![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Complet fals. A fost un complet și perfect evreu, atât de evreu în gândire și acțiune încât mulți au făcut tot ce au putut sa îngroape asta. Și nu din antisemitism, ci din alte motive, mult mai profunde decât o încadrare de iarmaroc într-un fel de Che Guevara din sec I. Asta este pt publicul cu popcorn, prinde și face rating. Ce a crezut el de fapt, asta e ceea ce vor sa îngroape. Pentru ca le este frica de concluzii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sinodul a fost in 2016 si tu dupa inca vreo 4 ani ai deschis topicul. Daca ai deschis acest topic acum doi ani, cand a fost subiectiva maniera, atunci sau acum cand continui? Intreb, ca intre timp ai inlocuit religia cu spiritualitatea... si nu inteleg ideea(imi cer iertare!). Citat:
Poate si topicul de-aceea il vei fi fost deschis.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 07.09.2022 at 09:13:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Îmi puneam aceleași întrebări în 2012... https://www.crestinortodox.ro/forum/...ad.php?t=15759
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iisus nu a fost revolutionar cu statul si iti zic si de ce, cand erau romanii in Ierusalim, populatia de acolo era in plina revolte cu ei. Iisus a spus cand a primit banul Cezarului: "Dati Cezarului, ce-i al Cezarului, si Domnului ce-i al Domnului." "Dati Cezarului, ce-i al Cezarului" inseamna ca Iisus le-a spus sa faca ce le spune statul roman, sa plateasca datoriile fata de ei ca sa nu fie revolte/violente, iar oamenii pe Dumnezeu sa il urmeze in continuare si sa ii dea ce trebuie pentru mantuirea sufletelor lor (cainta, mila, mantuire, etc.) Greta, si George Simion nu sunt adeptii zicalei "Dati Cezarului, ce-i al Cezarului", dar pentru show trebuie sa faca mici revolte pe strada. As putea spune ca Dumnezeu are un plan bun de partea lui Greta si Simion, dar .....eu stiu. In oameni nu trebuie sa avem incredere, doar in Dumnezeu.
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Citat:
Dati-i chin indoit si tanguire! Iesiti din mijlocul ei! Ei i se integreaza si poruncilor ei i se supun mici si mari, bogati si saraci, bolnavi si sanatosi, benevol, ascultand cu slugarnicie de porunca ei benevol de parca n-ar asculta de nicio porunca, asa ca intr-un dans spiritual plin de talent si intro barhababura ”libera” si 70 de ani se ingrase gogoasea si se desfata fraierul in luxul regal de domnie poruncind si el de pe scaunul cucotzitzei nepricepand ca noi ii suntem decat niste sclavi, nepricepand ca ea ne chinuie si ne va chinuii dupa legea ei: caraie si se victimizeaza pe nedrept, aliindu-se si razbunandu-se pe nedrept dupa legea ei, legea pacatului si a pacatosilor parveniti: ura pe nedrept, indreptatire pe nedrept, suparare pe nedrept si razbunare pe nedrept! Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 07.09.2022 at 13:43:49. |
|