cu mult mai redus. Și încă ceva. Nu poți desființa sărind pe toți deodată. Pentru început termini vârfurile consumatoare, adică cei trei, China fiind la urmă.(fabrica, deocamdată) Oricum ei sunt cei mai secreți.
Tu nu vezi ca până și marile organizații de care depindem aici toți, se vor demontate pe motiv ca consuma prea multă energie fără nici o noimă.

Referitor la zi lumina nu uita ca vara la ora 6 este deja lumina pana pe la 19-20. Da se ferea de canicula, dar nu erau le fan:) Tu te tot gândești la animalele personale…
Dacă gândim americănește, individualist, suntem terminați în cel mai scurt timp:)
Asta doar la munte , deal. În mare parte privat:)
Grosul a fost și va fi la cereale, leguminoase și ceva fructe. Acolo va fi nevoie mare dacă nu ne tâmpim de tot și din prostie distrugem chiar totul .
Ei iarna nu lucrau la CAP decât in mecanizare poate dacă mai reparau recondiționau câte ceva din unelte.

Last edited by cozia; 23.01.2026 at 10:43:41.
Reply With Quote
Vechi 23.01.2026, 12:26:35
ALARIC ALARIC is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2020
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
Eu nu il batjocoresc chiar daca nu l-as vota. Sunt de acord cu el ca asta e solutia, dar va mai trece un razboi nuclear pana sa ajungem la ea.
Am observat ca batjocorirea politicienilor e cu dublu standard, daca e vorba de Georgescu, e urat, e imoral, e pacat, daca e "Mucusor", nu se pune, probabil se poate obtine o dispensa sau o indulgenta de la pacat in acest sens, habar nu am. Dar nu asta ma interesa, ci parerea ta legata de un razboi nuclear, multi pun pasiune in ceea ce spun si aproape parca isi doresc sa se intample asta, musai sa se vada ca au dreptate, eu nu vad nici o logica aici, ce interes au sa se anihileze reciproc, extinctia ar fi totala, probabil unii vor mai trai pe sub pamant o vreme, prelungidu-si agonia de fapt. Intr-un interval scurt de timp ar pieri toti, si cei buni si cei rai. Cine se mai inchina fiarei apocaliptice din profetie, daca nu mai sunt oameni pe pamant. Sau poate intai e fiara si dupa aia razboiul, dar nici aici nu are logica, daca daca fiara are controlul total cu cine sa se mai razboiasca atomic.

Last edited by ALARIC; 23.01.2026 at 12:28:39.
Reply With Quote
Vechi 23.01.2026, 13:04:26
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALARIC Vezi mesajul
Am observat ca batjocorirea politicienilor e cu dublu standard, daca e vorba de Georgescu, e urat, e imoral, e pacat, daca e "Mucusor", nu se pune, probabil se poate obtine o dispensa sau o indulgenta de la pacat in acest sens, habar nu am.
Georgescu nu ne-a făcut pe nicăieri de râs, doar ăștia ticăloși cu agendă să defăimeze o fac pe proștii raportat la el, pe bani mulți nu moca.

La Muccifer e luna și gafa și are o armată de consilieri, se râde de el și în cancelariile europene, e doar un adult nematurizat cu sindromul Peter Pan, care e pus să semneze cu degetul unde îi arată comanditarul.

Gheorghe Piperea a dezvăluit că eurodeputații din Parlamentul European au sesizat gafele lui Nicușor Dan iar în spatele ușilor închise se râde de acesta și de România.

Gheorghe Piperea L-ați văzut vreodată pe domnul Nicușor Dan să fie invitat să vorbească în Parlamentul European? Maia Sandu a venit. Viktor Orban este prezent aproape permanent pe acolo. Lumea îl întreabă și presa îl întreabă pentru că are un mesaj. Pe domnul Nicușor Dan nu-l întreabă nici naiba nimic pentru că el nu are ce să spună.

Politicienii de rang înalt din Uniunea Europeană nu îl consideră un individ care este din echipa lor. Se duce pe la acel Consiliu European și asta este tot. Prin presă e vizibil cu gafele acelea ale lui. Câteodată mi se face milă de omul ăsta.

În spatele ușilor închise râdem împreună cu europarlamentarii străini de ne stricăm. Mai ales cu cei care ne sunt aliați. Din politețe, lucrurile astea nu se spun. Totuși, e vorba de un șef de stat. În spatele ușilor închise sunt tot felul de glume pe seama lui și din păcate și a României.
Vechi 23.01.2026, 13:06:43
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

[/b]Experții zic ca nu va fi nimic de ordin major ci doar minor, aia da cu siguranță , folosite in diverse alte feluri descoperite recent.

Ultrabogatii , oligarhii, clanurile aristocratice care pârâie de bogății sunt la butoanele RESPECTIVE iar ei sub nici o formă nu vor distruge locurile unde și țin banii și familiile, copiii, nepoții.

