![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Intrebarea mai exacta este m-au pus sa repet niste fraze dupa iei vreau sa stiu daca prin repetarea acelor fraze m-am convertit sa nu
|
|
|
|||
|
|||
|
Cred ca tu confuzi puerilitati cu acte de credința asumate.....Una sa va jucați voi de a pocaiala intr-o tabără si alte e sa aderezi la un cult sau sa te crezi pocait.Înțelegi ideea?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pentru ca Isus a venit atunci in viata ta si este langa tine mereu. Asa a promis El in Biblie: "Iata, stau la ușă și bat; de va auzi cineva glasul Meu și va deschide usa, voi intra la el" Apocalipsa Sfantului Ioan Teologul 3:20. Asa ca Isus a intrat atunci cand l-ai invitat. Fii foarte atent de acum incolo! Cand te mai pune aghiuta sa minti, Isus e cu tine si te va auzi. Daca vei vrea sa furi, sa te masturbezi, sa injuri, sa te imbeti, sa bati vreun catelus nevinovat, sa joci poker pe bani, sa te uiti la vreun film murdar sau sa faci alte blestematii, Isus e langa tine si te vede. Fii cu luare aminte! |
|
|
|||
|
|||
|
seu nu am rostito serios doar am reptat daca am facut asa se pune ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Te-au pus să repeți un cuvânt, precum ”slavă” ori ”glorie”, de mai multe ori?
|
|
|
|||
|
|||
|
L-au pus sa repete de trei ori "Sfant, sfant, sfant" dupa cum striga serafimii in ceruri...
|
|
|
||||
|
||||
|
Serafimii nu zic nimic. Textul este vedenia lui Iisaia. Vedeniile nu sunt realități ci se tălmăcesc. Faptul că îngerii zic de 3 ori ”sfânt” înseamnă accentuarea ideii de sfințenie a lui Dumnezeu. Aceasta este semnificația.
Oricum, ce faceți voi acolo este cu totul altceva, dar nu vreau acum să stric topicul băiatului. |
|
|
|||
|
|||
|
Te poti intoarce oricand la ortodoxie, orice ar face cineva se poate intoarce la ortodoxie. Botezul l-ai primit la ortodocsi sau in acea tabara? Te poti duce la o biserica si sa vorbesti cu preotul de acolo, probabil te va spovedi si cam atat.
|
|
|