![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Netul...... da e un viciu..... dar un viciu necesar. Trist dar adevarat. Il folosesti la serviciu atunci cand nu ai ce face sau cand nu vrei sa faci nimic, il folosesti si acasa daca il ai, iar daca nu ai net acasa si mergi la o colega, o prietena care are net sari repede pe calculator ca te gandesti ca e posibil sa iti mai fi scris cineva in cateva ore un mail sau a aparut o stire noua pe care nu ai reusit sa o citesti la servici ca era ora de plecare. Dar in ciuda faptului ca e un viciu, dupa cum am precizat e un viciu necesar pt ca ai nevoie de el din n motive.
Sa scapi de acest viciu e cam greu daca la serviciu ai nevoie de net asa ca............ mai greu dar nu imposibil. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Elena, eu cred totusi ca ai facut bine, mai iei si tu o pauza. Cred ca e bine sa iei pauza de la net. Sa ne spui cum a fost...:)
|
|
|||
|
|||
![]()
Bravo Elena!
Te admir. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
de data asta, dillema, jos palaria pentru interventia ta! :)
|
|
|||
|
|||
![]()
nu cred k suntem in masura sa ne dam cu parerea despre deciziile altora...
sincer va spun, si eu am incercat sa reduc numarul orelor petrecute in fata calculatorului si... am reusit... dupa o vreme, destul de scurta, am revenit la acelasi program. pur si simplu nu pot sa-l las inchis knd stiu k trebuie sa primesc un mail sau altceva. odata intrat pe net (chipurile sa-ti verifici mail-urile), greu mai iesi. de vorbit, e usor.. dak unii sunt mai puternici si respecta un program bine stabilit dinainte... bravo lor. dar mai sunt unii slabi... in cazul acelora, cel mai bine, ar fi sa renunte de tot. am sa fac o analogie intre ceea ce-mi spune duhovnicul si cazul de fata. imi spune sa n-am treaba cu baietii, sa nu ma bag deloc in grupurile lor... eu ii spun k nu se intampla nimic, doar vorbim... apoi el imi replica "da, crezi ca esti puternica, ca te tii bine? esti mandra, ai o parere buna despre tine, crezi ca vei face fata ispitelor"... ce-i drept, nu prea. asa si in cazul celor kre renunta de tot la net. ei se cunosc mai bine decat ii cunoastem noi. dak ei spun k aceasta e cea mai buna decizie pt ei... asa o fi. ;) |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne apara si pazeste! A ajuns deconectarea la net un pacat! Similar cu sinucidere???
Dilema, poate e cazul sa dai logoff ca miroase a incins! |
|
|||
|
|||
![]()
Da ispita, si eu fac la fel. Reduc doua saptamani si apoi trag cu coada ochiului o luna. Asta e semn de patima. A te lasa de patima, chiar si intr`un mod radical nu inseamna totusi sinucidere.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
vedeti sa nu cadeti in partea dreapta
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ispita de dreapta, ispita de stanga | carmina | Mari Duhovnici si predicile lor | 24 | 31.05.2013 16:22:58 |
Internetul / jocurile pe calculator | mekahekaleka | Generalitati | 2 | 13.01.2013 13:47:02 |
Internetul dauneaza grav Ortodoxiei | Ana.Maria. | Generalitati | 25 | 22.02.2011 09:20:42 |
Privitul la tv si internetul-mihail florin | ionut12 | Generalitati | 7 | 13.11.2010 18:34:25 |
Cand e imbracata Sfanta Parascheva? | rottwailer | Intrebari utilizatori | 2 | 11.10.2010 23:10:13 |
|