UNDE ÎȚI SUNT BANII ACOLO-I ȘI INIMA TA!
Vechi 23.01.2026, 13:23:20
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Și da am printr o somitate in domeniul energetic, singurul domeniu care contează cu adevărat și de care depinde restul, informația referitoare la barilii arși pentru întreținerea personală aberantă din UE si N America.
Restul lumii are un consum variat dar cu mult mai redus. Și încă ceva. Nu poți desființa sărind pe toți deodată. Pentru început termini vârfurile consumatoare, adică cei trei, China fiind la urmă.(fabrica, deocamdată) Oricum ei sunt cei mai secreți.
Nu cred teoria ta, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, Emiratele și orice stat dezvoltat și în dezvoltare consumă.
Inclusiv Brazilia se industrializează, consumul ăsta care ni se reproșează e tot promovat prin educație, reclame, filme, ei te îndoapă mental să consumi ca să meargă economia și tot ei vor să te radă de pe planetă.

Citat:
Referitor la zi lumina nu uita ca vara la ora 6 este deja lumina pana pe la 19-20. Da se ferea de canicula, dar nu erau le fan:) Tu te tot gândești la animalele personale…
Dacă gândim americănește, individualist, suntem terminați în cel mai scurt timp:)
Asta doar la munte , deal. În mare parte privat:)
Grosul a fost și va fi la cereale, leguminoase și ceva fructe. Acolo va fi nevoie mare dacă nu ne tâmpim de tot și din prostie distrugem chiar totul .
Ei iarna nu lucrau la CAP decât in mecanizare poate dacă mai reparau recondiționau câte ceva din unelte.
Și iarna ce faci ?
Vara la 11:00 arde soarele în câmp până pe la 19:00, la 21:40 se întunecă.

Dacă dai la furcă la fân pe arșiță, nu faci insolație sau măcar arsuri ?
Vechi 23.01.2026, 13:25:59
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALARIC Vezi mesajul
Dar nu asta ma interesa, ci parerea ta legata de un razboi nuclear, multi pun pasiune in ceea ce spun si aproape parca isi doresc sa se intample asta, musai sa se vada ca au dreptate, eu nu vad nici o logica aici, ce interes au sa se anihileze reciproc,
Am văzut și eu la digi 24 prin studiouri sunt tot felul de înfierbântați care ar dori mondializarea conflictului și au propagandă pro-război.
Iar pe net în zona de bule sunt tot felul de cretini din zona simpatizanților usr care-și dădeau ochii peste cap să nu se semneze pacea în Ukr.
Vechi 23.01.2026, 13:50:31
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu cred teoria ta, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, Emiratele și orice stat dezvoltat și în dezvoltare consumă.
Inclusiv Brazilia se industrializează, consumul ăsta care ni se reproșează e tot promovat prin educație, reclame, filme, ei te îndoapă mental să consumi ca să meargă economia și tot ei vor să te radă de pe planetă.

Și iarna ce faci ?
Vara la 11:00 arde soarele în câmp până pe la 19:00, la 21:40 se întunecă.

Dacă dai la furcă la fân pe arșiță, nu faci insolație sau măcar arsuri ?
Eu nu încerc să conving pe nimeni, doar expun ceea ce știu și observ ca se derulează în mod accelerat.

Întreabă și tu pe cei mai în vârstă din familie dacă ai, cu ce se ocupau țăranii iarna la CAP, dacă mai munceau la câmp…. Doar cei la fermele de animale continuau activitatea, restul acasă la sobă.
Vechi 23.01.2026, 14:06:14
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu nu încerc să conving pe nimeni, doar expun ceea ce știu și observ ca se derulează în mod accelerat.
Nu e o părere completă, nu e consum doar în UE și US și nici în UE nu e la fel în toate statele membre, dar directivele nivelează tot prin forța de impunere.

Citat:
Întreabă și tu pe cei mai în vârstă din familie dacă ai, cu ce se ocupau țăranii iarna la CAP, dacă mai munceau la câmp…. Doar cei la fermele de animale continuau activitatea, restul acasă la sobă.
Tu de fapt confirmi ce încercam eu să demonstrez, nu vor munci 12h pe zi tinerii în treburi agricole și zootehnice, oricum unii muncesc și se ajunge mai repede la prăjire-burnout, și mulți fac și sport după muncă.
Vechi 23.01.2026, 17:56:39
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
O inițiativă care ar veni chipurile dinspre cei ce ard 20 de barili:

https://www.independent.co.uk/news/w...-b2904663.html

Mi-ai adus aminte de îndemnul economistului șef BNR Lazea: Declarații controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai"

https://youtu.be/N_JcGOKTZfI?t=74

___

Culmea e că tot ei au nenorocit școlile de arte și meserii, abia dacă găsești un croitor, un pielar, un tâmplar, ca să repari chestii.

Ei au distrus industria feroviară cât să fie jegos de-a dreptul să circuli cu trenul, jegos în gară, jegos pe peron, jegos în compartiment și insuportabil uneori.