Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.05.2025, 22:17:47
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Altcineva “ne ia la mișto”,eu doar spun ADEVĂRUL!

Plus că întotdeauna îmi place să “discut “ pe orice subiect cu tine ,iar discuțiile dintre noi sunt mereu in contradictoriu.

Sunt “pe teren “ vizitând țara, și am ieșit din zona de meditație și contemplație interioară și speculație filosofică.

M-am conectat puțin la realitățile din teren.

Și cu bune cu rele, țara evoluează, este vie și parcurgând jumate din ea într-o săptămână n-am cum să nu văd și simt că vibrația sau conștiința, vorba “prietenului tău” ,este extrem de puternică.

Mai ales că am aveam o călătorie în Israel planificată tocmai acum, când a lovit racheta in Tel Aviv,fix in aeroport.

Practic dacă mergeam acolo rămâneam:))

Așa că am regândit mai degrabă un tur intensiv prin țară.

Să ne cunoaștem țara dragii mei, că merită!
Vechi 05.05.2025, 22:27:52
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Altcineva “ne ia la mișto”,eu doar spun ADEVĂRUL!

Plus că întotdeauna îmi place să “discut “ pe orice subiect cu tine ,iar discuțiile dintre noi sunt mereu in contradictoriu.

Sunt “pe teren “ vizitând țara, și am ieșit din zona de meditație și contemplație interioară și speculație filosofică.
Eu văd Biserica vie de la fața locului, sunt destule locuri unde nu ai loc Duminica la Biserică la Liturghie, ținând cont că mare parte din populația României e prin afară, că sunt mulți care lucrează Duminica că așa vrea guvernul și Banca Mondială care împrumută sub condiții.

Dacă s-ar întoarce și frații noștri de afară care au gustat din pâinea mucegăită a traiului printre străini și nu s-ar lucra Duminica, ar fi și mai pline Bisericile.

Ce să faci dacă nevoie de lăcaș de cult e pentru 10.000 de oameni și tu ai loc pt 500, sunt Biserici unde și la maslu sunt sute de persoane în timpul săptămânii în orașe.

Citat:
Și cu bune cu rele, țara evoluează, este vie și parcurgând jumate din ea într-o săptămână n-am cum să nu văd și simt că vibrația sau conștiința, vorba “prietenului tău” ,este extrem de puternică.
Țara va evolua și după 18 mai și ar fi evoluat indiferent de regim politic și dacă era Vadim în 2000 există o forță anti-inerție care pune lucrurile în mișcare.

Ce mint porcește unii care se zugrăvesc în falși reformiști dar care în fapt jefuiesc bugetele orașelor mari e că fără ei nu se evolua, lucru fals infirmat de evoluția tuturor țărilor, și Albania sau Bosnia au evoluat din anii 90.
Vechi 05.05.2025, 22:51:45
Senior Member

Implicit

Nu poți evolua o țară,un popor doar cu reforme formale,cu discursuri propagandistice,cu lideri falși și cu minciuni!

Nu poți predica din amvoane de aur cu guri șerpuite din limbi otrăvite cuvinte fără PUTERE!

Nu poți dicta Schimbarea !

Ea trebuie sa vină de la oameni,nu de la o singura Voce.

Dacă Poporul nu știe ce vrea, îi spunem noi?

Nu!

Din Popor se va ridica cel care va reprezenta Poporul!

Țara vrea un Lider?

Sau lideri falși vor sa revendice Țara?

Eu vreau să plătească!

Nu voi aștepta să le ceară Dumnezeu socoteală fiindcă ei nu cred in Dumnezeu!

Dacă voi mai credeți un singur cuvânt din ce spune orice lider politic înseamnă că avem o mare problemă.

Aceeași!

Iar cât timp nu o vom rezolva suntem în continuare condamnați.

Dacă un naționalism izolaționist cu influențe teocratice este soluția pentru țara asta…

Atunci vom fi invidiați chiar și de Coreea de Nord.:))
Vechi 05.05.2025, 23:00:44
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu poți evolua o țară,un popor doar cu reforme formale,cu discursuri propagandistice,cu lideri falși și cu minciuni!
De ce nu le spui asta liderilor PNL-USR care sunt numai cu reforma în gură și minciuni despre prosperitate bazată pe împrumuturi rostogolite.

Citat:
Nu poți predica din amvoane de aur cu guri șerpuite din limbi otrăvite cuvinte fără PUTERE!
Unde ai văzut matale amvoane din aur ? Eu am văzut amvoane din lemn sau locuri de predică unde e marmură cum e la Catedrala din Napoca.

Citat:
Dacă voi mai credeți un singur cuvânt din ce spune orice lider politic înseamnă că avem o mare problemă.
Păi tocmai de aia cetățenii au votat 2 oameni care nu au profil de politician, C.G. și G.S. sunt oameni care scriu istorie nu fac politică.

Citat:
Dacă un naționalism izolaționist cu influențe teocratice este soluția pentru țara asta…

Atunci vom fi invidiați chiar și de Coreea de Nord.:))
Prietene țara e izolată de lideri slabi, vezi și când era Băsescu președinte și la întâlnirea liderilor europeni era prin colțul pozei, tot timpul a fost o țară izolată și marginalizată cu niște politicieni slugi care oricum erau considerați ușor câștigați și care dădeau din coadă ca niște pudeli încercând să ghicească ce vrea stăpânul.

Cu lideri care nu negociază tot timpul o să iei servite de la Franța, tu ne propui să fim sluga unuia ca Macron dictator care și-a nenorocit populația în timpul protestelor vestelor galbene, care a băgat pașaport sanitar de vaccinare cu 4 doze obligatorii.
Vechi 05.05.2025, 23:10:23
Senior Member

Implicit

Îmi place că te simt mai relaxat:))

Deja simți victoria, Simion președinte, Georgescu premier, Patriarhul și Biserica Ortodoxă religie națională.

POT,SOS, AUR la guvernare.

The dream comes true:)
Vechi 05.05.2025, 23:18:03
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Îmi place că te simt mai relaxat:))

Deja simți victoria, Simion președinte, Georgescu premier, Patriarhul și Biserica Ortodoxă religie națională.

POT,SOS, AUR la guvernare.

The dream comes true:)
George Simion va practica ortodoxia, dar va avea o relație echilibrată cu toate cultele.

Din ce văd Nicușor are șanse să câștige prin demobilizarea electoratului PSD, și a conservatorilor care au votat Crin Antonescu sau candidații din subsol gen Terheș, plus a votanților georgiști din noiembrie care nu s-au mai prezentat ieri.

În țară a scăzut prezența cu vreo 100 și ceva de mii de voturi, dar a fost suplinită de mobilizarea din diaspora.

Plus vor veni votanți noi față de T1 și se va schimba componența voturilor, niciodată nu am văzut victoria venind ușor.

Victor Ponta ar putea fi „făcătorul de regi și ar putea chema electoratul suveranist la o nouă configurație politică și la o victorie istorică pentru România.
Vechi 05.05.2025, 23:44:16
Senior Member

Implicit

“Va practica Ortodoxia”

Dar până acum ce a practicat?:)

Hinduismul probabil,cu Georgescu maestru mason, Sosoaca practică cruciade moderne și Gavrilă știm cu toții ce a practicat,pe lângă post negru.

Deci ai un nucleu “autentic” de practicanți,de orice altceva,dar nu ortodoxie.

Nu mai folosiți Ortodoxia în scopuri politice!

Ăștia n-au fost “practicanți “ nici în înainte și nu vor fi nici după.

Însă….

Un nucleu Ortodox in jurul acestui curent politic va ajuta la o Centralizare a Puterii,la o Stabilitate și o Identitate Națională.

Cu siguranță vechiul sistem cade și deja vedem cum se destramă.

Iar acesta direcție “suveranista” care vine din cele două direcții majore,SUA și Rusia,pare ca destramă nu numai Romania ci și Europa.

Nu-mi place cu siguranță Trump,dar nu-mi displace Putin, deasemenea nu-mi place Simon, dar nu-mi displace Georgescu.

Însă Putin și Georgescu și Trump cu Simion…. Toți împreună fiecare pe filiera lor sunt un pericol pentru Europa.

Iar noi suntem și trebuie să fim cu Europa,iar dacă nu vom găsi o soluție pentru asta, înseamnă că nici Europa nu are încă o soluție.

Iar daca soluția este să fim înghițiți de acești dictatori care își plasează marionete…

Schimbăm din nou stăpânul însă rămânem în continuare slugi…

Până când va ieși un lider autentic și natural dintre noi care sa găsească Calea
Vechi 05.05.2025, 23:57:31
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
“Va practica Ortodoxia”
Dar până acum ce a practicat?:)
Simion a fost la Athos acu vreo o săptămână, a pus doar o poză, a zis că a filmat discuții cu preoții călugări, dar nu dorește să le posteze în timpul campaniei electorale, ca să nu se interpreteze.
În tot istoricul lui de la 18 ani nu există vreo implicare în zonele protestatare de tip vrem spitale nu catedrale, nu există să fi făcut pamflete religioase, nu s-a implicat în lupte religioase.

Citat:
Hinduismul probabil,cu Georgescu, Sosoaca practică cruciade moderne și Gavrilă știm cu toții ce a practicat,pe lângă post negru.
Georgescu nu practică hinduismul, cum de l-a primit avva Calistrat Chifan, mănăstirea Oașa șamd, voi duceți la extrem lăturile aruncate de televiziuni.

Citat:
Iar noi suntem și trebuie să fim cu Europa,iar dacă nu vom găsi o soluție pentru asta, înseamnă că nici Europa nu are încă o soluție.

Iar daca soluția este să fim înghițiți de acești dictatori care își plasează marionete…

Schimbăm din nou stăpânul însă rămânem în continuare slugi…

Până când va ieși un lider autentic și natural dintre noi care sa găsească Calea
E tipic pt impostori care văd că li se clatină funcțiile să spună că ei sunt Europa și România și dacă se schimbă coloratura politică se destramă și țara, țara nu se va destrăma dar nu vor mai fi la funcții unii escroci care s-au drapat în pro reformiști.

Prietene chiar e salutară o America pro pace, de altfel cheltuielile de război, cheltuielile de pandemie și falimentele generate de interdicții pandemice ne-au generat datoria publică de astăzi.

Nu s-au construit spitale, autostrăzi, porturi, aeroporturi, școli, campusuri universitare, industrie, căi ferate - doar s-a făcut o gaură în buget de impostorii PNL-USR care au condus România în pandemie.

Nu trebuie să fim noi tâmpiți să fim linia întâi în războiul altora.
Vechi 06.05.2025, 00:04:18
Senior Member

Implicit

AMERICA PRO PACE?

America vrea sa invadeze Canada și Groenlanda!!!!

Iar Simion al tău susține asta.

De ce ai scos unde am pus Georgescu "maestru mason"?

Lasă mai să vadă oameni că vor avea un președinte care susține un Trump care vrea sa între militar într-un teritoriu al Europei, respectiv Danemarca și un premier mason, adică închinator la Satan.
Vechi 06.05.2025, 00:11:44
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
AMERICA PRO PACE?

America vrea sa invadeze Canada și Groenlanda!!!!
Nu cred că va invada militar Canada, iar Groenlanda poate organiza un referendum dacă vrea să se unească.

Nu uita că Obama a distrus Siria și Trump s-a retras din Siria.

Citat:
Iar Simion al tău susține asta.
Unde susține Simion invazia Canadei și Groenlandei ?

Citat:
De ce ai scos unde am pus Georgescu "maestru mason"?

Lasă mai să vadă oameni că vor avea un președinte care susține un Trump care vrea sa între militar într-un teritoriu al Europei, respectiv Danemarca și un premier mason, adică închinator la Satan.
Arată-mi o dovadă că Georgescu e maestru mason, au fost speculații pe tema asta și a zis un maestru mason că nu frecventează.
În ce lojă merge el ?

Din ce văd Isărescu guvernator BNR e maestru mason și or mai fi și alții de prin PNL-PSD, la USR nu știu dacă au cultura cât să fie acceptați într-o lojă și acolo dai teste, unii din USR au carențe grave să ia bac-ul când a băgat Funeriu camerele de supraveghere la bac știu ce zic și cine sunt simpatizanții acestui partid.

Inclusiv spoiala că ei sunt elita României e o minciună de joasă speță, mulți abia vorbesc o limbă străină și au văzut Occidentul numai în vacanță.